Beste zakloze stofzuigers van 2023

Het kopen van een nieuwe zakloze stofzuiger is een grotere beslissing dan je zou denken. Wat begint als een gemakkelijke taak, verandert in een lastige, omdat er zoveel zakloze stofzuigers zijn om uit te kiezen.

Nu je hebt besloten dat je een zakloze stofzuiger wilt, zijn we hier om je kennis te laten maken met vijf van de beste opties op de markt.

We zullen ook de wonderen van deze zakloze stofzuigers benadrukken en wat ze zo populair maakt. Blijf lezen voor onze grondig onderzochte product roundup.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Shark NV352 Navigator Lift Away Rechtopstaand vacuĆ¼m met brede bekleding en spleetgereedschap, lavendel
Beste voor allergieƫn
Shark Navigator VacuĆ¼m
 • HEPA-filter voor allergieĆ«n
 • Gemotoriseerde borstelrolschakelaar
 • Opklapbare bus
Prijs controleren
Productafbeelding van de BISSELL 2254 CleanView Swivel Rewind Pet Upright Bagless Vacuum, Automatic Cord Rewind, Swivel Steering, Powerful Pet Hair Pickup, Specialized Pet Tools, Large Capacity Dirt Tank
Het beste voor eigenaren van huisdieren
Bissell Cleanview Draaibaar
 • Borstelrol met drie actie
 • Netsnoer van 27 voet
 • Draaibare besturing voor diepere reiniging
Prijs controleren
Productafbeelding van de eureka NEU182A PowerSpeed zakloze rechtopstaande stofzuiger, Lite, Blauw
Grootste stofbus
Eureka NEU182A PowerSpeed
 • Grote stofbus
 • Vijf hoogteverstelling
 • Verlengde slang voor diepere reiniging
Prijs controleren
Productafbeelding van de Dyson Cyclone V10 Animal Lightweight Cordless Stick Stofzuiger
Meest lichtgewicht
Dyson Cycloon V10 |
 • Weegt 5,9 pond
 • Draadloos en gemakkelijk te manoeuvreren
 • Transformeert in handheld
Prijs controleren
Productafbeelding van de BISSELL Zing Lichtgewicht, zakloze busstofzuiger, 2156A
Het beste voor draagbaarheid
Bissell Zing Bus
 • Low profile ontwerp
 • Meerdere dijkenl filtratie
 • Automatisch terugspoelen van het snoer
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Waarom zou u een zakloze stofzuiger kopen?
 • Waar moet je op letten?
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

Dit zijn de vijf beste zakloze stofzuigers die momenteel op de markt zijn.

1. Shark Navigator rechtopstaande stofzuiger

Beste zakloze stofzuiger voor allergieƫn

Productafbeelding van de Shark NV352 Navigator Lift Away Rechtopstaand vacuĆ¼m met brede bekleding en spleetgereedschap, lavendel

Bekijk op Amazon
Bekijk op BestBuy

Als er ƩƩn merk is waar iedereen wel eens van gehoord heeft, dan is het Shark wel. Dit Navigator-model is misschien wel het beste op onze lijst voor allergieƫn. Het heeft anti-allergeentechnologie, die volledig is afgedicht om stof en puin op te vangen.

Het heeft ook een HEPA-filter dat ervoor zorgt dat allergenen niet langer in uw huis circuleren. In combinatie met de 10 ampĆØre sterke zuigkracht, 1200 watt motor en cyclonische technologie, neemt deze stofzuiger de maximale hoeveelheid vuil op, waardoor u een vlekkeloos en fris huis overhoudt.

Het wordt ook geleverd met andere schoonmaakaccessoires. Deze omvatten een spleetgereedschap voor het bereiken van diepe en smalle ruimtes en een stofborstel die goed kan zijn voor jaloezieƫn en planken. Er is ook een hulpmiddel voor het stofferen van huisdieren dat goed is voor meubels waar het haar van huisdieren zich verzamelt.

Wat we leuk vinden

Beschikt over een HEPA-filter

Met het HEPA-filter aan de voorkant van het vacuĆ¼m kunt u verontreinigende stoffen opvangen. Dit kan helpen bij het verlichten van allergiesymptomen en het verwijderen van veel voorkomende deeltjes zoals pollen en huidschilfers van huisdieren.

Gemotoriseerde borstelrolschakelaar

Borstelrollen kunnen harde vloeren beschadigen, maar u hoeft zich geen zorgen te maken omdat u deze functie kunt uitschakelen. Dit betekent dat je alle oppervlakken kunt reinigen met deze Shark stofzuiger.

Lift-Away Canister functie

U kunt de bus losmaken en gebruiken om uw huis schoon te maken. Het heeft een handvat om het rond te dragen en met de slang kunt u zich verder uitstrekken om overal te stofzuigen waar u maar wilt. Deze veelzijdigheid geeft u draagbaarheid, zodat u bekleding en trappen kunt reinigen.

Wat we niet leuk vinden

U kunt struikelen over het netsnoer

Het netsnoer komt in het vacuĆ¼m aan de basis. Hoewel dit je misschien iets meer lengte geeft, verhoogt het ook het risico om erover te struikelen. Het kan ook vast komen te zitten op obstakels of onder het vacuĆ¼m.

Productspecificaties

Capaciteit stofbak 1,65 liter
Stijl Rechtop
Gewicht 12,5 pond
Accessoires inbegrepen Breed gereedschap voor huisdierbekleding, stofborstel en spleetgereedschap
Draadloze Nee

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4.5 / 5
Filtratiesysteem 5 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4.5 / 5
Capaciteit 4 / 5
Totale beoordeling 4.5 / 5

2. Bissell Cleanview Draaibare rechtopstaande zakloze stofzuiger

Beste zakloze stofzuiger voor eigenaren van huisdieren

Productafbeelding van de BISSELL 2254 CleanView Swivel Rewind Pet Upright Bagless Vacuum, Automatic Cord Rewind, Swivel Steering, Powerful Pet Hair Pickup, Specialized Pet Tools, Large Capacity Dirt Tank

Bekijk op Amazon
Bekijk op Wayfair
Zicht op Bissell

Werpt je harige vriend veel haar rond je huis? Het is misschien tijd om in dit vacuĆ¼m te investeren. Het heeft een drievoudige borstelrol. Dit is ontworpen om te helpen bij het optillen, losmaken en vervolgens verwijderen van haar van huisdieren dat in uw tapijt is ingebed.

De borstelrol heeft ook zijdeachtige borstelharen, die beschadiging van harde vloeren kunnen voorkomen. Het heeft ook scatter-vrije technologie, waardoor alle kruimels en puin in het vacuĆ¼m worden aangemoedigd. U kunt genieten van stroomafzuiging met het multi-cyclonische afzuigsysteem.

Er zijn ook een aantal geweldige schoonmaakmiddelen om in huis te gebruiken. Dit omvat een spleetgereedschap voor kruimels, een afstofborstel, een TurboEraser-gereedschap voor huisdieren en een haarhoekgereedschap voor huisdieren. Er is ook een uitschuifbare slang en verlengstok voor gebieden boven je hoofd.

De borstelhoogte is instelbaar, met draaiknoppen aan de voorkant van de stofzuiger. U kunt dit dus gebruiken wanneer u van harde vloeren naar tapijt gaat.

Wat we leuk vinden

Opslag van accessoires aan boord

Alle reinigingsgereedschappen kunnen aan de stofzuiger worden bevestigd, zodat ze niet verloren gaan en gemakkelijk op te bergen zijn. Het automatisch terugspoelen van het snoer maakt het leven ook een stuk gemakkelijker. Deze ontwerpkenmerken maken dit een gebruiksvriendelijke stofzuiger.

Netsnoer van 27 voet

Met een snoer van 27 voet kunt u uw huis schoonmaken zonder naar verschillende stopcontacten te hoeven gaan. Hiermee kun je misschien boven en in ruimtes zoals kasten schoonmaken.

Draaibare besturing voor wendbaarheid

Je kunt gemakkelijk manoeuvreren rond banken, koelkasten en andere omvangrijke meubels die moeilijk te verplaatsen zijn. U kunt mogelijk sneller reinigen omdat de draaibare besturing zich aanpast aan uw beweging. Het brede reinigingspad van 13 inch kan ook meer puin verzamelen in elke pas, waardoor uw stofzuigtijd wordt versneld.

Wat we niet leuk vinden

De riem is niet duurzaam

Veel klantrecensies melden dat de riem snel brak en dat ze deze moesten vervangen. Het lijkt erop dat het de neiging heeft om te smelten of op te branden.

Productspecificaties

Capaciteit stofbak 0,5 liter
Stijl Rechtop
Gewicht 14,5 pond
Accessoires inbegrepen Spleetgereedschap, uitschuifbare staaf, slang, afstofborstel, huisdier TurboEraser-gereedschap en pet hair corner-tool
Draadloze Nee

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4.5 / 5
Filtratiesysteem 4.5 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4.5 / 5
Capaciteit 4 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

3. Eureka NEU182A PowerSpeed zakloos rechtopstaand vacuĆ¼m

Grootste stofbus

Productafbeelding van de eureka NEU182A PowerSpeed zakloze rechtopstaande stofzuiger, Lite, Blauw

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Wayfair

Als je grote kamers hebt om schoon te maken, kun je deze zakloze stofzuiger van Eureka overwegen. Het heeft een grote stofbus, die tot 4,1 liter vuil en puin bevat. Dit betekent dat de gemiddelde gebruiker het niet hoeft te legen totdat ze klaar zijn met schoonmaken.

We zijn onder de indruk van de motor en borstelrol op deze. Het heeft een breed reinigingspad van 12,6 inch, dat snel meer grond bedekt. De lengte van het netsnoer is 25 voet lang, zodat u vrij kunt bewegen.

Voor een rechtopstaande stofzuiger is dit model vrij licht van 10 pond. Dit kan betekenen dat je het gemakkelijk de trap op en af kunt dragen zonder jezelf pijn te doen.

Dit model heeft een wasbaar filter dat u vele malen kunt gebruiken zonder het te vervangen. Dit kan een geldbesparing zijn.

Wat we leuk vinden

Quick Release-handgreep voor het toevoegen van gereedschappen

Het duurt slechts een minuut wanneer u een nieuw gereedschap of accessoire moet bevestigen. Met de quick-release handgreep kunt u gereedschap toevoegen, zodat u gordijnen, plafonds en andere moeilijk bereikbare plaatsen kunt opfrissen.

Bovendien worden alle gereedschappen op het vacuĆ¼m opgeslagen om te voorkomen dat kleinere onderdelen verloren gaan.

Kies uit vijf instellingen voor hoogteverstelling

U kunt voorkomen dat uw vloer beschadigd raakt dankzij de vijf hoogte-instellingen. U draait aan de draaiknop en u kunt de motor en rolborstel aanpassen voor het oppervlak dat u schoonmaakt. Dit omvat laag- en hoogpolige tapijten en harde vloeren.

Verlengde slang voor bovenreiniging

Zit er stof op planken boven je hoofd of op je plafond? U kunt de verlengde slang gebruiken om deze op te vangen. Het is ook comes met een stofborstel en bekledingsgereedschap. Nu kunt u zich concentreren op het grondig reinigen van elke centimeter van uw huis.

Wat we niet leuk vinden

Klanten zeggen dat het te luid is

In beoordelingen hebben we gemerkt dat klanten melden dat deze te luid is. Dit is misschien niet het ideale vacuĆ¼m voor jou als je jonge kinderen of harige vrienden hebt die bang worden.

Productspecificaties

Capaciteit stofbak 4,1 liter
Stijl Rechtop
Gewicht 10 pond
Accessoires inbegrepen Spleetgereedschap, afstofborstel, bekledingsgereedschap en verlengde slang
Draadloze Nee

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4 / 5
Filtratiesysteem 3.5 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4 / 5
Capaciteit 4.5 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

4. Dyson Cyclone V10 draadloos steelvacuĆ¼m

Beste lichtgewicht zakloze stofzuiger

Productafbeelding van de Dyson Cyclone V10 Animal Lightweight Cordless Stick Stofzuiger

Prijs controleren

Bent u op zoek naar een lichtgewicht zakloze stofzuiger? Zoek niet verder dan deze van Dyson. Dit populaire bedrijf heeft een vederlichte steelstofzuiger gecreƫerd voor slechts 5,86 pond. Dit maakt het gemakkelijk om met minimale inspanning door uw huis te glijden.

We gebruiken een van de draadloze steelstofzuigers van Dyson in ons huis en zijn er dol op. We bewonderen vooral de zuigkracht, aangedreven door een V10 digitale motor met 125.000 rotaties per minuut.

Er zijn drie vermogensmodi waar u van kunt profiteren. Dit past bij elke schoonmaaktaak waarmee u te maken krijgt.

Het werkt voor harde vloeren met een motoraangedreven zachte rolreinigerkop. Het heeft ook een borstelbalk voor het vangen van kruimels en puin op het tapijt. Fijnstof wordt opgevangen dankzij de koolstofvezelfilamenten.

Wat we leuk vinden

14-cyclonisch filtratiesysteem

We houden van het 14-cyclonische systeem, met de mogelijkheid om de lucht te reinigen en bacteriƫn te vangen. Het is een volledig afgesloten filtratiesysteem, dat 99,97 procent van de deeltjes kan opvangen.

Draadloos voor vrijheid

U kunt zich zonder beperkingen in uw eigen tempo door de kamer verplaatsen. Omdat u snoerloos bent, hoeft u zich geen zorgen te maken dat het snoer vast komt te zitten. U kunt ook weggaan van stopcontacten.

Ook de looptijd is indrukwekkend. U kunt genieten van maximaal 60 minuten bij gebruik van een niet-gemotoriseerd gereedschap of 40 minuten bij gebruik van een zachte rollerreinigerkop.

Transformeert in een handheld vacuĆ¼m

Wil je de trap of zelfs je auto schoonmaken? Welnu, deze transformeert in een handstofzuiger. Omdat het draadloos is, kunt u overal naartoe gaan waar u maar wilt, en omdat u uit de hand bent, is het veelzijdig.

Dit is geweldig voor het reinigen van bekleding, werkbladen en uw auto.

Wat we niet leuk vinden

Capaciteit kleine stofbak

Het enige dat dit vacuĆ¼m laat zakken, is de grootte van de stofbus. Het is slechts 0,76 liter, wat kan betekenen dat je het eerder vroeg dan laat moet legen. Dit is misschien niet handig als u een grote ruimte grondig schoonmaakt.

Productspecificaties

Capaciteit stofbak 0,76 liter
Stijl Stok
Gewicht 5,9 pond
Accessoires inbegrepen Combinatiegereedschap, spleetgereedschap, mini zachte stofborstel en mini-gemotoriseerd gereedschap
Draadloze Ja

Onze beoordelingen

Zuigkracht 5 / 5
Filtratiesysteem 5 / 5
Manoeuvreerbaarheid 5 / 5
Capaciteit 3.5 / 5
Totale beoordeling 4.5 / 5

5. Bissell Zing Canister Zakloos VacuĆ¼m

Meest draagbare zakloze stofzuiger

Productafbeelding van de BISSELL Zing Lichtgewicht, zakloze busstofzuiger, 2156A

Prijs controleren

Omdat dit een busstofzuiger is, kan het gemakkelijker zijn om te bewegen dan rechtopstaande stofzuigers. Dit kan vooral het geval zijn als je een slechte rug hebt. Je hoeft het niet rond te duwen zoals de zware, rechtopstaande exemplaren.

Het heeft ook een handvat als je het snel van kamer naar kamer wilt vervoeren en weegt in totaal slechts 7,5 pond.

U kunt genieten van draaibare besturing om rond meubels te manoeuvreren. Het platte hoofdontwerp betekent ook dat u onder banken, tafels en stoelen kunt schoonmaken. Het biedt ook 4,8 voet slang voor flexibiliteit.

Om de stofbus te legen, drukt u gewoon op de knop en de basis laat automatisch de deBris. Het is rommelvrij.

Wat we leuk vinden

Schakel eenvoudig tussen vloertypen

We houden ervan hoe gemakkelijk het is om van tapijt naar harde vloeren te gaan. Je hoeft alleen maar de schakelaar op de vacuĆ¼mkop om te draaien – je kunt dit gemakkelijk met je voet doen.

Multi-Level Filtratie

Dit model heeft 9-amp cyclonische technologie met multi-level filtratie. Dit betekent dat het alles kan opvangen, van stof tot puin, zonder het terug in uw huis te laten circuleren. Geweldig voor mensen met een allergie.

De stofbus bevat ongeveer twee liter vuil, zodat u grote ruimtes kunt schoonmaken zonder deze te legen.

Automatisch terugspoelen van snoer

Nu hoeft u het netsnoer niet in te pakken na het stofzuigen – druk gewoon op een knop. Dit brengt het snoer automatisch naar binnen en slaat het op in het vacuĆ¼m. Het is geweldig voor opslag en snel opruimen voor gasten.

Wat we niet leuk vinden

Kort netsnoer

Een ding dat ons wel opviel aan dit model is dat het een korter netsnoer heeft dan anderen op onze lijst. Op slechts 15 voet is het misschien niet het beste voor grote ruimtes.

Productspecificaties

Capaciteit stofbak 2 liter
Stijl Bus
Gewicht 7,5 pond
Accessoires inbegrepen Spleetgereedschap, stofborstel en vloergereedschap met meerdere oppervlakken
Draadloze Nee

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4.5 / 5
Filtratiesysteem 4 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4 / 5
Capaciteit 4.5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

Productvergelijkingstabel

Product Prijs Capaciteit van de bus Stijl Gewicht Draadloze
Haai Navigator Beste voor allergieƫn 1,65 l Rechtop 12,5 pond Nee
Bissell Cleanview Het beste voor eigenaren van huisdieren 0,5 l Rechtop 14,5 pond Nee
Eureka NEU182A Grootste stofbus 4,1 l Rechtop 10 pond Nee
Dyson Cycloon V10 | Meest lichtgewicht 0,76 l Stok 5,9 pond Ja
Bissell Zing Bus Het beste voor draagbaarheid 3 meter Bus 7,5 pond Nee

Waarom zou u een zakloze stofzuiger kopen?

Inmiddels heb je waarschijnlijk al geraden dat stofzuigers zonder zakken en zakken anders omgaan met vuil en puin. Het gaat rechtstreeks in de zak of in een stofbus. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een zakloze stofzuiger.

Zuiniger

De kosten van het kopen van vervangende zakken voor uw stofzuiger lopen snel op. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken met zakloze stofzuigers. Zakloze stofzuigers zijn zuiniger in onderhoud, omdat het gewoon een kwestie is van alleen het legen van de stofbus.

U hoeft geen zakken in de stofbus te gebruiken – leeg deze gewoon in de prullenbak. Het bespaart u ook tijd. Je kunt de bus ook wassen na het legen.

Je weet dat het vol is

Met een stofzuiger in zakken weet je niet echt wanneer deze vol is – het is allemaal giswerk. U kunt uiteindelijk zakken verspillen.

Maar een zakloze heeft meestal een transparante stofbus. Je zult kunnen zien wanneer het vol stof en puin zit.

Je kunt ook zien of je iets hebt opgezogen dat je niet zou moeten hebben!

Milieuvriendelijk

Tasloos gaan past bij je milieuvriendelijke mensen. Zonder papier om weg te gooien, kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Als u een fervent tuinier bent, zult u zelfs blij zijn te weten dat u uw vacuĆ¼mbusafval kunt gebruiken voor compost. Dit kan als je wollen tapijten hebt (1).

Hygiƫnischer

Wist je dat huishoudelijk stof microben, endotoxinen en schimmels bevat (2)? Natuurlijk zijn stofzuigers een geweldige manier om daar vanaf te komen.

Met veel stofzuigers in zakken krijg je uiteindelijk stof en vuil op je handen. U kunt het ook per ongeluk morsen wanneer u het loskoppelt van de hoofdmachine.

Maar het goede aan een zakloze stofzuiger is dat je geen vuil hoeft aan te raken. Het wordt opgeslagen in de bus, en dit is meestal gemakkelijk te verwijderen en direct in de prullenbak te legen metout je handen vuil maken.

Betere zuigkracht

Een bijzonder vervelend probleem met stofzuigers in zakken is dat ze hun zuigkracht kunnen verliezen als de zak vol raakt. Dit betekent dat uw schoonmaaksessie minder efficiƫnt kan zijn.

Maar zakloze stofzuigers doen dit niet. De zuigkracht blijft net zo krachtig als toen je net begon – het maakt niet uit of de bus bijna vol is. Hierdoor kunt u grote ruimtes sneller en met minder gedoe schoonmaken.

Het is echter belangrijk om de vuilnisbak te legen wanneer deze de maximale capaciteit bereikt. Anders kan het stof de uitgang blokkeren en de zuigkracht verminderen.

Waar moet je op letten?

We hebben enkele belangrijke functies beschreven waar u misschien op wilt letten wanneer u een stofzuiger zonder zak koopt.

Capaciteit stofbak

Omdat u geen zak hebt, wilt u misschien goed letten op de maximale capaciteit van de stofbus. Natuurlijk kun je met kleinere alleen kleine ruimtes stofzuigen voordat ze geleegd moeten worden.

U kunt verwachten dat stofbussen overal van 0,4 liter tot 4,5 liter in capaciteit zijn. Dus als je een grote ruimte hebt om schoon te maken, is het misschien beter om een groter blikje te kiezen.

Het kan een gedoe zijn om meerdere uitstapjes naar de prullenbak te maken wanneer je snel probeert te stofzuigen.

Automatisch terugspoelen van snoer

Als u kiest voor een snoerstaafstofzuiger, wilt u misschien controleren of deze automatisch is teruggespoeld. Met andere woorden, het snoer is intrekbaar, zodat je het snoer niet constant met de hand hoeft op te winden.

Het kan ook gemakkelijker zijn voor opslag – het snoer wordt opgeborgen in het vacuĆ¼m en kan nergens op vast komen te zitten.

Borstelrolschakelaar

Borstelrollen zijn niet geschikt voor elk type vloer. Hoewel ze geschikt kunnen zijn voor het reinigen van tapijten, kunnen ze schade veroorzaken aan harde vloeren in uw huis. Met een schakelaar om de borstelrol in of uit te schakelen, kunt u eenvoudig overstappen naar elk vloertype.

Draadloze

Sommige stofzuigers zijn draadloos en worden in plaats daarvan gevoed door een oplaadbare batterij. Een draadloze stofzuiger kan meer vrijheid bieden, maar je houdt er misschien niet van om beperkt te zijn tot een looptijd van 40 minuten of minder.

Draadloze stofzuigers zijn echter beter voor kasten, auto’s en garages waar geen stopcontacten bij de hand zijn.

Houd er rekening mee dat je hem misschien ook een paar uur moet opladen tussen gebruik. Dit maakt het moeilijk om schoon te zien als de batterij leeg is.

Het is dus aan uw persoonlijke voorkeur of u een stofzuiger met snoer wilt of niet.

HEPA-filter

80 procent van de mensen met een allergie wordt geconfronteerd met matige tot ernstige symptomen die zij beschrijven als een verslechtering van hun kwaliteit van leven (3). Een manier om deze symptomen te beheersen, is door regelmatig te stofzuigen met een HEPA-filtermodel.

Dit is een zeer efficiƫnt roetfilter dat 99,9 procent van de deeltjes uit de lucht kan verwijderen (4). Dit omvat stuifmeel, bacteriƫn en huidschilfers van huisdieren, waardoor je kunt niezen of jeuken.

VacuĆ¼m stijl

Veel gezinnen kiezen uit pure gewoonte voor een rechtopstaande stofzuiger. Ze zijn over het algemeen geschikt voor tapijten en harde vloeren, met de meeste zuigkracht voor diepe reinigingen. Ze kunnen ook de grootste stofbuscapaciteiten hebben.

Het enige is dat ze zwaar kunnen zijn en niet altijd handig zijn voor snelle reinigingssessies.

Vervolgens heb je busstofzuigers. Hun ontwerp maakt ze meestal lichter dan een rechtopstaande, met een flexibele slang en kop voor reiniging. Je sleept het gewoon achter je aan.

Ze kunnen gemakkelijker te verplaatsen zijn en ook veelzijdiger. Het hoofd heeft ook een laag profiel, wat u kan helpen manoeuvreren in kleinere ruimtes.

Tot slot is de meest compacte en lichtgewicht stofzuiger die je kunt kiezen de steelstofzuiger. Gemiddeld zijn ze tussen de vier en 10 pond in gewicht. Dit kan het beste zijn voor het opruimen van snelle rommel en voor degenen die rugproblemen hebben.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste zakloze stofzuiger?

Naar onze mening is de Shark Navigator een van de beste zakloze stofzuigers. Het heeft een HEPA-filter dat 99,97 procent van de allergenen verwijdert en een gemotoriseerde borstelrolschakelaar. Ikt heeft ook een lift-away bus voor eenvoudige lediging en reiniging.

Zijn zakloze of zakstofzuigers beter voor allergieƫn?

Stofzuigers in zakken zijn beter voor allergieƫn omdat het stof zich in een afgesloten zak bevindt. Zakloze stofzuigers moeten worden geleegd, waarbij stofdeeltjes in de lucht ontsnappen.

Waar gaat het vuil naartoe in een zakloos vacuĆ¼m?

Het vuil in een zakloze stofzuiger reist via de slang naar de afvalbak, waar het wordt opgeslagen totdat het moet worden geleegd.

Maakt Miele zakloze stofzuigers?

Miele maakt wel zakloze stofzuigers. Deze Miele Blizzard is een uitstekend voorbeeld van een zakloze stofzuiger in het Miele assortiment.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Kalkaanslag verwijderen | Hoe verwijdert u o.a. extreme kalk?