Anti marterspray

anti marterspray steenmarter verjagen

Anti marterspray

Heeft u last van steenmarters? Anti marterspray kan helpen bij het bestrijden van steenmarters. Door het gebruik anti marterspray zullen steenmarters uw auto, caravan, camper of woning verlaten. Het is niet alleen handig voor in huis, maar ook in schuren en dierenhokken is deze spray te gebruiken. Het voordeel is dat de spray lang werkzaam is. De steenmarters zullen dus ook niet zo snel terugkeren en gaan op zoek naar een andere verblijfplaats.

Hoe werkt de anti marterspray?
De anti marterspray is een spray met geurstoffen van natuurlijke vijanden van steenmarters. Steenmarters zullen plaatsen waar u deze anti marterspray hebt gebruikt instinctief mijden. De spray is ongevaarlijk voor zowel mensen als dieren. Wel is het niet aan te raden om de geur in te ademen, omdat het niet een al te aangename geur is. Ook het aanraken van de vloeistof is daarom niet raadzaam.

Gebruik van de anti marterspray
Spuit altijd van u af en verdeel de spray gelijkmatig over het oppervlak. Bij auto’s spuit u op de kabels. Voor een blijvend effect is het raadzaam om dit eens per maand te herhalen. Indien u de spray buiten gebruikt, kunt u de spray gebruiken op beschutte plaatsen.

Het gebruik van de anti marterspray is vaak afdoende om steenmarters te verjagen. Door de wetgeving in Nederland mag u steenmarters ook alleen verjagen. Hoewel ze veel overlast kunnen veroorzaken is het vangen of doden van dit beestje verboden. Heeft u last van marters, dan is het verjagen dus de enige optie.

Bestel direct Mustolet anti-marterspray

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *