Beste handheld stofzuigers van 2023

Handstofzuigers zijn gemaakt voor veelzijdigheid, maar zijn ze het waard om in te investeren? Niet iedereen heeft een enorme, superkrachtige reinigingsmachine nodig. Aan de andere kant, als je al een traditionele stofzuiger hebt, is een handheld dan nodig?

We denken dat deze kleine machines naar de hemel kunnen worden gestuurd als je begrijpt waar ze voor zijn. Ze geven u effectieve reiniging met minimale inspanning en zijn ontworpen voor bruikbaarheid.

We hebben de markt afgezocht om de beste handstofzuigers te vinden die momenteel beschikbaar zijn, evenals dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen.

Blijf lezen om onze top 10 aanbevelingen te bekijken.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Bissell Pet Hair Eraser Lithium Ion draadloze handstofzuiger, paars
Beste draadloze handheld
Bissell Pet Haar Gum
 • Gemakkelijk te hanteren
 • Multifunctioneel ontwerp
 • Eenvoudige opbergmogelijkheden
Prijs controleren
Productafbeelding van de Shark Rocket Ultra-Light handvacuĆ¼m met TruePet Mini gemotoriseerde borstel en, 15-voet power, marron
Beste handheld met snoer
Haai Raket
 • 15-voet kabel voor een goed bereik
 • Slang inbegrepen
 • Gemaakt voor huisdiervriendelijke huizen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Tineco A11 Hero EX draadloze steelvacuĆ¼m, krachtige zuigbare handheld vac lichtgewicht voor tapijt harde vloer
Beste Stick Handheld
Tineco A11
 • LED-koplampen verlichten vuil
 • Krachtige zuigkracht voor diepe reiniging
 • 40 minuten runtime
Prijs controleren
Productafbeelding van de VacLife handstofzuiger, autostofzuiger draadloos, oranje (VL189)
Rijzende Ster
VacLife Handheld VacuĆ¼m
 • 20 minuten looptijd
 • Sterke zuigkracht
 • Stille reiniging
Prijs controleren
Productafbeelding van de Shark WV201 WANDVAC handheld vacuĆ¼m, lichtgewicht op 1,4 pond met krachtige zuigkracht, oplaadstation, single touch lege en afneembare stofbeker
Meest Draagbaar
Haai Wandvac
 • Klein formaat
 • Snel opladen voor gemak
 • Opslag op tafelbladen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Bissell Pet Hair Eraser Handheld Vacuum, snoerd, 33A1, zwart
Beste voor huisdieren
Bissell Corded Pet Hair Eraser
 • Twee nozzles voor specifieke reiniging
 • Allergievriendelijk
 • Comfortabel in gebruik
Prijs controleren

Geen producten gevonden.

All-rounder
VacLife Handheld
 • Veelzijdig en multi-surface
 • Betaalbare prijs
 • Wasbare filters
Prijs controleren
Productafbeelding van de Dirt Devil Scorpion handheld stofzuiger, snoer, kleine, droge handstofzuiger met snoer, SD20005RED, rood
Meest betaalbaar
Vuil Duivel Schorpioen
 • Betaalbare prijs
 • Afspoelbare filters
 • Handige accessoires voor dieptereiniging
Prijs controleren
Productafbeelding van de BLACK+DECKER Dustbuster Handheld Vacuum, Cordless, Ink Blue (HHVI325JR22)
Beste voor touch-ups
Zwart+ Decker Dustbuster
 • Stofbuster
 • Roterend mondstuk
 • Weegt 2,4 lbs
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Voordelen van handheld stofzuigers
 • Dingen om te overwegen (Koopgids)
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

Dit zijn de beste handstofzuigers die worden beoordeeld op zuigkracht, stofbakcapaciteit, levensduur van de batterij en waar voor uw geld.

1. Bissell Pet Hair Eraser Handheld VacuĆ¼m

Beste draadloze handstofzuiger

Productafbeelding van de Bissell Pet Hair Eraser Lithium Ion draadloze handstofzuiger, paars

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op BestBuy
Zicht op Bissell
Bekijk op Wayfair

Onze toppositie gaat naar Bissell. We moeten zeggen dat deze stofzuiger ongelooflijk eenvoudig te bedienen is. De Bissell Pet Hair Eraser is het complete pakket voor een snelle maar grondige reiniging. Houd er rekening mee dat dit voor lichter opruimen is in plaats van dieptereiniging.

Het is een krachtige machine met een accucapaciteit van 14 volt. De stofbeker kan 0,7 liter vuil bevatten en de stofzuiger maakt gebruik van een drievoudig filtratiesysteem voor extra effect bij het reinigen. Elk van de componenten van deze stofzuiger is eenvoudig te demonteren en toegankelijk, dus onderhoud is een fluitje van een cent.

Inbegrepen zijn een gemotoriseerd penseelgereedschap, een bekledingsgereedschap en een spleetgereedschap. Deze machine is ontworpen om het haar van huisdieren te bestrijden en doet het in dit opzicht goed. Maar het is ook uitstekend op harde oppervlakken en tapijten.

Wat we leuk vinden

Gemakkelijk te hanteren

Alles aan deze machine, van het ontwerp en onderhoud tot de werking, is eenvoudig. U hoeft de handleiding niet te doorzoeken om het te begrijpen. Het is ook enigszins ergonomisch, dus je zult het comfortabel gebruiken.

Multifunctionele functionaliteit

Deze stofzuiger kan zijn ontworpen voor haar van huisdieren, maar het bestrijdt net zo gemakkelijk ander vuil en puin. Het is effectief op harde vloeren en zowel laag- als hoogpolig tapijt. Het wordt ook geleverd met handige hulpstukken voor stoffen, hoeken en hardnekkig vuil.

We denken dat het veilig is om te zeggen dat deze handstofzuiger je gedekt heeft, ongeacht waar je hem voor nodig hebt.

Eenvoudige opslag

Veel handstofzuigers zijn aan de muur gemonteerd. Maar hoewel dit handig is, gaat het om installatie en maakt het het een uitdaging om de plek van uw stofzuiger te veranderen.

Ter vergelijking: dit model wordt veelzijdiger gemaakt door de handige adapter. De surface-oplaadpoort betekent dat u hem kunt opbergen en laten opladen waar u maar wilt, zoals bovenop een tafel.

Wat we niet leuk vinden

Het heeft batterijproblemen

Klanten merken op dat deze machine niet zo lang aan de macht is als ze hadden gehoopt. Het wordt geadverteerd als 17 minuten, maar het sterft vaak eerder.

Wat frustrerender is, is dat het ongeveer acht uur duurt om volledig op te laden. We merkten ook klachten dat de batterij in de loop van de tijd verslechtert en dat de zuigkracht ermee gepaard kon gaan.

Productspecificaties

Macht 14 volt Lithium-Ion accu
Dimensies 4,5 inch bij 16 inch bij 5 inch
Gewicht 4,25 pond
Bijzonderheden Drievoudige filtratie, batterij-indicator
Accessoires Gemotoriseerde borstel, spleetgereedschap, bekledingsgereedschap, oplaadpoort

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4.5 / 5
Batterijleven 3 / 5
Capaciteit 4 / 5
Draagbaarheid 4.5 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

2. Shark Rocket Ultra-Light Handheld VacuĆ¼m

Beste handheld vacuĆ¼m met snoer

Productafbeelding van de Shark Rocket Ultra-Light handvacuĆ¼m met TruePet Mini gemotoriseerde borstel en, 15-voet power, marron

Prijs controleren

Als je bereid bent om een handheld met snoer te proberen, raden we deze van de gerespecteerde Haai aan. Hoewel je het moet aansluiten, behoudt het zijn draagbaarheid, vooral vanwege de 15-voet lange kabel.

Met iets minder dan vier pond is dit een van de lichtere handstofzuigers. Hoe dan ook, het is een krachtige machine. Bovendien gaat Shark er prat op dat het nooit zuigkracht verliest, wat een fout is van sommige draadloze machines.

Dankzij de handige TruePet gemotoriseerde borsteltool is het geschikt voor huisdiervriendelijke huizen. Je krijgt ook een spleetgereedschap, afstofborstel en een flexibele en uitschuifbare slang. Het wordt ook geleverd met wasbare en herbruikbare filters, wat u zeker wat geld zal besparen.

Deze machine is geschikt voor alle ondergronden, inclusief trappen en auto-interieurs.

Wat we leuk vinden

15-voets kabel voor flexibele reiniging

De lengte van de kabel van deze machine maakt hem net zo wendbaar als elk draadloos model. Het is handig wanneer u trappen of andere lastige plaatsen zoals auto-interieurs of gordijnen moet schoonmaken.

Uitschuifbare slang inbegrepen

Door een traditionele stofzuiger na te bootsen, vinden we het leuk dat deze handheld een flexibele en uitschuifbare slang bevat. Het vermindert de last van het schoonmaken van hoeken of onbereikbare plekken.

Gemaakt voor huisdiervriendelijke huizen

Dit is een uitstekende keuze als u uw huisdieren moet opruimen. De gemotoriseerde borsteltool TruePet maakt het verwijderen van hardnekkige haren van tapijten, trappen en bekleding moeiteloos.

Wat we niet leuk vinden

Niet duurzaam

Een klacht bij deze machine is dat deze niet zo lang meegaat als klanten verwachten. Dit kan echter worden gecontroleerd met regelmatig onderhoud en deze klachten zijn schaars.

U hebt een stroombron nodig

Omdat het bedrade is, werkt het voor al zijn bereik niet als je het niet kunt aansluiten. Deze optie zal je dus geen goed doen als je geen geschikte lay-out hebt om het te accommoderen.

Productspecificaties

Macht 400 watt
Dimensies 9,7 inch bij 4,9 inch bij 13,6 inch
Gewicht 3,7 pond
Bijzonderheden Wasbare filters, flexibele slang
Accessoires Spleetgereedschap, stofborstel, TruePet gemotoriseerde borstel, uitschuifbare slang

Onze beoordelingen

Suction vermogen 4.5 / 5
Batterijleven 4 / 5
Capaciteit 4 / 5
Draagbaarheid 5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

3. Tineco A11 Hero EX VacuĆ¼m

Beste handheld steelvacuĆ¼m

Productafbeelding van de Tineco A11 Hero EX draadloze steelvacuĆ¼m, krachtige zuigbare handheld vac lichtgewicht voor tapijt harde vloer

Bekijk op Amazon
Bekijk op Target

Als je helemaal los wilt gaan op een handstofzuiger, richt je aandacht dan op deze. Omdat het een steelstofzuiger is, heeft het meer mogelijkheden, veelzijdigheid en functies dan conventionele handhelds.

Deze Tineco stofzuiger is volledig om te bouwen tot handheld en heeft drie andere reinigingsmodi. U kunt deze machine gebruiken om uw huis net zo gemakkelijk grondig schoon te maken als u uw auto ermee kunt reinigen.

Ten eerste krijg je tot 80 minuten looptijd met slechts vier uur opladen. De zuigkracht is krachtiger dan enkelvoudige handhelds.

Bovendien kunt u deze machine gebruiken op vloeren (inclusief harde vloeren en tapijten) of voor dieptereiniging. Dit omvat alles van voedselkruimels tot stof.

Wat we leuk vinden

LED Zoeklicht

Deze machine heeft een stofzoeklichtfunctie als u moeilijk bereikbare plaatsen in uw huis wilt reinigen. Met de lampjes kun je stof spotten dat je misschien hebt gemist.

Krachtige zuigkracht

Omdat dit een steelstofzuiger is, haal je er aanzienlijk meer zuigkracht uit. Je kunt het gebruiken om tapijten diep schoon te maken, voedselresten op te ruimen of hardnekkig vuil en puin te verwijderen. Het is ook geweldig voor grotere huizen.

Langere runtime van 80 minuten

Dit is een machtig vacuĆ¼m dat een runtime van tachtig minuten kan vergemakkelijken. Dit is zeer genereus en zal voldoende zijn om hele huizen schoon te maken, zelfs grote.

Wat we niet leuk vinden

Niet voor pet hairs

Klanten hoopten dat dit het antwoord zou zijn op hun huisdierhaarproblemen. Helaas heeft het daar gewoon niet genoeg zuigkracht voor.

Productspecificaties

Macht 120 watt
Dimensies 29,6 inch bij 10,9 inch bij 6,5 inch
Gewicht 5,51 pond
Bijzonderheden LED zoeklicht
Accessoires Spleetgereedschap, 2-in-1 stofborstel

Onze beoordelingen

Zuigkracht 3.5 / 5
Batterijleven 4 / 5
Capaciteit 3.5 / 5
Draagbaarheid 4.5 / 5
Totale beoordeling 3.75 / 5

4. VacLife VL189 draadloze handstofzuiger

Rijzende Ster

Productafbeelding van de VacLife handstofzuiger, autostofzuiger draadloos, oranje (VL189)

Prijs controleren

Dit model groeit in populariteit en klanten zijn er dol op. Het geeft je een krachtige zuigkracht van de motor en 20 minuten looptijd, en het duurt slechts tussen de 2,5 en 3 uur om op te laden.

Het is geschikt voor de meeste droge oppervlakken, waaronder harde oppervlakken, bekleding, trappen en auto’s. Het draadloze en draagbare ontwerp geeft u meer flexibiliteit over waar en wat u schoonmaakt. Bovendien maakt het gewicht van 2,2 het een fluitje van een cent om te manoeuvreren.

Deze machine is handig en gaat net dat stapje verder in gemak. Het is ergonomisch en lichtgewicht en wordt geleverd met handige accessoires, zoals een wasbaar HEPA-filter. Ook inbegrepen zijn een stofborstel, spleetgereedschap, reinigingsborstel en oplader.

We houden ook van de LED-lampen, die verborgen stof verlichten, zodat u een superdiepe reiniging kunt bereiken.

Wat we leuk vinden

20 minuten runtime

Het kan lastig zijn om handstofzuigers te vinden waarvan de batterijen langer dan 15 minuten meegaan. Gelukkig kan deze stofzuiger ondanks zijn lichte gewicht tot 20 minuten worden schoongemaakt.

Sterke zuigkracht voor hardnekkig vuil

Hoewel VacLife de exacte motorcapaciteit van deze stofzuiger niet expliciet heeft genoemd, hebben verschillende gebruikers geprezen hoe dit een van de krachtigste handhelds zou kunnen zijn die je in winkels kunt vinden. Je kunt het gebruiken op hardnekkig vuil, puin en haar van huisdieren. De zuigkracht is spectaculair.

Stille reiniging onder 70 decibel

Ondanks dat we een krachtige zuigkracht hebben, vinden we het fijn dat het je oren niet zo irriteert met minder dan 70 decibel. Over het algemeen is dit een betaalbare machine die niet aan kwaliteit ontbreekt.

Wat we niet leuk vinden

Geen opslag voor bijlagen

Beide meegeleverde accessoires werken ideaal om te helpen bij de cleaning proces; het ontbreekt echter wel aan een opbergvak.

Puinverwijdering

Het is vermeldenswaard dat het verwijderen van de stofdeeltjes die zich tijdens het reinigingsproces hebben opgehoopt, ingewikkeld is, waardoor het filter eerst moet worden verwijderd voordat de stofbak wordt verwijderd.

Productspecificaties

Macht 12 volt
Dimensies 14,17 inch bij 5,51 inch bij 4,17 inch
Gewicht 2,2 pond
Bijzonderheden Wasbare filtratie
Accessoires Stofborstelgereedschap, oplader, spleetgereedschap, reinigingsborstel

Onze beoordelingen

Zuigkracht 5 / 5
Batterijleven 4.5 / 5
Capaciteit 3 / 5
Draagbaarheid 5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

5. Haai WV201 Wandvac Handheld VacuĆ¼m

Meest draagbare handheld vacuĆ¼m

Productafbeelding van de Shark WV201 WANDVAC handheld vacuĆ¼m, lichtgewicht op 1,4 pond met krachtige zuigkracht, oplaadstation, single touch lege en afneembare stofbeker

Bekijk op Amazon
Bekijk op HomeDepot
Uitzicht op BedBath&Beyond
Bekijk op BestBuy

Dit is een van de lichtste handstofzuigers die we ooit zijn tegengekomen. Kun je geloven dat het iets meer dan anderhalve pond weegt? Het is misschien een vedergewicht als het gaat om stofzuigen, maar de kracht ervan is niet aangetast.

Hoewel het compact is, beschikt het over een zeer efficiƫnte, borstelloze motor. Hij verbruikt 115 watt energie en heeft een snellaadtijd van anderhalf uur. Het is geschikt voor gebruik op verschillende oppervlakken en is misschien wel de meest draagbare van alle handhelds vanwege het kleine frame.

We houden van hoe veelzijdig deze machine is. Het is niet zo dik als anderen, dus het past in ruimtes waar anderen mee worstelen. Het bevat ook een spleetgereedschap en een gereedschap met meerdere oppervlakken dat geweldig is voor haar en bekleding van huisdieren.

Wat we leuk vinden

Taps toelopend mondstuk en spleetgereedschap

Met het taps toelopende mondstuk en spleetgereedschap kunt u zowel fijn vuil als hardnekkig vuil aanpakken. Het smalle ontwerp betekent dat je in krappe hoeken kunt komen, tussen bankkussens en langs vensterbanken.

Minimale oplaadbasis

Niet alleen het apparaat is compact, maar ook het oplaadstation. U kunt de basis op uw aanrecht plaatsen en de stofzuiger discreet laten opladen. Het ziet er ook cool uit, dus het zal geen probleem zijn om het te laten zien.

Krachtig genoeg voor huisdierenhaar

Dit wordt geleverd met een Multi-Surface Pet Tool, zodat u zich kunt ontdoen van bont op uw bank, fauteuils en vloeren.

Wat we niet leuk vinden

Korte looptijd

U kunt deze machine slechts 10 minuten per keer gebruiken. Wij vinden dit geen nadeel. Het is alleen bedoeld voor snel gebruik, dus 10 minuten zou meer dan voldoende moeten zijn.

Houd er rekening mee dat het een paar uur duurt om volledig op te laden.

Het is prijzig

Natuurlijk is deze machine niet de duurste die er is, maar is het de moeite waard? Bedenk eens hoe klein het is en de korte looptijd. Misschien merk je dat je beter af bent met een standaard handheld voor min of meer dezelfde prijs.

Productspecificaties

Macht 115 watt
Dimensies 16,5 inch bij 2,5 inch bij 2,4 inch
Gewicht 1,4 pond
Bijzonderheden Taps toelopend mondstuk, zeer efficiƫnte borstelloze motor
Accessoires Spleetgereedschap, gereedschap met meerdere oppervlakken, rechtopstaand oplaadstation

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4 / 5
Batterijleven 4 / 5
Capaciteit 4 / 5
Draagbaarheid 4.5 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

6. Bissell Corded Pet Hair Eraser Handheld VacuĆ¼m

Beste handheld stofzuiger voor huisdieren

Productafbeelding van de Bissell Pet Hair Eraser Handheld Vacuum, snoerd, 33A1, zwart

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Zicht op Bissell
Zicht op Chewy

Eigenaren van gezelschapsdieren komen massaal naar dit vacuĆ¼m. Met een flexibel rubberen contourmondstuk dat is ontworpen om huisdierenharen van trappen en bekleding te verwijderen, kunt u eindelijk een vlekkeloos huis bereiken. De stofbeker bevat ook 0,78 liter vuil, dus minder uitstapjes naar de vuilnisbak zijn in orde.

U zult ook het harde mondstuk waarderen, dat droge rommel op harde oppervlakken en auto-interieurs opruimt. U kunt schakel de nozzles eenvoudig met de ontspanknop. Klik de nieuwe bevestiging snel op zijn plaats zonder gedoe.

Deze machine is niet draadloos, maar de 16-voet kabel helpt de draagbaarheid te behouden.

De Bissell stofzuiger wordt geleverd met een handgreep voor uw comfort, evenals een toegankelijke vingertopschakelaar.

Wat we leuk vinden

Twee nozzles voor verschillende oppervlakken

Een echte machine met meerdere verdiepingen, dit model heeft verschillende spuitmonden die zijn ontworpen voor harde oppervlakken of stoffen. Het is een ongebruikelijke functie in handheld machines, en we vinden het leuk dat het uw oppervlakken niet beschadigt of uw bekleding of tapijten verpest.

Allergievriendelijke filters

Niet alle stofzuigers voor huisdieren bestrijden allergenen, maar deze wel. De multi-level filtratie verwijdert actief allergenen uit de lucht om u heen. Je ademt er schonere, frissere lucht voor in, ongeacht de huisdieren die je hebt.

Comfortabel in gebruik

We houden van de easy-grip handgreep op deze stofzuiger. Je handen zullen geen pijn doen van het gebruik ervan en je zult het met nog meer gemak kunnen manoeuvreren. Het kan voorkomen dat het vacuĆ¼m ook uit je handen glijdt.

Wat we niet leuk vinden

Zuigkracht kan beter

Sommige klanten beweren dat de zuigkracht van deze machine ontbreekt. Het heeft ook een ontwerpfout waarbij het lucht “lekt” en als het niet correct wordt behandeld, kunt u terugslag ervaren.

Het heeft kieskeurige functies

Bissel heeft geweldig werk geleverd bij het ontwerpen van de sproeiers, maar de stofbeker is niet zo coƶperatief. Hoewel het demonteren ervan geen probleem is, kan het frustrerend zijn om de beker op zijn plaats terug te brengen. Wat erger is, is dat Bissell aanbeveelt om de beker na elk gebruik te legen voor maximale zuigkracht.

Productspecificaties

Macht 4 ampĆØre / 440 watt
Dimensies 10 inch bij 5 inch bij 8 inch
Gewicht 4,2 pond
Bijzonderheden Multi-level filtratie, Cyclonic Cleaning System
Accessoires Flexibel mondstuk, hard mondstuk, contourmondstuk

Onze beoordelingen

Zuigkracht 3.5 / 5
Batterijleven 3.5 / 5
Capaciteit 4.5 / 5
Draagbaarheid 4 / 5
Totale beoordeling 3.75 / 5

7. VacLife VL106 Zilver Handheld VacuĆ¼m

Beste allround handheld vacuĆ¼m

Geen producten gevonden.

Prijs controleren

Hier is een betaalbare handstofzuiger die goed is voor zowel harde vloeren en tapijten, als vloeistoffen. Dit maakt het een fantastische allrounder optie voor allerlei rotzooi.

Het biedt krachtige zuigkracht, met een looptijd van 20 minuten en een maximale oplaadtijd van vier uur.

Bovendien, uitgerust met een HEPA-filter, zal het zich ontdoen van allergeen-veroorzakende moleculen. De wasbare filters besparen u op de lange termijn geld.

We houden ook van de ingebouwde LED-verlichting voor het verlichten van stof voor u. Je krijgt ook een stofborstel en spleetgereedschap bij je bestelling.

Wat we leuk vinden

Veelzijdig en multi-surface

De hulpstukken van deze stofzuiger betekenen dat u hem op alle oppervlakken kunt gebruiken. We vinden het leuk dat het ook natte en droge mogelijkheden heeft. Het is effectief in het opruimen van morsen of snelle, onverwachte rommel.

Wasbare HEPA Filters

Met een wasbaar filter is het onwaarschijnlijk dat u de componenten van deze stofzuiger moet vervangen. Dit bespaart u op de lange termijn geld.

Bovendien houden de HEPA-filters uw lucht schoner, wat uitstekend is voor mensen met allergieƫn.

Betaalbare prijs

We kunnen onze ogen de eerste keer niet geloven als het gaat om de prijs. De super betaalbare prijs is fantastisch, gezien de kenmerken van de stofzuiger. Dit is inderdaad een goede koop!

Wat we niet leuk vinden

Onderhoud is lastig

Het reinigen van het filter in deze machine is een beetje een gedoe. Je moet meer componenten demonteren dan in andere stofzuigers. Je kunt zelfs moeite hebben om ze weer in elkaar te zetten. Bovendien, omdat het filter wasbaar is, kunt u verwachten dat u dit vaak doet.

Productspecificaties

Macht 75 watt
Dimensies 17,24 inch bij 5,39 inch bij 5,2 inch
Gewicht 1,94 pond
Bijzonderheden Nat/droog vermogen
Accessoires Spleetgereedschap, stofborstel, wasbare filters

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4 / 5
Batterijleven 4 / 5
Capaciteit 4 / 5
Draagbaarheid 4 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

8. Zwart + Decker BDH2000L handheld vacuĆ¼m

Krachtigste handheld VacuĆ¼m

Productafbeelding van de BLACK+DECKER 20V Lithium Compact Hand VAC, BDH2000L

Prijs controleren

Wat we het leukst vinden aan dit vacuĆ¼m is dat het cycloontechnologie gebruikt, net zoals traditionele stofzuigers dat doen. Het vermogen van deze machine varieert van 18 tot 20 volt – aanzienlijk meer dan de meeste andere handhelds.

De batterij heeft geen geheugeneffect, wat betekent dat de levensduur niet wordt beĆÆnvloed door onvolledige of verstoorde ladingen. Er is ook een indicator voor de batterij, zodat u weet wanneer deze volledig is opgeladen.

Nog beter is dat het alleen oplaadt wanneer het moet, om energie te besparen en de batterijsterkte te behouden.

Deze machine heeft een ingebouwd spleetgereedschap en een ingebouwd borstelgereedschap. Het heeft wasbare filters die bewaard zijn gebleven door zijn cycloontechnologie en u kunt de stofbeker legen met een handige schakelaar.

Dit is een geschikte stofzuiger voor haar en vuil van huisdieren en kan het beste dagelijks worden gebruikt voor kleine taken.

Wat we leuk vinden

Krachtige zuigkracht bij 20 Volt

Met de sterkste spanning die we tot nu toe zijn tegengekomen (met uitzondering van stokken, natuurlijk), pakt deze kleine machine een behoorlijke stoot uit. De royale 20 volt is meer dan genoeg voor een handheld, en deze stofzuiger is ontworpen om zijn hoge zuigkracht te behouden.

Slimme batterijen met een lange levensduur

Om de kwetsbaarheid van andere handhelds te bestrijden, gaat de batterij van deze machine langer mee. Het gebruikt alleen energie wanneer dat nodig is en korte ladingen hebben geen invloed op de duurzaamheid. U bespaart geld en frustratie met minder vervangingen.

Cycloon Filtratie Technologie

Er zijn niet veel handhelds die dezelfde mechanica gebruiken als traditionele stofzuigers. Dit model bevat cycloontechnologie voor effectievere filtratie en zuigkracht.

Wat we niet leuk vinden

Het is luidruchtig en afleidend

Deze machine maakt veel lawaai voor een handheld, mogelijk door de cycloonfiltratie. Het is niet het einde van de wereld, maar het is niet de beste optie voor huisdieren.

Bovendien, als je kinderen een dutje doen, is dit misschien gewoon het monster dat ze wakker maakt.

Ontwerp van lagere kwaliteit

Hoewel deze machine een aantal coole functies heeft en geliefd is bij de meeste klanten, klaagden sommigen over slechte kwaliteit. Houd het zo goed mogelijk onderhouden en je zou er goed gebruik van moeten maken.

Productspecificaties

Macht 20 volt Lithium-Ion batterij
Dimensies 14,5 inch bij 5,6 inch bij 8,1 inch
Gewicht 5 pond
Bijzonderheden Slim opladen, batterij-indicator, cycloontechnologie
Accessoires Ingebouwd spleetgereedschap, ingebouwde stofborstel, afwasbaar filter

Onze beoordelingen

Zuigkracht 3.5 / 5
Batterijleven 4 / 5
Capaciteit 3.5 / 5
Draagbaarheid 4.5 / 5
Totale beoordeling 3.75 / 5

9. Dirt Devil SD20005RED Scorpion Handheld VacuĆ¼m

Meest betaalbare handheld stofzuiger

Productafbeelding van de Dirt Devil Scorpion handheld stofzuiger, snoer, kleine, droge handstofzuiger met snoer, SD20005RED, rood

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Uitzicht op BedBath&Beyond

Hier is nog een bedrade optie voor degenen onder u die op zoek zijn naar wat geld te besparen. Hoe budgetvriendelijk dit vacuĆ¼m ook is, u krijgt nog steeds een kwalitatief en waardevol product waar hordes klanten blij mee zijn.

Het uitgangspunt van deze machine is handig stofzuigen onderweg, ongeacht de constructie met snoer. Het is bedoeld voor kleine taken en snel opruimen in plaats van diep reinigen. Het wordt geleverd met een koord van 15 voet en weegt minder dan vier pond.

De stofzuiger kan het beste worden gebruikt voor bekleding, auto-interieurs en het verwijderen van huisdierenhaar, hoewel het ook licht vuil kan aanpakken. Met de ingebouwde spleettool kom je op moeilijke plekken. Het is super toegankelijk met een snelle salto.

Wat we leuk vinden

Betaalbare kwaliteit

Overweeg deze als u een handheld wilt om uw traditionele machine aan te vullen. Het is een geweldige stofzuiger voor een geweldige prijs.

Maak je geen zorgen dat het te mooi is om waar te zijn. De kwaliteit van deze kleine machine is fantastisch.

Afspoelbare filters

Trouw aan de tijdbesparende intentie van deze stofzuiger, is het onderhoud moeiteloos. Het demonteren is eenvoudig en alles wat uw filters nodig hebben, is een snelle spoeling. Het is een geweldige keuze voor mensen die niet te veel tijd hebben om hun machines schoon te maken.

Handige accessories voor dieptereiniging

De ingebouwde spleettool bespaart ook tijd omdat u niet de moeite hoeft te nemen om het te bevestigen voordat u het kunt gebruiken. We waarderen ook de compacte slangbevestiging vanwege het extra bereik dat het geeft. Met 2,5 voet extra bereik kunt u gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken schoonmaken.

Wat we niet leuk vinden

Alleen voor kleine klussen

Heb geen hoge verwachtingen van de mogelijkheden van deze machine. Het heeft een sterke zuigkracht, maar het is bedoeld voor snel opruimen in plaats van zware reiniging.

Het is fragiel

Sommige klanten hebben gezegd dat deze stofzuiger iets te gemakkelijk uit elkaar valt. Ga er dus voorzichtig mee om ongelukken of storingen te voorkomen terwijl je ermee bezig bent.

Productspecificaties

Macht 7 ampĆØre / 770 watt
Dimensies 12 inch bij 5 inch bij 7 inch
Gewicht 3,75 pond
Bijzonderheden Afspoelbare filters
Accessoires Ingebouwd spleetgereedschap, stofborstel, bevestigbare slang

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4.5 / 5
Batterijleven 4 / 5
Capaciteit 3 / 5
Draagbaarheid 4.5 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

10. Zwart + Decker Dustbuster Handheld VacuĆ¼m

Beste handheld vacuĆ¼m voor touch-ups

Productafbeelding van de BLACK+DECKER Dustbuster Handheld Vacuum, Cordless, Ink Blue (HHVI325JR22)

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Last but not least hebben we gekozen voor dit model, dat uitstekend geschikt is voor opfrissers en touch-ups. Klanten zijn blij met hoe gemakkelijk het is om te gebruiken, maar hebben opgemerkt dat het niet effectief is op puin of hardnekkig vuil. Dus als u alleen op zoek bent naar een aanvullende machine, is dit een goede keuze.

Het heeft alles wat je nodig hebt om stof te bestrijden en bevat een wasbaar filter en stofbeker. Het filter maakt gebruik van cycloontechnologie voor conservering en effect, terwijl de beker doorschijnend is voor eenvoudig beheer.

Deze machine heeft een ingebouwd bekledingsgereedschap dat met een eenvoudige beweging omhoog trekt en het heeft een roterend mondstuk voor een betere manoeuvreerbaarheid. Je krijgt ook een muurbevestiging voor handige opslag en opladen.

Wat we leuk vinden

Klein en draagbaar

Deze lichtgewicht stofzuiger komt binnen op slechts 2,42 pond. Het draagbare ontwerp maakt het geweldig voor snelle reinigingsbeurten. Je zult het geweldig vinden voor bekleding, trappen en het schoonmaken van de auto.

Het is een Dustbuster

Vooral bij handhelds is niet iedereen op zoek naar een gemene machine om bergen vuil schoon te maken. Deze stofzuiger is het beste voor situaties waar een snelle touch-up nodig is. Het doet geweldig werk om het stof op te ruimen.

Roterend mondstuk

Het is een ongebruikelijke functie in andere handhelds, waardoor dit model des te wendbaarder is. Waarom zou je jezelf inspannen door in allerlei posities te draaien als je in plaats daarvan het mondstuk kunt aanpassen?

Wat we niet leuk vinden

Zwakke zuigkracht

Deze machine pakt niet heel veel punch. In vergelijking met andere machines hebben klanten opgemerkt dat de zuigkracht zwak is. Gebruik het zoals bedoeld en je zult dit probleem niet hebben.

Geweldig voor licht stof en het verfrissen van uw bekleding, deze handheld zal geen massa’s vuil, haar van huisdieren of puin oppikken. Houd er dus een realistische verwachting van en je zult niet teleurgesteld worden.

Productspecificaties

Macht 16 volt Lithium batterij / 15,2 luchtwatt
Dimensies 12,5 inch bij 7,9 inch bij 5,3 inch
Gewicht 2.42 pond
Bijzonderheden Cycloontechnologie, roterend mondstuk
Accessoires Ingebouwd spleetgereedschap, muurbevestiging

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4.5 / 5
Batterijleven 4.5 / 5
Capaciteit 3.5 / 5
Draagbaarheid 4.5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

Productvergelijkingstabel

Product Best Macht Dimensies Gewicht
Bissell Pet Haar Gum Draadloze 15 w 4,5″ x 16″ x 5″ 4,25 pond
Haai Raket Vaste 400 W 9,7″ x 4,9″ x 13,6″ 3,7 pond
Tineco A11 Held Stok 120 W 29,6″ x 10,9″ x 6,5″ 5,51 pond
VacLife Handheld Rijzende Ster N.V.T 14,17″ x 5,51″ x 4,17″ N.V.T
Haai Wandvac Meest draagbaar 115 W 16,5″ x 2,5″ x 2,4″ 1,4 pond
Bissell Koord Huisdier Haar Voor huisdieren 440 W 10″ x 5″ x 8″ 4,2 pond
VacLife Handheld VacuĆ¼m All-rounder 75 W 17,24″ x 5,39″ x 5,2″ 1,94 pond
Zwart+Decker BDH2000L Krachtigste 20 V 14,5″ x 5,6″ x 8,1″ 5 pond
Vuil Duivel Schorpioen Meest betaalbaar 770 W 12″ x 5″ x 7″ 3,75 pond
Zwart+ Decker Dustbuster Voor touch-ups 16 V 12,5″ x 7,9″ x 5,3″ 2,42 pond

Voordelen van handheld stofzuigers

Traditionele stofzuigers zijn een hoofdbestanddeel omdat ze het beste zijn voor het diep reinigen van vloeren, maar ze hebben nog steeds nadelen. Ze kunnen zwaar zijn, opslag is vaak moeilijk en ze gebruiken meer elektriciteit.

Handhelds zijn compact, lichter en bieden u snel en gemakkelijk opruimen. Natuurlijk zijn ze niet gemaakt voor zware reiniging, maar ze zijn handig. Dit maakt ze perfect voor de taken waar traditionele machines te groot voor zijn.

Deze zijn bijvoorbeeld geweldig voor het schoonmaken van meubels, trappen en voertuigen.

Als je twijfelt over het krijgen van een, overweeg dan het volgende.

Ze zijn gemakkelijk te gebruiken

Handstofzuigers vereisen bijna geen vaardigheid om te bedienen en ze vereisen meestal geen onmiddellijke montage. Je hoeft ze niet te positioneren of mee te trekken.

Als ze draadloos zijn (en dat zullen ze waarschijnlijk ook zijn), kun je ze verplaatsen waar en hoe je maar wilt. De kans is groot dat ze geen verwarrende knoppen of instellingen hebben. Meestal hoef je alleen maar op een schakelaar te drukken.

Hun bruikbaarheid is een bonus voor gezinnen met kinderen. Ze zijn zo eenvoudig te gebruiken dat uw kinderen er geen problemen mee zullen hebben.

Ze zijn lichtgewicht

Lichtgewicht is een modewoord dat achteloos wordt rondgegooid, maar handhelds blijven trouw aan hun betekenis. Het hele uitgangspunt van een handheld is dat het licht genoeg is om op te tillen, meestal met Ć©Ć©n hand.

Dit is beter voor je rug, schouders en spieren. Traditionele stofzuigers kunnen spanning of letsel veroorzaken als u ze verkeerd vasthoudt of probeert te dragen. Handhelds zullen echter geen druk op je rug uitoefenen of je houding verpesten.

Opslag is eenvoudig

Omdat handhelds zo klein zijn, nemen ze niet veel ruimte in beslag. Dit is handig in kleinere huizen of als je niet veel opslagruimte hebt.

Handstofzuigers worden vaak geleverd met monteerbare dockingstations, zodat u ze onderweg kunt opbergen of binnen handbereik kunt houden. Wat bij uw woning past!

Snelle tip

Handstofzuigers zijn zo gemakkelijk op te bergen dat sommige mensen dat achteloos doen. Maar om de levensduur van uw machine te behouden, moet u voorzichtig zijn bij het inpakken. Bewaar het in zijn station als het er een heeft. Houd het anders droog, koel en stabiel in opslag.

Ze besparen elektriciteit

Draadloze handstofzuigers werken op batterijen. Ze zijn over het algemeen beter voor het milieu en zullen uw elektriciteitsrekening verlagen. Je kunt ze ook gebruiken als je een stroomstoring ervaart of geen handige plek hebt om je stofzuiger aan te sluiten.

U hoeft zich geen zorgen te maken over kieskeurige kabels die u in de weg kunnen zitten.

Zelfs als uw handheld is aangesloten, verbruikt deze nog steeds niet zoveel elektriciteit als een traditionele machine (1).

Ze zijn draagbaar

Je kunt deze stofzuigers gemakkelijk meenemen, waardoor ze praktischer zijn dan een omvangrijke traditionele stofzuiger.

Handstofzuigers zijn bijvoorbeeld perfect voor het reinigen van het interieur van uw auto. Als u in een huis met meerdere verdiepingen woont, kunt u ze gemakkelijk uw trap op en af dragen. Het wisselen van kamer is ook helemaal geen probleem, en schoonmaken is ook niet hoog of onbereikbaar.

Onderhoud is eenvoudig

Met traditionele stofzuigers kan het legen van de stofbakken lastig zijn. Vaak moet je het vacuĆ¼m demonteren om het eruit te krijgen. De grootte van de bakken of zakken kan ook een probleem zijn wanneer u het vuil probeert af te zetten.

Aan de andere kant kost het reinigen en onderhouden van handstofzuigers weinig tot geen moeite. Hun stofbekers kunnen snel worden verwijderd en geleegd. Plus, cleaning uit filters of het opruimen van het vacuĆ¼m zelf is ook een eenvoudige taak.

Betaalbaarder

Over het algemeen zijn handstofzuigers een meer betaalbare optie dan hun grotere tegenhangers.

We hebben het niet alleen over de producten zelf. Handstofzuigers besparen u ook geld op vervangende onderdelen en hulpstukken. Bovendien besparen ze, zoals we al zeiden, ook stroom.

Ze zijn stiller

Handstofzuigers hebben kleinere motoren, zodat ze minder geluid maken dan traditionele machines. Nogmaals, steelstofzuigers kunnen hierop een uitzondering zijn, maar deze machines zijn voor het grootste deel gemakkelijker voor je oren.

Dit betekent veel als je kleine kinderen of huisdieren hebt die misschien bang zijn voor de gebruikelijke luide drone van traditionele stofzuigers.

Je kunt ze bijna overal gebruiken

Handstofzuigers kunnen bijna alles reinigen, overal, en zijn enkele van de meest veelzijdige stofzuigers die je kunt vinden. Denk er eens over na – je zou geen vloerstofzuiger op je aanrecht gebruiken, maar een handheld doet het daar prima.

Handhelds kunnen ook lastige hoeken en interieurs bereiken. Je kunt ze gebruiken op harde oppervlakken en stoffen. Als ze voldoende bereik hebben, kunt u ze gebruiken om uw gordijnen of zelfs plafondventilatoren schoon te maken.

De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd als het gaat om handstofzuigers, en dat is misschien wel hun grootste voordeel van allemaal.

Dingen om te overwegen (Koopgids)

U wilt geen genoegen nemen met een oude handstofzuiger. Er zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden voordat u er een kiest. De volgende factoren kunnen een model voor u maken of breken.

Stofbak Capaciteit

Hoe kleiner de vuilnisbak, hoe vaker je hem moet legen. Hoe groter het is, hoe vaker u kunt genieten van ononderbroken reiniging.

We raden een grootte van ten minste 0,5 liter aan voor huizen van gemiddelde grootte. Minder, en je zult merken dat je het heel vaak leegmaakt.

Zuigkracht

Evenzo, als je alleen een handheld nodig hebt voor lichte, onregelmatige reiniging, heb je er geen nodig met superzuigkracht. Een hoge zuigkracht heeft hoe dan ook de voorkeur, maar als je bereid bent om met minder genoegen te nemen, kun je jezelf wat geld besparen.

Een zwakke machine is echter niet voldoende als je tegen hardnekkig vuil vecht. Een hogere zuigkracht maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker om haar van huisdieren uit uw meubels te verwijderen.

De zuigkracht wordt gemeten in volt en watt. Ongeveer 500 watt of 15 volt zal krachtig zijn voor een handstofzuiger.

Accessoires

Heeft u specifieke hulpmiddelen nodig om u te helpen schoonmaken? Het helpt om te weten welke materialen uw handstofzuiger gaat reinigen.

Bekleding en tegels hebben bijvoorbeeld verschillende reinigingsmethoden nodig. Dus als u uw stofzuiger op harde oppervlakken gebruikt, wilt u ervoor zorgen dat de hulpstukken ze niet beschadigen of krassen.

Niet alle handhelds worden geleverd met accessoires, maar als ze dat doen, denk dan na over welke je wilt. Anders kunt u onnodig betalen voor add-ons die u niet gebruikt.

Gebruik

Sommige handstofzuigers hebben natte en droge mogelijkheden, wat geweldig is voor het opruimen van morsen of vochtige oppervlakken. Het is echter essentieel om ervoor te zorgen dat uw handheld geschikt is voor gebruik op vloeistoffen. Of anders kunt u de mechanica verpesten en ervoor zorgen dat deze niet meer werkt.

Evenzo worden sommige handhelds geleverd met verlengstokken, muurbevestigingen, speciale filters of andere waardevolle extra’s. Als uw huis bijvoorbeeld mensen met allergieĆ«n heeft, hebt u een speciaal filter nodig om allergenen te verwijderen (2).

Garantie

Een probleem met handstofzuigers is dat ze niet zo lang meegaan als traditionele stofzuigers. Zorg er dus voor dat u een goede garantie krijgt van het product dat u kiest. Het kan je in de toekomst veel teleurstelling (en geld) besparen.

Denk er ook over na hoe gemakkelijk het zal zijn om de onderdelen van uw stofzuiger te vervangen als dat ooit nodig is. Het kan vooral een uitdaging zijn met oudere modellen en bedrade handhelds.

Batterijleven

Als u geĆÆnteresseerd bent in een draadloze machine, overweeg dan hoe lang deze meegaat tussen oplaadbeurten. Handstofzuigers hoeven dat meestal niet te doen urenlang rennen omdat je ze waarschijnlijk niet zo vaak zult gebruiken.

Alles boven de 20 minuten wordt aanbevolen, maar sommige opties lopen langer.

Overweeg ook hoe u het gaat opladen. In de meeste gevallen dient het dockingstation ook als oplader. Denk dus na over plaatsing en waar je de oplader in kunt steken.

Snelle tip

Houd uw handstofzuiger opladen wanneer u deze niet gebruikt. Als u het gedurende langere perioden niet oplaadt, kan dit de batterijen verzwakken (3).


Veelgestelde vragen

Zijn handheld stofzuigers de moeite waard?

Handstofzuigers zijn de moeite waard omdat ze kleine morsen reinigen en u in staat stellen om overal naartoe te gaan. Als u de auto schoonmaakt, is een handstofzuiger een ideaal hulpmiddel.

Hoe lang gaan handstofzuigers mee?

Handstofzuigers gaan gemiddeld twee tot vijf jaar mee, hoewel u op sommige van de premiummodellen langer kunt worden. Het hangt er ook van af hoe vaak je de stofzuiger gebruikt en hoe goed je hem onderhoudt.

Welke Handheld Hoover heeft de beste zuigkracht?

De handheld met de beste zuigkracht is de Black and decker BDH200L. Het heeft een 20V lithium-ion batterij die het superieure zuigkracht en looptijd geeft, waardoor het ideaal is voor huisdierenhaar.

Welke handheld stofzuiger heeft de beste levensduur van de batterij?

De handstofzuiger met de beste accuduur is de Tineco A11. Het heeft een continue runtime van 40 minuten op de laagste stand en converteert voor het gemak van een steelstofzuiger naar een handheld.

Maakt Dyson nog steeds een handheld stofzuiger?

Dyson maakt wel een handstofzuiger. De Dyson V7 heeft een gemotoriseerde bevestiging, een spleetgereedschap en een looptijd van 30 minuten. Het wordt ook geleverd met een garantie van twee jaar voor gemoedsrust.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents