Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2

Welkom bij mijn blogpost over de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 stofzuiger. Als een hoogwaardige stofzuigerblogger die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft, ben ik hier om je alles te vertellen over deze geweldige stofzuiger. Met een uniek ontwerp en geavanceerde functies is de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare stofzuiger.

Beschrijving

De Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 is een stofzuiger van topkwaliteit die ontworpen is om je huis schoon en hygiënisch te houden. Met zijn krachtige motor en geavanceerde filtersysteem kan hij zelfs de kleinste stofdeeltjes opzuigen, waardoor je een schone en gezonde leefomgeving krijgt. Deze stofzuiger is niet alleen effectief, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Met zijn lichte gewicht en ergonomisch ontwerp kun je moeiteloos door je huis manoeuvreren en zelfs de moeilijk bereikbare plekken reinigen.

In één oogopslag

– Model: Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2

– Type: Stofzuiger

– Kleur: Zwart

– Vermogen: 800 watt

– Geluidsniveau: 68 dB

– Gewicht: 5,4 kg

– Inhoud stofzak: 4 liter

Productspecificaties

Algemene kenmerken

– Merk: Bosch

– Serie: Serie 4

– Model: ProHygienic BGLS4HYG2

– Energie-efficiëntieklasse: A

– Stofuitstootklasse: A

– Reinigingsklasse tapijt: C

– Reinigingsklasse harde vloeren: A

Technische details

– Maximaal vermogen: 800 watt

– Energieverbruik: 28 kWh per jaar

– Actieradius: 10 meter

– Snoerlengte: 7 meter

– Zuigkrachtregeling: Ja

– Type stofopvang: Stofzak

Productafmetingen

– Hoogte: 29,2 cm

– Breedte: 28,7 cm

– Diepte: 43,5 cm

Bijzondere kenmerken

De Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 heeft een aantal bijzondere kenmerken die hem onderscheiden van andere stofzuigers. Ten eerste heeft hij een geavanceerd filtersysteem dat stofdeeltjes en allergenen effectief opvangt, waardoor de luchtkwaliteit in je huis verbetert. Daarnaast heeft deze stofzuiger een handige zuigkrachtregeling, zodat je de zuigkracht kunt aanpassen aan het type vloer dat je reinigt. Ook heeft hij een groot stofreservoir van 4 liter, waardoor je minder vaak de stofzak hoeft te vervangen. Tot slot is de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 voorzien van een telescopische zuigbuis en een handige parkeer- en opberghulp, waardoor het opbergen en vervoeren van de stofzuiger een eitje is.