Beste Diffuser Luchtbevochtigers van 2023

Schrale lippen en een droge keel kunnen te vertrouwd worden tijdens droog weer. Het gebruik van een luchtbevochtiger kan uw huis echter een beetje comfortabeler maken.

Luchtbevochtigers werken door waterdamp of stoom in de lucht uit te stoten om de luchtvochtigheid te verhogen. Er zijn veel verschillende soorten luchtbevochtigers, maar de laatste tijd zijn diffuserbevochtigers erg populair geworden. Deze combineren een koele mist met aromatherapie met behulp van je favoriete etherische oliƫn.

Om de beste diffuserbevochtigers te vinden, hebben we uren besteed aan het onderzoeken van deskundig advies en echte klantrecensies. We hebben de looptijd, unieke functies en constructie van elk product onderzocht om er zeker van te zijn dat we alleen het beste aanbevelen.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de ASAKUKI Smart Wi-Fi etherische olieverspreider, app en spraakbesturing compatibel met Alexa, 500ml aromatherapiebevochtiger voor ontspannen sfeer in de slaapkamer van het thuiskantoor
Beste overall
Asakuki Olie Diffuser
 • 16 uur looptijd per vulling
 • Compatibel met slimme apps
 • Inclusief timerinstellingen
Prijs controleren
Productafbeelding van de URPOWER 700ml Aromatherapie etherische olie diffuser luchtbevochtiger grote capaciteit moderne ultrasone aroma diffusers draaien 20 + uur 7 kleurverandering voor thuis baby slaapkamer kantoor studie yoga spa
Best uitziende diffuserbevochtiger
Urpower Aromatherapie Olie Diffuser
 • Uniek kubusontwerp
 • Zeven lichte kleuropties
 • Drie timeropties
Prijs controleren
Productafbeelding van de Earnest Living etherische olieverspreider Witte keramische diffuser 100 ml timers nachtlampjes en auto-uit-functie Home Office luchtbevochtiger Aromatherapie Diffusers voor etherische oliƫn
Beste kleine diffuserbevochtiger
Serieuze Levende Diffuser
 • Minimalistisch design
 • Multifunctioneel vermogen
 • Van kleur veranderende lichten
Prijs controleren
Productafbeelding van de Ultieme Aromatherapie Diffuser &etherische olie Set - Ultrasone Diffuser & Top 10 Etherische Oliƫn - Moderne Diffuser met 4 Timer &7 Ambient Light Instellingen - Etherische oliƫn van therapeutische kwaliteit - Lavendel
Beste Bohemia Diffuser Luchtbevochtiger
Pure dagelijkse verzorging
 • Complete bundel
 • Zeven sfeerverlichting
 • Timer en automatische uitschakeling
Prijs controleren
Productafbeelding van de URPOWER 2e versie etherische olieverspreiders, aroma etherische olie koele mistbevochtiger met instelbare mistmodus, minder waterautomatische uitschakeling en 7 kleurenlampen die veranderen voor thuiskantoorbaby
Beste ontwerpopties
Urpower etherische olie diffuser
 • Hoogwaardige materialen
 • Van kleur veranderende lichten
 • Helpt u ontspannen
Prijs controleren
Productafbeelding van de raydrop Cool Mist-luchtbevochtigerverspreider, 2.5L etherische olieverspreider, topvulbevochtiger voor slaapkamer, huis en kantoor, babybevochtiger met instelbare mistuitgang, kiesknop, automatische uitschakeling (wit)
Het gemakkelijkst te vullen
Raydrop Koele Mist
 • Effectieve luchtbevochtiger
 • Grote 88 ounce capaciteit
 • Ruimtebesparend minimalistisch ontwerp
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Wat is een Diffuser Luchtbevochtiger?
 • Hoe te kiezen (koopgids)
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

Terwijl we zochten naar diffuserbevochtigers, was ons doel om apparaten te vinden die effectief waren in het verspreiden van oliƫn en het bevochtigen. We hebben veel aandacht besteed aan de materialen om uw veiligheid en die van uw gezin te waarborgen. We hebben ook prioriteit gegeven aan esthetiek, nuttige functies en tankinhoud.

Bekijk de zeven beste diffuserbevochtigers.

1. Asakuki Aromatherapie Luchtbevochtiger Olie Diffuser

Beste overall

Productafbeelding van de ASAKUKI Smart Wi-Fi etherische olieverspreider, app en spraakbesturing compatibel met Alexa, 500ml aromatherapiebevochtiger voor ontspannen sfeer in de slaapkamer van het thuiskantoor

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Als u een zen-vibe in uw huis wilt creƫren, is deze diffuserbevochtiger iets voor u. De Asakuki is een rustgevende aanvulling op elke ruimte die wat aromatherapie nodig heeft. Het werkt effectief en efficiƫnt en creƫert een langdurige geur met een enkele vulling.

Bovendien creƫert de luchtbevochtigerfunctie een koele mist die de luchtvochtigheid zal verhogen zonder vocht. Het toestel heeft ook een paar innovatieve functies, zoals een timer.

Foto van de Asakuki Aromatherapie Luchtbevochtiger Olie Diffuser

Wat we leuk vinden

16 uur looptijd per vulling

Met de Asakuki diffuser hoef je hem maar Ć©Ć©n keer te vullen met je favoriete etherische olie en water. Het apparaat houdt een blijvende geur gedurende 16 uur in de lage modus.

Hierdoor kunt u achterover leunen en genieten van uw favoriete aroma’s zonder dat u deze de hele tijd hoeft bij te vullen.

Bedien via een smart app

Asakuki had het gemak van technologie overgenomen, omdat dit kan worden bediend met behulp van hun Tuyasmart-diffuser-app en kan worden gesynchroniseerd met Alexa en Amazon Echo. Bovendien kun je aanpassen hoe geconcentreerd je je diffuser wilt hebben.

U kunt timers instellen

Voor het gemak kunt u een timer instellen die aan uw behoeften voldoet. De diffuser luchtbevochtiger wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de tijd om is.

Esthetisch aantrekkelijk ontwerp

Dit kleine apparaat is schattig. Met een faux houten basis en veel lichte kleuren om uit te kiezen, kunt u het afstemmen op uw kamerinrichting. Het is een geweldige optie voor slaapkamers, kantoren en zelfs spa’s.

Minder dan 35 decibel

Met minder dan 35 decibel is dit stil genoeg voor nachtelijk gebruik als je van een witte ruisachtergrond houdt. Dit is misschien een beetje te luid voor je als je een superlichte slaper bent.

Wat we niet leuk vinden

Het werkt niet met Google Assistant

We houden ervan hoe het ons de vrijheid geeft om te kiezen uit welke essentiƫle olie we het ook willen combineren en hoe we spraakopdrachten kunnen gebruiken. We vinden het echter lastig om in te stellen met behulp van de app. Afgezien daarvan is het niet compatibel met Google Assistant. Dit kan erg onhandig en enigszins frustrerend zijn, maar het is beheersbaar.

Kan niet alle instellingen handmatig gebruiken

U moet de app gebruiken als u wilt profiteren van alle functies, zoals lichtkleuren en timers. Sommige klanten konden de app niet werkend krijgen, wat betekent dat ze niet de volledige controle over het apparaat hadden.

Vervelend groen licht

Hoewel u het koepellicht kunt uitschakelen, kunt u het indicatielampje niet uitschakelen. Dit kleine groene licht is voor veel klanten een ergernis. Sommigen beschouwen het zelfs als een breekpunt.

Het is super helder en kan je uit je slaap halen.

Productspecificaties

Werktijden op lage instelling 16 uur
Werktijden op hoge stand 6 uur
Tankinhoud 16,9 gram
Dimensies 6.81 x 6.81 x 5.39 inch
Gewicht Niet gespecificeerd

2. Urpower Aromatherapie Olie Diffuser Luchtbevochtiger

Best uitziende diffuserbevochtiger

Productafbeelding van de URPOWER 700ml Aromatherapie etherische olie diffuser luchtbevochtiger grote capaciteit moderne ultrasone aroma diffusers draaien 20 + uur 7 kleurverandering voor thuis baby slaapkamer kantoor studie yoga spa

Prijs controleren

Als u op zoek bent naar iets uniekers, is de Urpower-diffuser precies wat u zoekt. Het heeft een uniek vierkant ontwerp dat er aantrekkelijk uitziet in elke omgeving. Dit model beschikt ook over kleurveranderende LED-verlichting, zodat u uw voorkeurskleur kunt kiezen.

De luchtbevochtiger kan meer dan 20 uur draaien, dankzij de grote tankcapaciteit van 24 gram. Het heeft echter de neiging om condensatie onder het deksel te creƫren. Al met al is dit een uitstekende diffuser die geliefd is bij veel klanten.

Foto van de Urpower Aromatherapy Oil Diffuser Luchtbevochtiger

Wat we leuk vinden

Uniek kubusontwerp

Het eerste wat opvalt bij deze diffuser luchtbevochtiger is het ontwerp. Het heeft een modern kubusontwerp dat er uniek en aantrekkelijk uitziet in elke kamer. Daarnaast draagt de houten basis echt bij aan de zen vibe diffusers creƫren.

Zeven lichte kleuropties

De vierkante vorm ziet er aantrekkelijk uit, maar u kunt het LED-lampje ook wijzigen in uw favoriete kleur. Kies uit zeven kleuren om chromotherapie samen met uw aromatherapie te maken.

24 Ounce Tank capaciteit

Vanwege het ontwerp kan deze luchtbevochtiger tot 24 gram water bevatten. Hierdoor kan het langer meegaan zonder dat het hoeft te worden bijgevuld.

In feite kan het 20 uur achter elkaar op de lage instelling en meer dan 10 uur op hoog draaien. Tot slot, eens de tank leegt, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld om schade te voorkomen.

Een timer instellen (drie opties)

We houden van de timerfunctie omdat u hiermee de diffuserbevochtiger ’s nachts kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over het uitschakelen ervan. Stel de timer in op Ć©Ć©n, drie of zes uur, afhankelijk van uw voorkeuren.

Wat we niet leuk vinden

Creƫert condensatie in het deksel

Vanwege de bevochtigingsfunctie produceert de diffuser aanzienlijke condensatie onder het deksel. Dit kan een paar lekken veroorzaken als u het deksel verwijdert. Als je het niet regelmatig schoonmaakt, kan het snel schimmels en bacteriƫn herbergen.

Te luid voor lichte slapers

Dit is niet de stilste diffuser luchtbevochtiger die we hebben gevonden. Klanten zeiden dat tenzij op de lage mistinstelling, het luid genoeg is om ze ’s nachts wakker te maken.

Geen effectieve luchtbevochtiger

Hoewel dit de luchtvochtigheid in een kamer verhoogt, doet het dit heel langzaam. Misschien wilt u een ander product kiezen als u onmiddellijke resultaten nodig hebt.

Productspecificaties

Werktijden op lage instelling 20 uur
Werktijden op hoge stand 10 uur
Tankinhoud 24 gram
Dimensies 6,5 x 6,3 x 5,7 inch
Gewicht 1,8 pond

3. Earnest Living Witte Keramische Diffuser Luchtbevochtiger

Beste kleine diffuserbevochtiger

Productafbeelding van de Earnest Living etherische olieverspreider Witte keramische diffuser 100 ml timers nachtlampjes en auto-uit-functie Home Office luchtbevochtiger Aromatherapie Diffusers voor etherische oliƫn

Prijs controleren

We raden de Earnest Living diffuser luchtbevochtiger ten zeerste aan voor kleinere kamers en ruimtes. Het heeft een compact ontwerp met zeven kleurveranderende opties om de sfeer in de kamer te bepalen.

Ondanks het kleine formaat is het krachtig met een hoogwaardige ultrasone plaat. De plaat creƫert een koele mist doordrenkt met je favoriete etherische oliƫn. Als gevolg hiervan krijg je een dikke, krachtige damp om van te genieten en te pronken wanneer gasten voorbij zijn.

Foto van de Earnest Living White Ceramic Diffuser Luchtbevochtiger

Wat we leuk vinden

Compact formaat geschikt voor kleine ruimtes

Deze diffuser is een uitstekende aanvulling op elke kleine slaapkamer of deel van het huis. Het heeft een zeer compact ontwerp waarmee u het op een plank of kleine salontafel kunt plaatsen. Het is gemakkelijk mee te nemen naar waar je het nodig hebt en ziet er stijlvol uit in elke omgeving.

Minimalistisch ontwerp

We houden van het uniek vervaardigde minimalistische ontwerp dat past bij de inrichting van de kamer. In tegenstelling tot de meeste diffuserbevochtigers gemaakt van plastic, is deze gemaakt van keramisch materiaal.

Automatische uitschakeling beschermt het apparaat

Als een luchtbevochtiger geen water meer heeft, kan deze beschadigd raken of uitbranden. Earnest Living heeft zijn diffuser echter uitgerust met een automatische uitschakelfunctie om dit te voorkomen. Wanneer het reservoir weinig watertoevoer heeft, wordt het automatisch uitgeschakeld.

Van kleur veranderende lichten

Als leuke functie kun je kiezen uit zeven verschillende felle kleuren om de dag op te fleuren. U kunt eenvoudig een romantische sfeer of een zwak licht instellen voor de filmavond. Bovendien kan het indien gewenst als nachtlampje worden gebruikt.

Multifunctioneel vermogen

Dit kan dienen als een olieverspreider, een nachtlampje, een luchtbevochtiger of zelfs een woondecoratie. Zie je, het wordt geleverd met verschillende toepassingen en kan gemakkelijk worden gegeven als een goed gelukscadeau.

Wat we niet leuk vinden

Gevoelig voor breuk

Wanneer het niet met extra zorg wordt behandeld, is dit item gevoelig voor breuk omdat het is gemaakt van keramisch materiaal dat, zoals we het allemaal kennen, broos is.

Niet de meest duurzame

Houd er rekening mee dat dit apparaat niet is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Veel klanten meldden dat het apparaat na een paar maanden volledig stopte met werken. Het heeft alleen een garantie van 30 dagen die ons niet bepaald tot rust brengt.

Kleine tank raakt snel op

Deze tank bevat slechts ongeveer drie ons water, wat nauwelijks iets is in vergelijking met andere opties. Op de laagste stand duurt dit drie uur. Maar als u een hoge instelling gebruikt, kunt u de tank elk half uur bijvullen.

Productspecificaties

Werktijden op lage instelling 3 uur
Werktijden op hoge stand 0,5 tot 2 uur
Tankinhoud 3,38 gram
Dimensies 3.45 x 3.45 x 6.3 inch
Gewicht 15,5 gram

4. Pure Daily Care ultrasone diffuser

Beste Bohemia Diffuser Luchtbevochtiger

Productafbeelding van de ultieme aromatherapie diffuser &etherische olie set - ultrasone diffuser &top 10 etherische oliƫn - moderne diffuser met 4 timer &7 omgevingslichtinstellingen - etherische oliƫn van therapeutische kwaliteit - lavendel

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Pure Daily Care is een van de mooiere diffusers op de markt. Het heeft een aards ontwerp met subtiele kleurveranderende sfeerverlichting die bij elk type huis past. Bovendien zorgt het voor een sterke nevel van koel vocht en essentiƫle oliƫn die lang kunnen werken op de lage stand.

U kunt de timer instellen om aan uw behoeften te voldoen of deze programmeren op hoge mist of lage mist. Het bevat ook tien pure essentiƫle plantaardige oliƫn, zodat je de geuren zo snel mogelijk kunt laten stromen.

Foto van de Pure Daily Care Ultrasonic Diffuser

Wat we leuk vinden

Complete bundel

Deze bundel is een compleet alles-in-ƩƩn pakket met de diffuser en tien essentiƫle oliƫn die therapeutisch van aard zijn.

Timer en automatische uitschakeling

U kunt de timer instellen op Ć©Ć©n, drie of zes uur continu gebruik. Het is zo’n handige functie als je de luchtbevochtiger wilt laten werken terwijl je in slaap valt. Om schade aan de diffuser te voorkomen, wordt het apparaat bovendien automatisch uitgeschakeld wanneer het reservoir bijna leeg is.

Zeven kleuropties

Je kunt kiezen uit zeven rustgevende kleurinstellingen die bij je stemming passen. Naast de zeven kleuren kunt u kiezen tussen heldere en zwakke instellingen voor elke kleur – uitstekend voor nacht of dag.

Zeer eenvoudig te gebruiken

Als je nieuw bent in de wereld van diffusers, is dit een geweldige startplaats. Onze eerste diffuser zag er net zo uit en we hebben nooit klachten gehad. Vul de tank gewoon door er water uit een kopje in te gieten – het is niet nodig om het naar de gootsteen te brengen.

Bovendien zijn er slechts twee knoppen, dus ze proberen niet te achterhalen wat alle verschillende instellingen betekenen.

Wat we niet leuk vinden

Beslaat een kleine kamer

De luchtbevochtiger kan tussen de 107 en 140 vierkante voet per keer bedekken. Het is een uitstekende optie voor een slaapkamer of zelfs een yogastudio.

Bovendien geeft het aardse ontwerp het een vredige uitstraling, alsof het een kleine bloem is die etherische olienevels uitstoot. Als u een grotere dekking van het gebied wilt, wilt u misschien Urpower controleren.

Oliƫn van lage kwaliteit inbegrepen

Hoewel dit wordt geleverd met 10 essentiƫle oliƫn waar veel klanten dol op zijn, geven anderen de voorkeur aan hun favoriete merken. Deze zijn niet zo sterk of lekker ruikend als sommige duurdere oliemerken.

Productspecificaties

Werktijden op lage instelling 6 uur
Werktijden op hoge stand 2 uur
Tankinhoud 10 gram
Dimensies 7 x 7 x 7 inch
Gewicht 2 pond

5. Urpower etherische olie diffuser koele mist luchtbevochtiger

Beste ontwerpopties

Productafbeelding van de URPOWER 2e versie etherische olieverspreiders, aroma etherische olie koele mistbevochtiger met instelbare mistmodus, minder waterautomatische uitschakeling en 7 kleurenlampen die veranderen voor thuiskantoorbaby

Prijs controleren

Urpower 2nd Version Diffuser is een favoriet onder veel klanten, en het is gemakkelijk te zien waarom. Het werkt als een droom als het gaat om het verspreiden van essentiƫle oliƫn, samen met een koele mist om je schrale huid te kalmeren.

Dit apparaat is zeer gebruiksvriendelijk, omdat het wordt geleverd met twee opties: intermitterende mist en continue mist. In de continue modus zal het gedurende drie uur per keer continu benevelen. In de intermitterende modus zal het echter tot zes uur lang met tussenpozen van 30 seconden aan en uit gaan.

Foto van de Urpower etherische olie diffuser cool mist luchtbevochtiger

Wat we leuk vinden

Hoogwaardige materialen

Om de veiligheid voor u en uw gezin te garanderen, gebruikt Urpower hoogwaardig plastic dat vrij is van schadelijke chemicaliƫn.

Van kleur veranderende lichten

Het hele apparaat licht op in felle LED-lampjes en je kunt kiezen uit zeven felle kleuren. Deze kunnen worden ingesteld op dim of helder, afhankelijk van uw voorkeuren. Aan de andere kant, als je niet van de hoeveelheid licht houdt die dit apparaat creƫert, zijn er andere opties.

U kunt kiezen tussen een geel houten ontwerp, donker hout en grijs en wit ontwerp. Merk echter op dat deze niet op dezelfde manier oplichten als het witte ontwerp. Ze hebben alleen een klein LED-lampje aan de bovenkant van het apparaat.

Helpt u te ontspannen

Als het droog weer wordt, hebben we te maken met schrale lippen, huid en zelfs droge sinussen. Dit kan erg ongemakkelijk zijn. Maar met behulp van deze diffuserbevochtiger kunt u genieten van een comfortabelere omgeving zonder het risico op vocht.

Instelbare mistmodi

Je kunt kiezen uit twee mistmodi. Men loopt drie uur onafgebroken. De andere opties worden met tussenpozen zes uur uitgevoerd.

Voor een tank die zo klein is, is dit een royale looptijd.

Wat we niet leuk vinden

Gladde textuur

Hoewel het materiaal van hoge kwaliteit is, kan het nogal glad zijn als je het probeert te verplaatsen vanwege de gladde textuur. We willen graag dat het meer textuur heeft om een beter begrip mogelijk te maken.

Het zal niet de hele nacht duren

Als je iets wilt dat ’s nachts meegaat, zal dit het doel missen. Als je maximaal zes uur loopt, kom je de nacht niet door. Soms heb je alleen iets nodig om je in slaap te laten vallen, dus dit zal niet voor iedereen een dealbreaker zijn.

Zal de luchtvochtigheid niet dramatisch verhogen

Als u uw luchtvochtigheid enorm moet verhogen, zal dit het niet redden. Hoewel het ze een paar procent kan optillen, is het niet sterk genoeg om een gezonde luchtvochtigheid te behouden.

Productspecificaties

Werktijden op lage instelling 6 uur
Werktijden op hoge stand 3 uur
Tankinhoud 3,4 gram
Dimensies 3,1 bij 3,1 bij 5,5 inch
Gewicht 10,88 gram

6. Raydrop KC-RD05 2.5L Cool Mist Luchtbevochtiger &etherische olie Diffuser

Het gemakkelijkst te vullen

Productafbeelding van de raydrop Cool Mist-luchtbevochtigerverspreider, 2.5L etherische olieverspreider, topvulbevochtiger voor slaapkamer, huis en kantoor, babybevochtiger met instelbare mistuitgang, kiesknop, automatische uitschakeling (wit)

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Als u op zoek bent naar een luchtbevochtiger die lang meegaat, is dit uw man. Deze is voorzien van een extreem grote tank die tot 30 uur bevochtiging biedt. Bovendien kunt u een paar druppels van uw favoriete essentiƫle oliƫn aan de watertank toevoegen, die in de lucht worden uitgestoten.

Dit apparaat is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te vullen door het deksel aan de bovenkant te verwijderen. Bovendien beschikt het over een automatische uitschakeling wanneer de tank leeg is.

Foto van de Raydrop KC-RD05 2.5L Cool Mist Luchtbevochtiger &etherische olie Diffuser

Wat we leuk vinden

Effectieve luchtbevochtiger

In tegenstelling tot de vorige modellen op onze lijst, is dit kleine apparaat eigenlijk een luchtbevochtiger. Het is ontworpen om de luchtvochtigheid in een kamer effectief te verhogen met maximaal 30 uur continu gebruik.

Eenvoudig te vullen

Veel luchtbevochtigers zijn lastig te vullen, omdat je ze uit elkaar moet halen om de tank te vinden en dan het risico loopt dat deze overal morst. Deze luchtbevochtiger heeft echter een slim top-fill ontwerp waarmee u eenvoudig het deksel kunt openen en de tank kunt vullen.

Grote 87.9 Ounce capaciteit

Het waterreservoir kan een indrukwekkende 87,9 gram water bevatten. Dit vermindert de noodzaak om regelmatig bij te vullen en stelt het apparaat in staat om langer te werken in zowel lage als hoge modi.

Geweldig ontwerp past bij de meeste ruimtes

Een ding dat mijn aandacht trok met dit apparaat is de eenvoud en het minimalistische gevoel. Het is ook een enorm pluspunt dat het niet veel ruimte in beslag neemt in mijn omgeving, wat handig kan zijn als je in een klein appartement woont.

Wat we niet leuk vinden

Vervelende geluidsniveaus

Deze luchtbevochtiger heeft de neiging om een licht jankend geluid te creĆ«ren dat vervelend kan zijn. Als u dit ’s nachts wilt gebruiken, kan dit storend zijn.

Moeilijk schoon te maken

Om dit apparaat schoon te maken, moet je het allemaal uit elkaar halen. Sommige klanten zeggen dat het voelt alsof je elke keer de hele eenheid demonstreert. Aangezien u uw luchtbevochtiger elke week moet reinigen, is dit een gedoe.

Niet duurzaam en geen garantie

Klanten merkten op dat dit apparaat na een paar maanden uitstierf. Het is een vrij betaalbare eenheid, maar je wilt natuurlijk dat het minstens een paar jaar meegaat. Helaas lijkt het ook niet met een garantie te komen.

Productspecificaties

Werktijden op lage instelling 30 uur
Werktijden op hoge stand 12 uur
Tankinhoud 87,9 gram
Dimensies 12.01 x 7.28 x 7.24 inch
Gewicht 2.38 pond

7. Eeuwige comfortbevochtiger met etherische olie tray

Beste luchtbevochtiger met etherische olie tray

Productafbeelding van de Eeuwige Comfort luchtbevochtiger met etherische olie tray

Prijs controleren

Als u op zoek bent naar een echte luchtbevochtiger met de extra optie van een diffuser, dan is de Everlasting Comfort luchtbevochtiger iets voor u. Dit apparaat heeft een indrukwekkende capaciteit die tot 50 uur continue mist meegaat. Bovendien heeft het een essentiƫle oliebak waar je een paar druppels van je favoriete olie kunt toevoegen.

Om de efficiƫntie te verhogen, zal de luchtventilator de koele mist en de geparfumeerde oliƫn door de lucht verspreiden. Bovendien balanceert het effectief de luchtvochtigheid voor een optimale thuisomgeving.

Foto van de Everlasting Comfort Luchtbevochtiger Met Etherische Olie Tray

Wat we leuk vinden

Grote 1,5-gallon tank

Deze luchtbevochtiger kan 50 uur per keer draaien dankzij de tank van 1,5 gallon. Bovendien heeft het een zeer hoge mistoutput als gevolg van ultrasone technologie. Het kan ook grote kamers van maximaal 500 vierkante voet bedekken.

Etherische olie tray

In plaats van een paar druppels etherische olie rechtstreeks in het waterreservoir toe te voegen, kunt u de druppels toevoegen aan een speciale lade. Dit lijkt op dat van gewone olieverspreiders. De olie wordt vervolgens door de luchtbevochtigerluchtventilator in de nevel gecirculeerd.

Brengt de luchtvochtigheid in evenwicht

Een te hoge luchtvochtigheid is niet goed, maar een te lage luchtvochtigheid ook niet. Deze luchtbevochtiger werkt effectief om de luchtvochtigheid op een evenwichtig niveau boven de 30 procent te houden. Het veroorzaakt geen vocht of andere problemen veroorzaakt door een hoge luchtvochtigheid.

Gebruiksvriendelijk navulsysteem

Het is niet nodig om de tank te vullen met gedestilleerd of gefilterd water; vul het gewoon rechtstreeks uit de kraan. Bovendien zijn er geen dure filters die regelmatig moeten worden vervangen – u bespaart tijd, moeite en geld.

Wat we niet leuk vinden

Gemakkelijk te morsen na het bijvullen

Om de tank bij te vullen, moet je de bovenkant verwijderen en ondersteboven draaien. Er kan echter een aanzienlijke hoeveelheid condensatie zijn die naar buiten stroomt als u het apparaat omdraait. Bovendien is er geen handvat, dus het is gemakkelijk om wat water te morsen terwijl u het apparaat terugbrengt naar de aangewezen plek.

Moeilijk schoon te maken

Dit apparaat kan moeilijk schoon te maken zijn. De tankopening is smal (drie inch), dus het is moeilijk om in het apparaat te komen voor een grondige reiniging. Schimmel en meeldauw hebben de neiging zich op te bouwen in alle spleten.

Verwacht Gorgelende geluiden

Wanneer je probeert te slapen, is het laatste wat je nodig hebt een luchtbevochtiger die naast je gorgelt! Dit is genoeg om klanten ’s nachts wakker te houden.

Productspecificaties

Werktijden op lage instelling 50 uur
Werktijden op hoge stand Niet gespecificeerd
Tankinhoud 1,5 gallon
Dimensies 14 x 12 x 8 inch
Gewicht 4,1 pond

Productvergelijkingstabel

Product Best Runtime op lage instelling Runtime op Hoge instelling Tankinhoud Dimensies Gewicht
Asakuki ultrasone olie diffuser Algeheel 16 uur 6 uur 16.9 ounce 6,81 x 6,81 x 5,39″ N.V.T
Urpower Aromatherapie Olie Diffuser Looking Diffuser Luchtbevochtiger 20 uur 10 uur 24 oz 6,5 x 6,3 x 5,7″ 1,8 pond
Earnest Living Keramiek Kleine Diffuser Luchtbevochtiger 3 uur 0,5 tot 2 uur 3.38 ounce 3,45 x 3,45 x 6,3″ 15,5 ounce
Pure Daily Care Diffuser Bohemen Diffuser Luchtbevochtiger 6 uur 2 uur 10 oz 7 x 7 x 7″ 2 pond
Urpower etherische olie diffuser Ontwerpopties 6 uur 3 uur 3.4 ounce 3,1 x 3,1 x 5,5″ 10.88 ounce
Raydrop Koele Mist Het gemakkelijkst te vullen 30 uur 12 uur 87.9 ounce 12,01 x 7,28 x 7,24″ 2,38 pond
Eeuwige comfortbevochtiger Luchtbevochtiger met etherische olie tray 50 uur N.V.T 1.5 gal. 14 x 12 x 8″ 4,1 pond

Wat is een Diffuser Luchtbevochtiger?

Een diffuser luchtbevochtiger is een combinatie van een luchtbevochtiger en een etherische olie diffuser. Ze werken door een koele mist te combineren met de door u gekozen etherische olie. Bijgevolg verhogen ze uw luchtvochtigheid enigszins en verspreiden ze een frisse geur.

Ondanks het feit dat ze een bevochtigingsfunctie hebben, zijn deze apparaten over het algemeen niet zo effectief als een echte luchtbevochtiger. Gelukkig kun je effectieve luchtbevochtigers vinden met een optie voor essentiƫle olie in plaats van een combo-versie.

Diffusers worden ook vaak gebruikt om aromatherapie te bieden door essentiƫle oliƫn in de lucht uit te stoten. Verschillende geuren en planten kunnen ervoor zorgen dat je verschillende dingen voelt. Lavendel vermindert bijvoorbeeld stress en pepermunt verbetert hoofdpijn.

Wat kan het mij ten goede komen?

Vochtigheid speelt een belangrijke rol in onze omgeving en persoonlijk comfort. Een hoge luchtvochtigheid kan vocht, klamheid, schimmel en gezondheidsproblemen veroorzaken. Aan de andere kant kan een zeer lage luchtvochtigheid een droge huid, geĆÆrriteerde slijmvliezen veroorzaken en zelfs het risico op virale infecties verhogen (1).

Het is cruciaal om een goed uitgebalanceerde thuisomgeving te creĆ«ren voor de gezondheid van u en uw gezin. Als u in een droog gebied woont, vooral als de winter nadert, zou een luchtbevochtiger nuttig zijn. Een luchtbevochtiger zal verloren vocht terugbrengen naar de lucht die je inademt – waardoor je schrale huid en lippen worden verlicht.

Veel huiseigenaren die lijden in droge klimaten geven er de voorkeur aan om een luchtbevochtiger ’s nachts te laten werken. Dit kan helpen om snurken, benauwdheid en zelfs bloedneuzen te verminderen.

De toegevoegde functie van een etherische olie diffuser is slechts een bonus. Je kunt niet alleen genieten van de heerlijke geur, maar je kunt ook profiteren van hun vaardigheden.

Zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van een diffuserbevochtiger?

Hoewel een diffuser een handig apparaat is voor het verspreiden van essentiƫle oliƫn, is er ƩƩn ding om in gedachten te houden. Als je huisdieren hebt, wil je misschien heroverwegen welke oliƫn je gebruikt.

Volgens de ASPCA zijn katten en honden bijzonder gevoelig voor verschillende essentiĆ«le oliĆ«n. Het kan hen op verschillende manieren beĆÆnvloeden, waaronder gastro-intestinale problemen, leverschade en zelfs depressie (2). Alleen het inhaleren van essentiĆ«le oliĆ«n kan aspiratiepneumonie veroorzaken (3).

Experts adviseren daarom dat u diffusers uit de buurt van uw huisdieren moet houden. Als u een diffuser wilt gebruiken, doe dit dan in een ruimte waar uw huisdieren geen toegang hebben.

Hoe te kiezen (koopgids)

Als u weet waar u op moet letten, kunt u snel de beste diffuserbevochtiger vinden.

Tankinhoud

Zoals bij elke luchtbevochtiger speelt de tankcapaciteit een belangrijke rol. Kortom, de grootte van de tank bepaalt hoe lang de luchtbevochtiger kan werken voordat deze moet worden bijgevuld.

Diffuser luchtbevochtiger combo’s hebben over het algemeen kleine tanks omdat ze niet bedoeld zijn om zo effectief te bevochtigen. Gemiddeld zijn de meeste combotanks ongeveer 20 gram, waarbij sommige zo weinig als 16 zijn en anderen zo groot als een gallon.

Functies

We vinden een paar functies essentieel voor dit soort apparaten om de gebruiksvriendelijkheid en het gemak te verbeteren. Hier zijn enkele nuttige:

 • Automatische uitschakeling: Deze functie is essentieel als u wilt dat uw luchtbevochtiger de hele nacht doorloopt. De automatische uitschakeling schakelt het apparaat automatisch uit een paar seconden nadat de tank is geleegd. Als gevolg hiervan voorkomt het dat uw luchtbevochtiger opbrandt en schade veroorzaakt.
 • Timer: Met een timer kunt u gemakkelijk uw voorkeursuren instellen om een luchtbevochtiger te laten werken. Deze functie is ook uitstekend geschikt voor gebruik ’s nachts, omdat u kunt instellen dat deze na een bepaald aantal uren wordt uitgeschakeld.
 • Slaapstand: De slaapmodus is essentieel als je wilt dat je schoonheidsslaap donker en ongestoord is. De meeste apparaten werken op de laagste stand met of zonder gedimde lampjes in de slaapstand.

Materiaal

Hoewel de meeste diffuserbevochtigers zijn gemaakt van een vorm van plastic, is het type belangrijk. We raden u ten zeerste aan om producten te kiezen die BPA-vrij en prefe zijnrably FDA-goedgekeurd ook.

Essentiƫle oliƫn zijn zeer krachtig en kunnen plastic uitlogen als ze langdurig worden blootgesteld. Echter, zoals de nevel en essentiƫle oliƫn worden verspreid in de lucht, zo zijn alle uitgeloogde chemicaliƫn.

Voorzichtigheid

Hoewel er geen wetenschappelijke onderbouwing is dat BPA plastic diffusers schadelijk zijn, willen we ze graag vermijden waar mogelijk.

Veelgestelde vragen

Veroorzaken diffusers schimmel?

Diffusers kunnen schimmel veroorzaken omdat schimmelsporen kunnen groeien in het waterreservoir, waar de omstandigheden nat en donker zijn. U moet de diffuser gedesinfecteerd houden met witte azijn om schimmelgroei te doden die uw binnenlucht kan vervuilen.

Kan een diffuser je ziek maken?

Een diffuser kan je ziek maken als je het niet onderhoudt en schoonmaakt. Schimmel houdt van donkere en natte omstandigheden, die de lucht in uw huis vervuilen. Sommige mensen voelen de effecten na een paar uur, terwijl anderen een paar dagen nodig hebben om zich ziek te voelen.

Hoe kan ik een kamer bevochtigen zonder een luchtbevochtiger?

U kunt een kamer zonder luchtbevochtiger bevochtigen met behulp van douchestoom of door een kom kokend water in de kamer te plaatsen. Je kunt ook voedsel koken zonder pandeksels of kamerplanten kopen.

Hoe vaak moet ik mijn diffuser schoonmaken?

Het wordt aanbevolen om uw diffuser minstens maandelijks schoon te maken. Het niet onderhouden van de diffuser zorgt ervoor dat schimmelsporen in de diffuser groeien en de lucht in uw huis vervuilen.

Kunnen essentiƫle oliƫn een luchtbevochtiger beschadigen?

Etherische oliƫn kunnen uw diffuser beschadigen omdat chemicaliƫn reageren met de plastic en metalen elementen erin om een storing te veroorzaken. Het betekent ook dat u het risico loopt uw binnenlucht te vervuilen. Raadpleeg de gebruikershandleiding voordat u essentiƫle oliƫn toevoegt.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents