Bekleding reinigen

Bekleding reinigen

Bekleding reinigen kan een hele klus zijn. Bekleding van uw bankstel, auto, boot ,caravan of camper waar het ook is het blijft een lastige klus. Met name voor verhuur bedrijven van campers, boten, caravans en taxicentrales is het een dagelijks terug kerende bezigheid. Er gebeurd altijd wel iets met dronken mensen of mensen waaraan je spullen verhuurt.

Een bedrijf inhuren om de bekleding schoon te laten maken kan een dure aangelegenheid zijn. Je kunt het namelijk ook heel gemakkelijk zelf doen.

Stoom stofzuig techniek en een goede emulgator voor het oplossen van de vlekken geven een geweldig goed resultaat. Zelfs muffe lucht wordt uit oude bekleding gehaald. Om kleding te reinigen heeft u absoluut geen speciale reiniger nodig. Stoom stofzuigers zijn multifunctioneel en kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken dan alleen bekleding.

stap 1.

Controleer eerst de bekleding goed. Kijk waar de vlekken zitten en behandel die voor met een ekologische biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel. Sproei de vlekken in zodat het reinigingsmiddel de vlekken al vast kan voorbewerken, zodat ze later gemakkelijk weg te nemen zijn.

stap 2.

Inmasseren met stoom en extra water toevoegen. Stofzuiger niet gebruiken. Dit kan allemaal automatisch en met één machine. Het is belangrijk dat het EKO reinigingsmiddel goed kan inwerken. Laat dit ongeveer 2 a 3 minuten inwerken.

stap 3.

Nogmaals met stoom en extra water maar nu wel met de stofzuiger aan zodat al het vuile water wordt opgezogen en wordt uitgespoeld.

Bij zeer ernstige vervuiling kun je dit proces nog een keer herhalen. De Kussens zijn nog een beetje vochtig. Zorg dat ze goed drogen. Bekleding van tegenwoordig kan wel steeds meer hebben en wordt steeds vlekbestendiger. Op zijn tijd reinigen met stoom stofzuig techniek verricht echter wonderen. De bekleding komt er weer zo goed als nieuw uit te zien.

De Hygiëne Expert vertegenwoordigd  stoom extractie apparatuur van Knol Cleaning Solutions. Dit zijn hoogwaardige kwaliteit machines die voldoen aan alle hedendaagse normen. Wees duurzaam en milieuvriendelijke, bespaar tijd en reinigingsmiddel met onze stoom extractie techniek.

 

 

social position

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.