Beste draadloze bladblazers van 2023

Ruim je rommelige tuin op met een bladblazer. Het is voor sommige mensen nog praktischer om snoerloos te gaan, omdat dat betekent dat je de bladblazer overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien is het stiller en een beetje milieuvriendelijker.

Met veel opties op de markt, hebben we een lijst samengesteld met zeven van de beste draadloze bladblazers op de markt. We bestudeerden echte klantrecensies, deskundig advies en pasten ons eigen inzicht toe om deze gids te maken.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de EGO Power + LB5302 3-speed Turbo 56-Volt 530 CFM draadloze bladblazer 2,5Ah batterij en oplader inbegrepen
Beste weerbestendig
EGO Power+ draadloze bladblazer
 • Turbo-knop
 • Variabele snelheidsinstellingen
 • 75 minuten speelduur
Prijs controleren
Productafbeelding van de DEWALT 20V MAX* XR bladblazer, 125-MPH, 450-CFM (DCBL722P1)
Beste stille draadloze bladblazer
DEWALT 20V Max XR Bladblazer
 • Krachtige motor
 • Geconcentreerd mondstuk
 • Borstelloze motor
Prijs controleren
Productafbeelding van de Greenworks 40V draadloze touwtrimmer en bladblazer combokit, 2,0 aah batterij en oplader inbegrepen
Beste met combo
Greenworks G-MAX Trimmer Bladblazer
 • Batterijlevensduur tot 45 minuten
 • Cruise control functie
 • Axiale ventilator ontwerp
Prijs controleren
Productafbeelding van de Greenworks Pro 80V (180 MPH / 610 CFM) draadloze rugzakbladblower, 2,5Ah batterij en oplader inbegrepen BPB80L2510
Beste rugzak draadloze bladblazer
Greenworks draadloze rugzak bladblazer
 • Borstelloze motor
 • Variabele snelheidsinstellingen
 • Cruise control
Prijs controleren
Productafbeelding van de SnapFresh Leaf Blower - 20V Leaf Blower snoerloos met batterij en oplader, elektrische bladblazer voor gazonverzorging, batterij aangedreven bladblazer lichtgewicht voor blad / sneeuw / stofblazen
Beste budget draadloze bladblazer
SnapFresh draadloze bladblazer
 • Geavanceerde motor
 • Twee snelheden in Ć©Ć©n
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
Prijs controleren
Productafbeelding van de K I M O. Draadloze bladblazer - 20V 4.0 Ah lithiumbatterij lichtgewicht, compacte 2-in-1 veegmachine en vacuĆ¼m voor het opruimen van stof, blad en sneeuw, autostofzuiger, terras / terras / tuinreiniging, garagestofzuiger
Het beste voor grote werven
K I M O Draadloze Bladblazer
 • Volledig koperen motor
 • Converteert naar een vacuĆ¼m
 • 22 pond
Prijs controleren
Productafbeelding van de Sun Joe iONBV 40-VoltVariable-Speed (tot 201 MPH) Draadloze blower / vacuĆ¼m / mulcher met borstelloze motor, kit (met 4,0-Ah batterij + snellader)
Beste met Mulcher
Sun Joe Draadloze Blower VacuĆ¼m Mulcher
 • Hoge slagvaste waaier
 • Opties voor zes snelheden
 • 56 minuten speelduur
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Soorten draadloze bladblazers
 • Waar u op moet letten (koopgids)
 • Veelgestelde vragen over draadloze bladblazers


Product beoordelingen

Hier zijn de zeven beste draadloze bladblazers die u kunt overwegen.

1. EGO Power + draadloze bladblazer

Beste weerbestendige draadloze bladblazer

Productafbeelding van de EGO Power + LB5302 3-speed Turbo 56-Volt 530 CFM draadloze bladblazer 2,5Ah batterij en oplader inbegrepen

Prijs controleren

Bij regen of zonneschijn wilt u misschien een bladblazer die bestand is tegen de verschillende elementen. Dankzij de weerbestendige constructie kan deze bladblazer geschikt voor u zijn als u in een gebied woont dat allerlei weertypes ervaart.

Daarnaast heeft het tal van andere coole functies die dit een van de beste draadloze bladblazers op de markt zullen maken.

Wat we leuk vinden

Turbo-knop

Maak gebruik van de turboknop om zich te ontdoen van zwaar vuil dat je de weg verspert. De turboboost zal hem snel uit de weg ruimen met behulp van het vermogen van 530 CFM.

Variabele snelheidsinstellingen

Met de variabele snelheidsinstellingen kunt u van 250 tot 530 CFM gaan. We houden van deze functie omdat het u ultieme controle over uw machine geeft.

75 minuten looptijd

Met een looptijd van 75 minuten krijgt u een van de krachtigste en meest duurzame batterijen. Het geeft je genoeg tijd om verschillende taken uit te voeren.

Wat we niet leuk vinden

Duurder

Voor een handheld optie is dit aan de duurdere kant in vergelijking met sommige andere bladblazers. Hoewel het goed is en we denken dat het het geld waard is, is het belangrijk om op dit detail te letten.

Mei Duurt 30 Minuten Max

Afhankelijk van de instelling die u gebruikt, gaat de batterij mogelijk niet de hele 75 minuten mee. Sommige klanten meldden dat het slechts 20-30 minuten duurde.

Productspecificaties

Type Handheld
.CFM 530
MPH Niet gespecificeerd
Batterijleven Tot 75 minuten
Gewicht 7 pond

2. DEWALT 20V Max XR Bladblazer

Beste stille draadloze bladblazer

Productafbeelding van de DEWALT 20V MAX* XR bladblazer, 125-MPH, 450-CFM (DCBL722P1)

Bekijk op Amazon
Bekijk op HomeDepot

Je buren zullen je dankbaar zijn voor het kiezen van een bladblazer die niet te luid is. Met slechts 66 decibel is dit vergelijkbaar met het geluidsniveau dat door een stofzuiger wordt geproduceerd. Het maakt dus nog steeds lawaai, maar het zou niet genoeg moeten zijn om iemand te storen.

Naast het produceren van een laag geluidsniveau, produceert het ook geen emissies. Het is dus vriendelijk voor de oren en voor het milieu!

Wat we leuk vinden

Krachtige motor

Krijg elke klus geklaard met de performatieve specificaties. Met een CFM van 450 en 125 MPH bent u goed om een reeks taken in zo min mogelijk tijd aan te pakken.

Geconcentreerd mondstuk

Het geconcentreerde mondstuk zorgt ervoor dat de lucht geconcentreerd naar buiten komt. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk wegschiet van specifiek waar je naar streeft. Het verhoogt ook de luchtsnelheid om de bladblaaadtijd naar beneden te verkorten.

Borstelloze motor

De zeer efficiƫnte borstelloze motor zorgt ervoor dat uw bladblazer langer draait bij een betere kwaliteit. Over het algemeen verlengt dit de levensduur zoals bewezen door een levenslange garantie (1).

Wat we niet leuk vinden

Batterijduur van 10 minuten

Terwijl sommige klanten een batterijduur van 15-20 minuten meldden, meldden anderen 10 als ze geluk hadden. Dit is vrij slecht, vooral als je veel rommel of een grote tuin hebt.

Productspecificaties

Type Handheld
.CFM 450
MPH 125
Batterijleven 10-15 minuten, maximaal 30
Gewicht 9,88 pond

3. Greenworks G-MAX Trimmer Bladblazer

Beste draadloze bladblazer met combo

Productafbeelding van de Greenworks 40V draadloze touwtrimmer en bladblazer combokit, 2,0 aah batterij en oplader inbegrepen

Prijs controleren

Bladblazers kunnen een stapje extra zetten door te combineren met een ander product. In dit geval hebben we een combinatie van bladblazer en trimmer. De trimmer heeft een 12-inch snijpad dat zelfs het meest koppige onkruid snel en gemakkelijk trimt en uw tuin volledig opruimt.

Het wordt geleverd met een bloemenbeschermer om uw kostbare madeliefjes, tulpen en andere bloemen in de tuin te beschermen. Het wordt ook geleverd met een wrap-around handvat waardoor het extra gemakkelijk vast te houden is.

Wat we leuk vinden

Batterijlevensduur tot 45 minuten

In vergelijking met andere draadloze bladblazers heeft deze een veel langere levensduur van de batterij. Het kan tot 45 minuten duren, terwijl sommige anderen 30 minuten duren, maar slechts 10 minuten kunnen zijn.

Cruise Control-functie

De handige cruise control-functie betekent dat je je snelheid kunt kiezen en je eraan kunt houden. Dit geeft u ultieme controle over uw machine.

Axiale ventilator ontwerp

Deze heeft een innovatieve axiale ventilatortechnologie die ervoor zorgt dat het allerlei rommel kan opruimen. Of u nu te maken heeft met zware of lichte toepassingen, de 110 MPH-snelheden en 390 CFM kunnen allerlei soorten rommel aan.

Wat we niet leuk vinden

Het vermogen neemt af als de batterij sterft

Hoewel de batterij 45 minuten meegaat, zijn de eerste 20-25 minuten aanzienlijk krachtiger. Dan neemt het vermogen af wat best onhandig is.

Productspecificaties

Type Handheld + trimmer
.CFM 390
MPH 110
Batterijleven Tot 45 minuten
Gewicht 7,8 pond

4. Greenworks draadloze rugzak bladblazer

Beste rugzak draadloze bladblazer

Productafbeelding van de Greenworks Pro 80V (180 MPH / 610 CFM) draadloze rugzakbladblower, 2,5Ah batterij en oplader inbegrepen BPB80L2510

Prijs controleren

Als je geen handje wilt dragen, is een rugzak option misschien iets voor jou. De Greenworks is een populaire keuze onder zeer tevreden klanten.

Het is geweldig om uw eigendom in een mum van tijd te reinigen van vuil en bladeren. Het werkt zelfs op drassige en natte bladeren dankzij de technologie en het ontwerp. Daarnaast is het zeer comfortabel om te dragen, waardoor elke klus die je doet zo gemakkelijk mogelijk is.

Wat we leuk vinden

Borstelloze motor

Hoewel sommige draadloze bladblazers iets minder krachtig zijn dan gasbladblowers, is deze dat niet. De borstelloze motor stelt de machine in staat om dezelfde prestaties te leveren als een gasoptie, maar zonder de vervelende dampen.

Variabele snelheidsinstellingen

Met deze machine krijgt u variabele snelheidsinstellingen die uw grote veelzijdigheid mogelijk maken. Het gaat tot 145 mijl per uur, wat super krachtig is. Maar je krijgt ook de mogelijkheid van andere snelheden voor het geval je niet de volledige stroom hoeft te gebruiken.

Cruise Control

Een hele toffe feature van deze bladblazer is de cruise control instelling. Hiermee kunt u de snelheid behouden die u hebt gekozen, zodat deze niet tussen snelheden schakelt. Klanten zijn helemaal weg van deze setting!

Wat we niet leuk vinden

Korte levensduur van de batterij

Helaas is de accuduur van deze bladblazer niet al te lang. Het duurt ongeveer 10-15 minuten voordat het ongeveer 45 minuten moet worden opgeladen. Het duurt ongeveer 30-45 minuten om de gemiddelde grootte van de yards schoon te maken, wat betekent dat drie batterijladingen worden uitgevoerd.

Gevoelige trigger

Klanten vonden de trigger zowel gevoelig als kieskeurig. Het is niet de meest stevige of gemakkelijk te gebruiken, dus houd daar rekening mee, want het is een vrij belangrijk kenmerk van een bladblazer.

Productspecificaties

Type Rugzak
.CFM 580
MPH 145 mph
Batterijleven Ongeveer 15 minuten
Gewicht 14,64 pond

5. SnapFresh draadloze bladblazer

Beste budget draadloze bladblazer

Productafbeelding van de SnapFresh Leaf Blower - 20V Leaf Blower snoerloos met batterij en oplader, elektrische bladblazer voor gazonverzorging, batterij aangedreven bladblazer lichtgewicht voor blad / sneeuw / stofblazen

Prijs controleren

Met een beperkt budget? Geen probleem. U hoeft geen honderden dollars uit te geven aan een bladblazer. Deze van SnapFresh is betaalbaar en geliefd bij veel klanten.

Je kunt er ook veel mee. Het werkt geweldig voor sneeuwblazen, afstoffen en bladeren blazen. Het is dus een veelzijdig product om in het tuinhuisje te hebben.

Wat we leuk vinden

Geavanceerde motor

Deze is gebouwd met een geavanceerde koperen motor en turbotechnologie. Dit zorgt ervoor dat het product langer meegaat en energiezuinig is in vergelijking met standaardmotoren. Het zorgt ook voor een royale luchtopbrengst van 130 mijl per uur, zodat u een reeks taken kunt uitvoeren.

Twee snelheden in Ć©Ć©n

Haal het beste uit twee werelden met de snelheidsregelaar op deze bladblazer. U kunt eenvoudig op een knop drukken om tussen 60 en 130 mijl per uur te schakelen. Dit is geweldig om van binnen- naar buitentaken te gaan, waarbij u verschillende snelheden zou gebruiken, afhankelijk van de taak.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Met een lichtgewicht van 2,7 pond en een flexibele rubberen handgreep is dit een volledig eenvoudige en comfortabele bladblazer om te gebruiken. Het voorkomt niet alleen dat je vermoeidheid ervaart, maar het zal ook niet naar beneden glijden terwijl je aan het werk bent.

Wat we niet leuk vinden

Lichte plicht

Dit is het beste voor licht werk in kleine gebieden, niet het meest ideaal voor grotere werven. Het is niet zozeer een nadeel, maar iets om in gedachten te houden en voorzichtig mee te zijn als je een grotere achtertuin hebt.

Laag stroomverbruik

De CFM is niet gespecificeerd, maar klanten melden dat deze laag is en dat er niet veel kracht achter deze bladblazer zit. Zoals gezegd is het het beste voor licht werk, maar houd er rekening mee dat je veel meer macht kunt krijgen door een beetje extra geld te investeren.

Productspecificaties

Type Draadloze
.CFM Niet gespecificeerd
MPH 130 mph
Batterijleven 15 minuten
Gewicht 2,7 pond

6. K I M O Draadloze bladblazer

Beste draadloze bladblazer voor grote werven

Productafbeelding van de K I M O. Draadloze bladblazer - 20V 4.0 Ah lithiumbatterij lichtgewicht, compacte 2 in 1 veegmachine en vacuĆ¼m voor het opruimen van stof, blad en sneeuw, autostofzuiger, patio / dek / tuinreiniging, garage Afstoffen

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Heb je een grote tuin? Dan is het belangrijk om een bladblazer te vinden die een goede tijd meegaat. Deze bladblazer heeft een batterijduur van maximaal 30 minuten, wat meer is dan de meeste draadloze opties.

Het laadt ook binnen een uur op, dus als de batterij leeg raakt, moet het niet te lang duren voordat u de machine opnieuw kunt gebruiken. Last but not least, het heeft een dubbele output efficiƫntie, zodat je meer kunt doen in de 30 minuten die je hebt.

Wat we leuk vinden

Volledig koperen motor

Deze is gemaakt met een verbeterde volledig koperen motor die tot 20.000 RPM loopt. Dit is een waanzinnige hoeveelheid kracht voor het wegblazen van allerlei soorten puin van stof, tot sneeuw, tot rotsen, tot natte bladeren.

Converteert naar een vacuĆ¼m

Wacht tot je dit hoort. Deze bladblazer verandert in een stofzuiger! Dus nu kun je de zuigkracht gebruiken om om je heen op te ruimen. Dit is geschikt voor voedselafval, haar van huisdieren, stof en ander dergelijk puin.

2,2 pond

We denken dat je dol zult zijn op het gewicht van 2,2 pond van deze machine. Het maakt het supereenvoudig om overal in de tuin, op straat en langs de stoep mee te nemen zonder moe te worden.

Wat we niet leuk vinden

Het is niet op ware grootte

Dit is een kleine bladblazer, dus pas daar op. Ondanks het kleine formaat is het krachtig. Klanten zijn er op die afdeling van onder de indruk. Maar sommigen vonden het meer als speelgoed dan als een hulpmiddel.

Korte buis

De korte buis betekent dat sommige klanten vrij ver moesten bukken om het te gebruiken. Dit is voor sommigen onhandig en ongemakkelijk. Het verstopte ook vrij gemakkelijk voor sommigen.

Productspecificaties

Type Handheld
.CFM 160
MPH Niet gespecificeerd
Batterijleven Tot 30 minuten
Gewicht 2,2 pond

7. Sun Joe draadloze blower vacuĆ¼m mulcher

Beste draadloze bladblazer met mulcher

Productafbeelding van de Sun Joe iONBV 40-VoltVariable-Speed (tot 201 MPH) Draadloze blower / vacuĆ¼m / mulcher met borstelloze motor, kit (met 4,0-Ah batterij + snellader)

Prijs controleren

Bladmulchers zijn zeer nuttige machines. Combineer dat met een bladblazer en je vindt deze Sun Joe machine. Wat nog cooler is, is dat het ook werkt als een bladstofzuiger!

Om tussen de verschillende instellingen te gaan, hoeft u alleen maar op een schakelaar te drukken. Zo simpel is het! In totaal is het doel om 17 zakken puin om te zetten in Ć©Ć©n, dankzij de hoogwaardige mulchtechniek.

Wat we leuk vinden

Hoge slagvaste waaier

De reden dat deze mulcher zo effectief is, is dat hij van metaal is gemaakt. De waaier gebruikt twee fasen om puin te snijden. Het hakt alles in een mulchverhouding van 17: 1, wat de zakken met puin die je aan het einde van je dienst hebt, ernstig minimaliseert.

Opties voor zes snelheden

Ga tot 200 mph met deze machine. De zes variabele snelheden geven u de mogelijkheid om de snelheden te wijzigen, afhankelijk van de taak die voor u ligt.

56 minuten looptijd

Dit neemt een van de beste plaatsen in als het gaat om de levensduur van de batterij. Met 56 minuten looptijd tussen oplaadbeurten krijgt u genoeg stroom om een hele lading taken uit te voeren voordat de batterij leeg is.

Wat we niet leuk vinden

Hoog vermogen = lage levensduur van de batterij

Als u het hoogste vermogen gebruikt, gaat de batterij niet langer dan 15 minuten mee. Dus hoewel u 56 minuten uit uw batterij kunt halen, is de laagste instelling voor sommige klanten te traag.

Niet voor grote klussen

We raden dit aan voor kleinere klussen dan grotere klussen. Het duurt soms gewoon te lang. Als u een mulcher wilt die grote klussen aankan, is een draadloze optie niet de meest ideale. Een elektrische bladblazer is beter.

Productspecificaties

Type Handheld + mulcher
.CFM 300
MPH 200
Batterijleven Tot 56 minuten
Gewicht 8,7 pond

Productvergelijkingstabel

Product Best Type .CFM MPH Batterijleven Gewicht
EGO Power+ draadloze bladblazer Beste weerbestendig HandGehouden 530 N.V.T 75 minuten 7 pond
DEWALT 20V Max XR Bladblazer Beste stille draadloze bladblazer Handheld 450 125 10-15 minuten, max 30 minuten 9,88 pond
Greenworks G-MAX Trimmer Bladblazer Beste met combo Handheld + trimmer 390 110 45 minuten 7,8 pond
Greenworks draadloze rugzak bladblazer Beste rugzak draadloze bladblazer Rugzak 580 145 15 minuten 14,64 pond
SnapFresh draadloze bladblazer Beste budget draadloze bladblazer Draadloze N.V.T 130 15 minuten 2,7 pond
K I M O Draadloze Bladblazer Het beste voor grote werven Handheld 160 N.V.T 30 minuten 2,2 pond
Sun Joe Draadloze Blower VacuĆ¼m Mulcher Beste met Mulcher Handheld + mulcher 300 200 56 minuten 8,7 pond

Soorten draadloze bladblazers

Er zijn twee hoofdtypen draadloze bladblazers: handheld en rugzak. Wat is het verschil?

Handheld bladblazers

Handheld bladblazers zijn meestal erg licht – tussen zeven en 15 pond – waardoor ze gemakkelijk te dragen en te vervoeren zijn. In combinatie met het draadloze ontwerp zijn deze een fluitje van een cent om te manoeuvreren. Hoewel sommige klanten ze misschien nog te zwaar vinden.

Pros

 • Ze zijn meestal licht van gewicht, waardoor ze zeer gemakkelijk te gebruiken zijn.
 • Ze zijn milieuvriendelijk omdat ze op een batterij werken.
 • Ze zijn een fluitje van een cent om te manoeuvreren en je kunt ze overal gebruiken.

Tegens

 • Sommige klanten vinden ze misschien nog te zwaar.

Rugzak Bladblazers

Als je een echte handsfree optie wilt, kun je altijd kiezen voor een rugzak draadloze bladblazer. Je legt gewoon het hoofdlichaam op je rug, zoals een rugzak, en je kunt je vrije handen gebruiken om het mondstuk te bedienen. Dit is vaak comfortabeler voor mensen, want hoewel deze iets zwaarder zijn, houdt je rug het gewicht vast.

Pros

 • Laat je handsfree zodat je meer flexibiliteit hebt.
 • Neemt het gewicht van je armen omdat het op je rug ligt.
 • Waarschijnlijk comfortabeler om te dragen dan een handheld-optie.

Tegens

 • Aanzienlijk duurder dan handheld degenen, met ongeveer $ 200.
 • Zwaarder in het algemeen, maar dit zou geen groot probleem moeten zijn omdat het op je rug ligt.

Waar u op moet letten (koopgids)

Bij het zoeken naar een draadloze bladblazer zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden. Dit zal u helpen de beste voor uw specifieke tuin te vinden.

Type

De eerste stap is kiezen tussen een handheld en rugzak optie. Overweeg de voor- en nadelen die hierboven zijn vermeld om te beslissen welke het beste bij u past. Vergeet niet dat handheld-opties veel goedkoper zijn.

Yard Grootte

U moet zeker rekening houden met de grootte van uw tuin. Hoe groter het is, hoe hoger het vermogen dat je nodig hebt. Dit wordt gemeten in kubieke voet per minuut (CFM) en ligt meestal rond de 400 en 800. Hoe hoger dit getal, hoe krachtiger de bladblazer. Het zal in wezen het proces versnellen en uw bladblaaadtijd aanzienlijk verkorten.

Expert Tip

Als u een zeer grote tuin heeft, wilt u misschien kiezen voor een snoer- of gasbladblower die efficiƫnter is. Draadloze bladblazers hebben een vrij korte levensduur van de batterij, wat niet ideaal is voor grote werven.

Batterijleven

Over de levensduur van de batterij gesproken, kijk zeker hoe lang de bladblazer alleen op Ć©Ć©n lading zal werken. Helaas is het maximum meestal ongeveer 75 minuten, waarbij de meeste 15 minuten duren tussen oplaadbeurten.

Snelheid

Het vermogen van een bladblazer wordt gemeten in mijlen per uur. Hoe hoger dit is, hoe sneller de bladblazer werkt. Een fatsoenlijke optie is minstens 100 mijl per uur. Op dat punt vindt u ook bladblazers met verschillende snelheidsinstellingen voor het geval u de snelheid wilt verhogen of verlagen, afhankelijk van de taak.

Grootte en gewicht

Overweeg ten slotte de grootte en het gewicht van de bladblazer. Zorg ervoor dat u ruimte hebt om het apparaat op te bergen. Handheld degenen zijn meestal binnen 12 inch lang, terwijl rugzak degenen ceen bereik tot 24 centimeter lang.

Je moet ook rekening houden met het gewicht en hoe gemakkelijk het voor je zal zijn om het te dragen. Er zijn veel opties onder de 10 pond die lekker licht zullen zijn.


Veelgestelde vragen over draadloze bladblazers

Zijn draadloze bladblazers goed?

Er zijn voor- en nadelen aan draadloze bladblazers ten opzichte van traditionele bladblazers. Om te beginnen zijn ze handiger in de zin dat je overal kunt bladeren. Ze zijn ook stiller, dus je hoeft je minder zorgen te maken over vervelende buren. Ten slotte kunnen ze net zo krachtig zijn.

Aan de andere kant hebben ze een superkorte levensduur van de batterij, soms maximaal 15 minuten. Dit is niet efficiƫnt als je een grote tuin of een grote puinhoop hebt om op te ruimen. Overweeg het gebied dat je hebt en of een draadloze optie je zal helpen of belemmeren.

Hoe lang gaan batterijen in draadloze bladblazers mee?

Tussen het opladen door kijk je naar een batterijduur van 15 tot 30 minuten. In termen van batterijonderhoud moet u mogelijk overwegen om om de paar jaar een nieuwe batterij te kopen, afhankelijk van het gebruikte model.

Wat is belangrijker in een bladblazer – MPH of CFM?

Het zijn verschillende metingen en beide zijn belangrijk. Cubic feet per minute (CFM) meet vermogen, terwijl miles per hour (MPH) snelheid meet. Over het algemeen wilt u ervoor zorgen dat u een hoge CFM hebt voor zwaardere taken en het verplaatsen van meer bladeren.

Als een bladblazer een hogere CFM heeft, betekent dit dat hij een betere motor heeft. Het zal waarschijnlijk zwaarder zijn, maar het zal de klus in minder tijd klaren.

Hoeveel kost een goede bladblazer?

Weten hoeveel een goede bladblazer kost, is van vitaal belang als u met een krap budget werkt. Verwacht tussen de $ 250 en $ 600 dollar te betalen. U kunt meer betalen voor premium modellen, maar het kan verspild geld zijn voor algemene tuinklussen.

Zijn batterijbladblowers luid?

Batterijbladblowers zijn niet luider dan hun plug-in tegenhangers. Het geluid komt van de motor en verschillende bladen die de stuwkracht creƫren om de bladeren te duwen.

Waarom blijft mijn draadloze bladblazer uitschakelen?

De meest voor de hand liggende reden waarom uw draadloze bladblazer blijft uitschakelen, is een verstopt filter. Controleer het op vuil en maak het indien nodig schoon. Andere redenen kunnen een lege batterij of een mechanische fout zijn.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents

Lees ook:   hoe vaak moet je aquarium schoonmaken