Bestrijden van ongedierte

ongedierte bestijden

Bestrijden van ongedierte

In veel gebouwen in Nederland komt ongedierte voor. U zou denken dat u daar weinig tegen kunt doen, omdat ongedierte er nu eenmaal is. Dat is een misvatting. In veel situaties kunt u wel degelijk iets doen tegen ongedierte. Of het nu vliegen zijn, kakkerlakken, zilvervisjes, muizen of ratten. Voor ieder ongedierte zijn er bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar die helpen bij het bestrijden van het ongedierte.

Welke bestrijdingsmiddelen

Er zijn veel bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar. Via onze webshop kunt u milieuvriendelijke en duurzame bestrijdingsmiddelen kopen. Deze zijn bijzonder effectief als ze goed worden gebruikt. U hoeft dus zeker geen gif of andere schadelijke stoffen te gebruiken om succesvol te zijn bij het bestrijden van ongedierte. Ongedierte bestrijden met gif kan bovendien zelfs gevaarlijk zijn voor spelende kinderen en huisdieren. Bovendien is gif niet dier- en milieuvriendelijk en zekere niet duurzaam. Sommige dieren, zoals ratten en muizen sterven een pijnlijke en trage dood door het gif.

Het hangt van het ongedierte af welke bestrijdingsmiddelen u nodig hebt. Bij kakkerlakken kunt u lijmvallen gebruiken. Bij zilvervisjes kan dit eveneens helpen, maar bij zilvervisjes is het vooral zaak om de leefomgeving van het zilvervisje (of papiervisje) minder aangenaam te maken. Voor kakkerlakken geldt hetzelfde, want kakkerlakken komen natuurlijk niet van de ene op de andere dag om de hoe kijken zonder dat er een duidelijke oorzaak is.

Voorkomen van ongedierte

Voorkomen van ongedierte is niet altijd gemakkelijk. U kunt ongedierte al in huis krijgen doordat u het meebrengt van vakantie in uw bagage, of met spullen die u koopt op een rommelmarkt. Ander ongedierte zoals muizen kunt u in huis krijgen doordat er voedsel in de buurt is. Voorkomen van ongedierte heeft alles te maken met hygiëne, bouwkundige maatregelen en preventieve maatregelen.

Heeft u vragen over het bestrijden van ongedierte stel ze dan hier onder in het commentaarveld, ik zal ze persoonlijk beantwoorden. .

 

 

 

social position

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.