Aan welke eisen moet een professionele insectenlamp voldoen

i trap 50 vliegenlamp vliegenvanger lijmplaat pest free

Aan welke eisen moet een professionele insectenlamp voldoen

Aan welke eisen een professionele insectenlamp moet voldoen is een vraag die al lang in mijn hoofd speelde. Ik ben voor u op zoek gegaan en heb professionele vliegenlampen gevonden. Ze voldoen niet alleen aan de hoogste kwaliteits eisen, maar zijn daarnaast ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Dat laatste was voor mij een erg belangrijk argument, omdat u een insectenlamp zelf moet kunnen onderhouden zonder poespas.

Professionele insectenlamp

Een insectenlamp dient zeer gebruiksvriendelijk te zijn zodat uzelf het onderhoud kan doen. Daarmee worden de exploitatiekosten aanzienlijk lager, en het scheelt heel veel in de kosten.

Laten we eerlijk zijn, dat het huren of leasen van een professionele insectenlamp inclusief onderhoudt een dure aangelegenheid is. In dat kader is het belangrijk als u over gaat tot koop van insectenlampen, dat u voor professionele kwaliteit kiest die zonder gereedschap te onderhouden is. Dan bent u het voordeligste uit. En dat is waar het om gaat. Kostenbesparing en gebruiksgemak.

Eisen aan professionele insectenlampen :

  • De UV-A technologie
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Lange levensduur

UV-A lampen phillips alcochem hygiene

 

De UV-A technologie

Niet elke insectenlamp is een kwalitatieve insectenlamp. De UV-A technologie is daarom heel belangrijk. Onze insectenlampen zijn allemaal uitgerust met Phillips UV-A lampen. Hoe we het ook wenden of keren het zijn gewoon de beste lampen, met de langste levensduur en met de beste UV-A technologie.

Deze lampen zijn ontwikkeld door Phillips in samenwerking met Alcochem Hygiëne. De huidige UV-A lampen zijn de Phillips long-life UV-A lampen. Deze hebben de hoogste efficiëntie in UV-A. Vliegen worden aangetrokken door UV-A. U zult begrijpen dat lampen met de best UV-A waarde dat die de meeste vliegen zullen vangen. De golflengte van de UV-A van deze lampen ligt tussen de 360-380nm. Dit heeft de grootste aantrekkingskracht op vliegen.

Er zijn verschillende soorten insectenlampen. Gewone en splintervrije lampen. Afhankelijk van de branche kan daarin een keuze worden gemaakt. De splintervrije insectenlampen hebben een hoge UV-A doorlaatbaarheid.

Gemakkelijk te onderhouden

Insectenlampen voor professioneel gebruik dienen gemakkelijk te onderhouden te zijn. Onze itrap en Flex Trap lampen zijn zeer eenvoudig te onderhouden en er is absoluut geen enkel stukje gereedschap voor nodig. Kunt u zich voorstellen wat u bespaart als uw organisatie zelf het onderhoud van insectenlampen gaat doen. Ook al zou u het uitbesteden dan nog blijft het gebruiksgemak een zeer belangrijke factor om de kosten in de hand te houden.

Lange levensduur

Phillips long life uv-a lampen insectenlampen

Phillips long-life UV-A lampen hebben een aanzienlijk langere levensduur dan ander lampen. Ze blijven ook langer voldoende UV-A afgeven waardoor ze minder snel vervangen te hoeven worden. Een lange levensduur geeft daarmee een besparing in de exploitatiekosten. Minder energie, minder snel vervangen. Sinds kort kunnen wij u ook Astron uv-a tubes aanbieden. Deze zijn ook van zeer goede kwaliteit , maar prijstechnisch interessanter.

De armaturen waar de UV-A lampen in zitten dienen ook een lange levensduur te hebben en van goede kwaliteit te zijn. Zo worden in de insectenlampen van itrap en Flex Trap alleen maar de beste materialen gebruikt.

Zie hier ons assortiment professionele insectenlampen.

Wilt u weten welke insectenlamp het beste bij u past neem dan gerust contact met ons op.

 

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *