Biologisch Afbreekbare Reinigingsmiddelen

De Hygiëne Expert is uw leverancier van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen met oog voor natuur en milieu. Ik geloof en maak me sterk dat onze hoogwaardige ekologische reinigingsmiddelen zo interessant zijn om te gebruiken, dat u als eindgebruiker geen toevlucht meer zult nemen naar chemische alternatieven omdat ze goedkoper zouden zijn.

De Hygiëne Expert heeft als doel dat onze maatschappelijk verantwoorde reinigingsmiddelen voor iedereen en voor elk bedrijf bereikbaar moeten zijn qua prijs en kwaliteit. Uitmuntende reinigingsmiddelen voor een betaalbare prijs. Met de nadruk op betaalbaar. Onze biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen zijn zeer sterk geconcentreerd en daardoor zeer voordelig in het gebruik.

De Hygiëne Expert beschouwt zich als een belangrijke gesprekspartner voor u, en wij investeren in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe ekologische reinigingsmiddelen en technieken. Wij stellen constant hoge eisen een de kwaliteit van onze producten, maar ook aan de duurzaamheid.

Onze lijn biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen is tot stand gekomen door een groep mensen die jarenlange ervaring hebben met professionele reinigingsmiddelen. Door al deze know how te hebben verbonden met elkaar zijn wij tot onze ekologische productlijn gekomen.

Onze biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen worden gebruikt door schoonmaakbedrijven, groot keukens, hotels, restaurants, overheidsinstellingen, ziekenhuizen, scholen, resorts, bakkerijen, slagerijen, vishandel, voedingsmiddelenindustrie en ga zo maar door.

Ik geloof dat het gebruik van onze biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen bijdraagt aan de positiviteit van uw bedrijfsimago.

De missie van De Hygiëne Expert is dat alle schoonmaak- en reinigingsproducten duurzaam en milieuvriendelijk zullen zijn, waardoor er een veiligere en een gezondere natuur en milieu wordt gecreëerd voor alles wat leeft op aarde.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.