Beste draagbare hogedrukreinigers van 2023

Stel je een hogedrukreiniger voor zonder de noodzaak van een pomp, een superlange slang en veel opslagruimte. Nou, dat kan nu! Draagbare hogedrukreinigers veroveren de markt zeker stormenderhand.

Hogedrukreinigerfanaten zijn hier dol op, want hoewel ze nog steeds krachtig en efficiënt zijn, zijn ze gemakkelijker te gebruiken. Sommige zijn zelfs draadloos!

Als u nieuwsgierig bent naar de beste draagbare hogedrukreinigers, dan hebben we een uitgebreide lijst samengesteld van de top zeven op de markt.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de BERGWERK draadloze energiereiniger 40V draagbare elektrische wasmachine met 2 stuks batterijen power cleaner, werkdruk 520PSI voor campers boten of thuisprojecten, met accessoires kit en een oplader inbegrepen
Beste veilige draagbare hogedrukreiniger
Bergwerk Accu Reiniger
 • Maximale PSI van 520
 • 180° &360° nozzle bevestiging
 • Trekt water op twee manieren
Prijs controleren
Productafbeelding van de VARSK draadloze hogedrukreiniger, 20V 4.0Ah draadloze elektrische wasmachine met 6-in-1 mondstuk, batterij en oplader, ideaal voor het wassen van auto's, het besproeien van bloemen, het reinigen van vloeren. Var-910
Beste kleine draagbare hogedrukreiniger
Varsk draadloze hogedrukreiniger
 • 6-in-1 mondstuk
 • Ergonomisch ontwerp
 • Inclusief inklapbare emmer van 13 liter
Prijs controleren
Productafbeelding van de mrliance Power Washer
Beste met bijlagen
Mrliance Batterij Power Wasmachine
 • Lichtgewicht op 10,58 pond
 • Maximale PSI van 960
 • Wordt geleverd met 6 nozzle-opties
Prijs controleren
Productafbeelding van de elektrische hogedrukreiniger, draagbare high-power wasmachinemachine 2000 Max PSI 1.32 GPM met 2 nozzles, hogedrukslangen, wasmiddeltank, voor het reinigen van huizen, auto's, dekken, opritten, patio's ...
Beste Commercial
Sunpow elektrische hogedrukreiniger
 • Maximale PSI van 2000
 • 1500 Watt motor
 • Verstelbaar mondstuk
Prijs controleren
Productafbeelding van de ROCKPALS draadloze hogedrukreiniger, 2 x 40V batterijen Max 870 PSI power wasmachine met accessoires, draagbare power cleaner met 6-in-1 verstelbare nozzle, geschikt voor het wassen van auto's / hekken / gevelbeplating
Het beste voor auto’s
Rockpals draadloze hogedrukreiniger
 • Draadloos ontwerp
 • 180° draaibare straalpijp
 • Inclusief filterleiding
Prijs controleren
Productafbeelding van de Worx 40V Power Share Hydroshot 2X20V draagbare reiniger (inclusief batterijen en oplader) - WG644
Beste handheld
Worx Power Aandeel Hydroshot Cleaner
 • Lichtgewicht op 11 lbs
 • Heeft een ergonomische handgreep
 • Wordt geleverd met een brandstofmeter
Prijs controleren
Productafbeelding van de Ivation Multipurpose Draagbare Spray Wasmachine w / Water Tank - Ingebouwde oplaadbare 2200 mAh lithiumbatterij en 12v autostekker - Metalen triggerpistolen, douche - borstelkoppen en flexibele slang
Beste met watertank
Ivation Multifunctionele Spuitwasser
 • Wordt geleverd met 4,5 gallon tank
 • Kan onderweg worden opgeladen
 • Continue trigger nozzle
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Hoe te kiezen (koopgids)
 • Veelgestelde vragen over draagbare hogedrukreinigers
 • Grijpen en gaan


Product beoordelingen

We hebben een lijst gemaakt met de zeven beste draagbare hogedrukreinigers. Urenlang onderzoek naar klantrecensies, deskundig advies en productbeschrijvingen hebben ons geholpen om deze uitgebreide gids te maken. Maak je klaar voor schone oppervlakken, want dit zijn een aantal geweldige hulpmiddelen!

1. Bergwerk Draadloze Power Cleaner

Beste veilige draagbare hogedrukreiniger

Productafbeelding van de BERGWERK draadloze energiereiniger 40V draagbare elektrische wasmachine met 2 stuks batterijen power cleaner, werkdruk 520PSI voor campers boten of thuisprojecten, met accessoires kit en een oplader inbegrepen

Prijs controleren

Veiligheid is een belangrijk aandachtspunt als het gaat om allerlei soorten elektrisch gereedschap, vooral als je kinderen en huisdieren hebt rondrennen. Gelukkig zijn er een aantal veilige opties op de markt, zoals deze Bergwerk draadloze stroomreiniger.

Het wordt geleverd met een veiligheidsslot op het spuitpistool. Wanneer de handgreep is vergrendeld, kan het apparaat niet worden bediend. Dit houdt kinderen uit gevaar, waardoor u gemoedsrust krijgt, ongeacht waar uw hogedrukreiniger is opgeslagen.

Wat we leuk vinden

520 psi

Op zoek naar stroom in een handheld compact apparaat? Dit is er een om over na te denken. Het heeft 520 PSI, dus het biedt ongelooflijke reinigingskracht en thet vermogen om super taaie vlekken te verwijderen.

180 graden en 360 graden nozzle bevestiging

Is flexibiliteit een grote must-have? Dit is de hogedrukreiniger voor jou. Het wordt geleverd met een 180-graden nozzle en een 360-graden nozzle.

Het mondstuk kan 180 graden draaien wanneer u de staaf draait, of een volledige 360 als u dat nodig hebt. Hierdoor kun je in krappe hoeken, moeilijk bereikbare plaatsen en onder objecten komen. Als het gaat om uw auto, kunt u nu gemakkelijk de bovenkant, de bandenlijsten en de wielputten schoonmaken.

Trekt water op twee manieren

Deze hogedrukreiniger gebruikt geen slang of spigot. Je kunt het eenvoudig aan een tank of een kraan bevestigen. Aan de andere kant kunt u de 20-voet waterslang in elke waterbron laten vallen. Dit omvat een meer, zwembad of een emmer.

Wat we niet leuk vinden

Kan niet alle taken aan

Houd er rekening mee dat dit niet alle taken aankan. Met een PSI van 520 is het niet echt vergelijkbaar met standaard hogedrukreinigers die tot 3000 of meer bereiken!

Productspecificaties

Gewicht 9,17 pond
Grootte 16.73 x 9.17 x 6.34 inch
Druk 520 psi
GPM Niet gespecificeerd
Stroombron Batterij

2. Varsk draadloze hogedrukreiniger

Beste kleine draagbare hogedrukreiniger

Productafbeelding van de VARSK draadloze hogedrukreiniger, 20V 4.0Ah draadloze elektrische wasmachine met 6-in-1 mondstuk, batterij en oplader, ideaal voor het wassen van auto's, het besproeien van bloemen, het reinigen van vloeren. Var-910

Prijs controleren

Als je iets kleins wilt, gemakkelijk op te bergen en geen gedoe om mee te nemen, dan heb je een handdrukreiniger nodig. De Varsk draadloze optie is een goede keuze om te overwegen. Het weegt slechts 3,7 pond, dus je kunt dit overal mee naartoe nemen.

Wat betreft afmetingen, het is 20,4 bij 9,8 bij 5,5 inch, dus het neemt helemaal niet veel opslagruimte in beslag.

U zult genieten van hoe draagbaar en lichtgewicht dit is. Klanten vinden het een fluitje van een cent om te gebruiken!

Wat we leuk vinden

6-in-1 mondstuk

Dit mondstuk heeft zes verschillende patronen om uit te kiezen 0°, 15°, 25°, 40°, diagonaal en douche. Nu kunt u het aanpassen aan uw reinigingsbehoeften. Het wordt ook geleverd met een wasmiddelcontainer die u kunt gebruiken voor dagelijkse reiniging. Het is snel schuimend, fijn en uniform, dus het is geweldig voor het wassen van auto’s en hekken.

Gehumaniseerd ontwerp

Dit product is ontworpen met u in gedachten. Hier zijn enkele van de doordachte functies.

Ten eerste heeft het een filtermand die onzuiverheden, deeltjes, afval, bladeren en slib verwijdert om uw machine te beschermen.

Het is licht genoeg voor familievakanties.

Last but not least heeft het een beveiligingsknop om te voorkomen dat het wordt ingeschakeld als uw kinderen besluiten het op te halen.

Onbeperkte waterbron

De 20-voets slang kan water uit elke bron halen, wat betekent dat u dit in verschillende instellingen kunt gebruiken. Hiermee kunt u water uit de rivier, jachthaven, zwembaden, emmers en vele andere plaatsen halen.

We vinden het geweldig dat het wordt geleverd met een inklapbare emmer van 13 liter als je dat liever gebruikt. Het opvouwbare ontwerp maakt het ook super eenvoudig op te bergen.

Wat we niet leuk vinden

380 psi

In vergelijking met sommige andere handheld hogedrukreinigers, is deze aan de onderkant van sterk met 380 PSI. Dit is goed voor een verscheidenheid aan kleine klussen, maar niet voor zware klussen.

Productspecificaties

Gewicht 7,93 pond
Grootte 20,4 x 9,8 x 5,5 inch
Druk 380 psi
GPM Niet gespecificeerd
Stroombron Batterij

3. Mrliance batterij power wasmachine

Beste draagbare hogedrukreiniger met hulpstukken

Productafbeelding van de mrliance Power Washer

Prijs controleren

Deze draadloze hogedrukreiniger op batterijen wordt geleverd met een reeks hulpstukken, zodat u ze kunt omschakelen afhankelijk van de taak die voor u ligt. Dit zorgt voor meer veelzijdigheid als het gaat om schoonmaken.

Het wordt geleverd met een draaibare straalpijp, een multifunctionele straalpijp, een verlengpijp, een zeeppijp en een inlaatpijp, zodat u een verscheidenheid aan taken kunt uitvoeren.

Wat we leuk vinden

Draadloos en lichtgewicht

Het is niet alleen draagbaar vanwege zijn lichtgewicht (10,58 pond), maar het is ook draadloos! U kunt dus gemakkelijk door uw tuin manoeuvreren om alle taken probleemloos te klaren.

960 PSI-vermogen

Dit is een vrij krachtige handheld hogedrukreiniger. Het is eigenlijk een van de krachtigste die we hebben gezien! Het heeft een PSI van 960 met een maximale GPM van 1,2. Zo kunt u hardnekkig vuil van buitenoppervlakken, zoals poorten, banken, fietsen, auto’s en zwembaden, in een mum van tijd verwijderen.

Zes nozzle-opties

Dit wordt niet alleen geleverd met hulpstukken die veelzijdigheid mogelijk maken, maar het heeft ook zes nozzle-opties. U kunt dit wijzigen in een hellingsrichting van 0°, 20°, 20°, 40°, schuimstralen of douchemodus. Het kiezen van de juiste modus voor uw taak bespaart u tijd en water.

Wat we niet leuk vinden

Niet voor heavy duty

Dit is niet geschikt voor superzware klussen zoals het schoonmaken van grills voor barbecues. Hoewel het veel druk achter zich heeft, heeft het niet dezelfde kracht als standaard hogedrukreinigers.

Productspecificaties

Gewicht 10,58 pond
Grootte 17.32 x 9.65 x 5.91 inch
Druk 960 psi
GPM 1.2
Stroombron Batterij

4. Zonnepoeder elektrische hogedrukreiniger

Beste commerciële draagbare hogedrukreiniger

Productafbeelding van de elektrische hogedrukreiniger, draagbare high-power wasmachinemachine 2000 Max PSI 1.32 GPM met 2 nozzles, hogedrukslangen, wasmiddeltank, voor het reinigen van huizen, auto's, dekken, opritten, patio's ...

Prijs controleren

Als u een draagbare hogedrukreiniger in een commerciële omgeving wilt gebruiken, is dit onze favoriete aanbeveling. In tegenstelling tot sommige andere draagbare elektrische hogedrukreinigers, heeft deze voldoende vermogen om overeen te komen met standaard hogedrukreinigers.

Het heeft een motor van 1500 watt die 2000 PSI en 1,32 GPM genereert, wat een ongelooflijke reinigingskracht is. Dus wat uw commerciële project ook is, dit zal ongelooflijke resultaten opleveren.

Wat we leuk vinden

IPX5 Wasmachine

Dit is een IPX5-wasmachine, wat betekent dat deze veilig en waterdicht is, waardoor u gemoedsrust krijgt terwijl u schoonmaakt.

Veelzijdige functies

Je kunt dit op een grote verscheidenheid aan banen gebruiken. Het is geweldig voor drukwasdekken, opritten, zwembadtegels, tuinmeubilair, voertuigen, vuilnisbakken, dierenkooien, gazonapparatuur, gevelbeplating en nog veel meer.

Verstelbaar mondstuk

Draai het mondstuk eenvoudig wanneer u de druk wilt verhogen of verlagen. Een verstelbaar mondstuk zorgt ervoor dat je niet te veel druk uitoefent op dingen die het niet aankunnen, zoals bloemperken of wat hekwerk.

Wat we niet leuk vinden

Voor kleine klussen

Omdat de druk maximaal 2000 PSI is, is dit een sterke optie voor residentiële banen. Als u het echter naar een commerciële omgeving brengt, houd er dan rekening mee dat het beter is voor kleine klussen.

Productspecificaties

Gewicht 14.07 pond
Grootte 17.8 x 10.8 x 9.4 inch
Druk 2000 psi
GPM 1.32
Stroombron Elektrisch met snoer

5. Rockpals draadloze hogedrukreiniger

Beste draagbare hogedrukreiniger voor auto’s

Productafbeelding van de ROCKPALS draadloze hogedrukreiniger, 2 x 40V batterijen Max 870 PSI power wasmachine met accessoires, draagbare power cleaner met 6-in-1 verstelbare nozzle, geschikt voor het wassen van auto's / hekken / gevelbeplating

Prijs controleren

Dit product is speciaal ontworpen om auto’s onder druk te wassen terwijl het nog steeds zacht voor hen is. Op deze manier geen krassen, deuken of schade aan de verfbeurt.

Naast auto’s is het ook een geweldig hulpmiddel om bij de hand te hebben voor verschillende klussen. Dit omvat motorfietsen, fietsen, opritten, hekken en andere oppervlakken. De 870 PSI kan deze oppervlakken binnen enkele minuten schoon krijgen.

Wat we leuk vinden

Draadloos ontwerp

Dankzij het draadloze ontwerp kunt u oppervlakken onder druk wassen zonder dat er draden in de weg zitten. Het is ook een lichtgewicht en compact en handheld ontwerp, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen.

Zes nozzle-opties

U kunt het ene mondstuk op zes verschillende manieren positioneren, waarbij u de richting van de graad schuin opvoert, schuimstraal toevoegt, de douchemodus gebruikt of de zware stroom activeert. Ze bieden ook een 180 graden draaibare straalpijp, zodat u de stroomintensiteit kunt kiezen.

Meegeleverde filterpijp

Dit wordt geleverd met een meegeleverde filterpijp die onzuiverheden zoals bladresten en andere sedimenten verwijdert. Of u nu water uit de leiding of een natuurlijke bron gebruikt, dit houdt het water in betere conditie. Het beschermt ook de pomp, waardoor het product langer meegaat.

Wat we niet leuk vinden

Niet zo krachtig als je zou denken

Als u gewend bent aan een hogedrukreiniger van 3000 PSI, kan een draadloze optie van 870 PSI een beetje een schok voor u zijn. Het is niet zo krachtig als standaard, dus houd daar rekening mee.

30 minuten looptijd

Dit product heeft een looptijd van 30 minuten tussen oplaadbeurten, wat redelijk is. Maar als je een paar klussen tegelijk wilt doen, kan dit de stroom opbreken.

Productspecificaties

Gewicht 6,6 pond
Grootte 16.3 x 5.9 x 8.8 inch
Druk 870 psi
GPM Niet gespecificeerd
Stroombron Batterij

6. Worx Power Share Hydroshot Cleaner

Beste handheld draagbare hogedrukreiniger

Productafbeelding van de Worx 40V Power Share Hydroshot 2X20V draagbare reiniger (inclusief batterijen en oplader) - WG644

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Target

De meest draagbare van alle draagbare hogedrukreinigers zijn de handhelds. Net als deze Worx Hydroshot-reiniger zijn dit soort hogedrukreinigers lichtgewicht, compact en supergemakkelijk te vervoeren.

Dit specifieke model weegt slechts 11 pond, dus het is gemakkelijk om van plaats naar plaats te manoeuvreren. Het heeft een ergonomisch handvat en een gelijkmatig verdeeld gewicht, waardoor het een fluitje van een cent is om te gebruiken.

Wat we leuk vinden

450 psi

In vergelijking met sommige andere handheld modellen, en zeker in vergelijking met Worx eerdere modellen, heeft dit behoorlijk wat meer druk. Het heeft 450 PSI waardoor het geweldig is voor allerlei lichte reinigingstaken.

Alles is uw waterbron

Deze hogedrukreiniger kan zowat elke waterbron gebruiken. Laat de aangesloten slang gewoon in een waterlichaam of emmer vallen en je bent klaar om te gaan. Hierdoor kunt u het product overal mee naartoe nemen!

Laadindicator

Dit wordt geleverd met een brandstofmeter om u te laten weten hoeveel batterijduur er nog over is. Op die manier weet je wanneer je hem moet opladen of de batterijen moet vervangen.

Wat we niet leuk vinden

15 minuten per lading

Helaas heeft dit draadloze apparaat op batterijen slechts 15 minuten per lading. Dit is behoorlijk onhandig als je een grote taak bij de hand hebt.

Niet voor zware klussen

Omdat het alleen een PSI van 450 heeft (wat geweldig is voor handheld-apparaten, maar over het algemeen niet zo geweldig), is het beter voor lichte reiniging.

Productspecificaties

Gewicht 11 pond
Grootte 40.2 x 4.72 x 7.72 inch
Druk 450 psi
GPM 0.90
Stroombron Werkt op batterijen

7. Ivation multifunctionele draagbare spuitwasser

Beste draagbare hogedrukreiniger met watertank

Productafbeelding van de Ivation Multipurpose Draagbare Spray Wasmachine w / Water Tank - Ingebouwde oplaadbare 2200 mAh lithiumbatterij en 12v autostekker - Metalen triggerpistolen, douche - borstelkoppen en flexibele slang

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Deze handige draagbare sproeier wordt geleverd met een meegeleverde watertank. U kunt het dus gemakkelijk vullen en meenemen zonder dat u extra slangen nodig hebt. Vanaf daar heeft het een PSI van 130,5, dus het is een vrij zachte stroom, maar het kan nog steeds goed werk leveren voor lichte reiniging.

De tank is 4,5 liter, dus het moet een tijdje meegaan tussen het bijvullen. Het heeft ook een meegeleverd handvat, zodat u het gemakkelijk kunt vervoeren terwijl u schoonmaakt.

Wat we leuk vinden

Veelzijdige toepassingen

Vanwege de lage PSI heeft het een heleboel praktische toepassingen. Hoewel je het zeker kunt gebruiken om auto’s en opritten schoon te maken, kun je het ook gebruiken om planten water te geven of te douchen tijdens het kamperen.

Onderweg opladen

U hoeft niet te wachten tot u thuis bent om deze back-up op te laden als de batterij leeg is. U kunt de stroombron van uw auto of de sigarettenaansteker van uw voertuig gebruiken om de batterij op te laden.

Continue trigger nozzle

Het enige wat je hoeft te doen om water uit te stoten is houd naar beneden de ergonomische trigger. U hoeft niet continu te pompen of te zwengelen. Dit is een heel eenvoudig product om te gebruiken! Het straalt een mooie stabiele spray uit. Zodra je loslaat, stopt de stroom onmiddellijk. Je kunt zelfs de waterstroom kiezen uit sproeiachtig, smal of intenser.

Wat we niet leuk vinden

Meer een drukspoeler

Hoewel klanten dol zijn op dit product, kunnen zelfs de gelukkigsten niet ontkennen dat het meer een spoelmachine is dan een hogedrukreiniger. Het is geweldig voor het afspoelen van afwasmiddel van je, het opruimen van stuifmeel, het water geven van planten of het afwassen van ramen.

Lekproblemen

Sommige klanten meldden dat na een tijdje de tank of het mondstuk begon te lekken. Dit is niet alleen slecht voor opslag (als je water in de tank hebt achtergelaten), maar het is ook vervelend terwijl je het product gebruikt.

Productspecificaties

Gewicht 11,09 pond
Grootte 9 x 14 x 21 inch
Druk 130,5 psi
GPM Niet gespecificeerd
Stroombron Oplaadbare batterij

Productvergelijkingstabel

Product Best Gewicht Grootte Druk GPM Stroombron
Bergwerk Accu Reiniger Veilig 9,17 pond 16,73 x 9,17 x 6,34″ 520 psi N.V.T Batterij
Varsk draadloze hogedrukreiniger Klein 7,93 pond 20,4 x 9,8 x 5,5″ 380 psi N.V.T Batterij
Mrliance Batterij Power Wasmachine Bijlagen 10,58 pond 17,32 x 9,65 x 5,91″ 960 psi 1.2 Batterij
Sunpow elektrische hogedrukreiniger Commercieel 14,07 pond 17,8 x 10,8 x 9,4″ 2000 psi 1.32 Elektrisch met snoer
Rockpals draadloze hogedrukreiniger Draagbaar 6,6 pond 16,3 x 5,9 x 8,8″ 870 psi N.V.T Batterij
Worx Power Aandeel Hydroshot Cleaner Handheld 11 pond 40,2 x 4,72 x 7,72″ 450 psi 1 Batterij
Ivation Multifunctionele Spuitwasser Watertank 11,09 pond 9 x 14 x 21″ 130,5 psi N.V.T Oplaadbare batterij

Hoe te kiezen (koopgids)

Overweegt u een draagbare hogedrukreiniger? Kies niet alleen de eerste die je ziet. U moet rekening houden met de belangrijkste criteria.

Gewicht

Omdat u de hele eenheid ronddraagt, in tegenstelling tot standaard hogedrukreinigers waar u meestal alleen het mondstukeinde vasthoudt, moet u rekening houden met het gewicht. Deze zijn er in verschillende gewichten. Handheld-versies zijn de lichtste, terwijl die met watertanks meestal de zwaarste zijn.

Grootte

De grootte is om twee redenen belangrijk. Ten eerste houd je het vast, dus zorg ervoor dat je het kunt dragen. Twee, je moet het opslaan. Heb je er ruimte voor? Controleer de afmetingen.

Druk

Druk wordt gemeten in PSI. Hoe hoger dit getal, hoe meer waterdruk. Dit betekent dat het gemakkelijker schoon te maken is!

Houd er rekening mee dat draagbare hogedrukreinigers een lagere PSI hebben dan standaard hogedrukreinigers. Sommige zijn rond de 100-200, terwijl anderen rond 2000 kunnen bereiken. Standaard hogedrukreinigers liggen meestal tussen de 2000-4000 PSI.

GPM

GPM, of gallons per minuut, vertelt u hoeveel gallons water een hogedrukreiniger per minuut kan pompen. Dit varieert van ongeveer één tot vijf, waarbij hoe hoger het getal meer waterverbruik betekent, waardoor u meer kracht krijgt.

Stroombron

Last but not least, overweeg de stroombron. Werkt het op batterijen? Draadloze? Elektrisch? Dit bepaalt hoe gemakkelijk het zal zijn om op te laden en hoe gemakkelijk het is om te gebruiken. Draadloze zijn voor veel klanten gemakkelijker.


Veelgestelde vragen over draagbare hogedrukreinigers

Heeft u een tuinslang nodig voor een hogedrukreiniger?

U hebt een buitenwatervoorziening nodig en hoewel u een tuinslang kunt gebruiken, raden we u aan een hogedrukreinigerslang te gebruiken. Deze zorgen voor een hoge PSI zodat je het meeste uit je hogedrukreiniger haalt.

Kun je onder druk wassen zonder een buitenkraan?

Standaard hogedrukreinigers kunnen het beste worden aangesloten op een buitenkraan. Met draagbare heb je niet per se een buitenkraan nodig, omdat je misschien een watertank hebt die het water voor je levert.

Sommigen kunnen eigenlijk water uit elke bron halen, inclusief meren, rivieren en zwembaden.

Welke hogedrukreiniger PSI is veilig voor het wassen van auto’s?

Alles tussen 1400 en 1600 PSI is ideaal (1). Experts raden niet aan om meer dan 1900 PSI te overschrijden.

Kun je beton beschadigen met een hogedrukreiniger?

Ja, dat kunnen ze. Beton is niet onverwoestbaar. Experts raden aan om niet meer dan 3500 PSI voor beton te gebruiken. U moet ook wasmiddel gebruiken voor taaie vlekken, in plaats van de waterdruk te verhogen. Last but not least, als je een zeer harde slang hebt, kan het slepen ervan over het beton schade veroorzaken.

Top Tip

Houd uw beton afgedicht om schade te voorkomen. Dit voorkomt vlekken, ophoping en ander vuil. Afgedicht beton is ook gemakkelijker schoon te maken omdat je niet zoveel druk hoeft te gebruiken.

Welk wasmiddel moet ik gebruiken voor hogedrukreinigers?

Dit hangt allemaal af van wat je schoonmaakt. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om andere hogedrukreinigers voor beton te gebruiken dan voor auto’s. Er zijn veel wasmiddelen op de markt, dus surf op internet om de beste voor uw behoeften te vinden.

Wat is het verschil tussen een elektrische wasmachine en een hogedrukreiniger?

Het belangrijkste verschil tussen een elektrische wasmachine en een hogedrukreiniger is warmte. Hogedrukreinigers gebruiken een krachtige waterstraal om te reinigen, terwijl powerwashers waterdruk in combinatie met warmte gebruiken om te reinigen.


Grijpen en gaan

Wanneer u de beste draagbare hogedrukreiniger voor u kiest, kiest u iets dat u kunt pakken en gaan. Waar u ook nodig heeft, deze hogedrukreinigers kunnen gemakkelijk met u meegaan.

Velen zijn compatibel met alle waterbronnen, zoals meren en rivieren, dus je kunt ze meenemen op de camping!

Houd bij het winkelen rekening met de belangrijkste criteria: gewicht, grootte, druk, GPM en de stroombron.

Met dit alles in gedachten, en onze uitgebreide lijst, vindt u een draagbare hogedrukreiniger die u versteld doet staan.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents

Lees ook:   Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879