Daarom ons

De Hygiëne Expert draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat duurzaamheid loont staat voor De Hygiëne Expert als een rots. Ik ben ervan overtuigd dat door anders te denken en anders te werken heel veel processen anders gedaan kunnen worden. Duurzaamheid speelt daarin de hoofdrol. Voor mij als Hygiëne Expert is duurzaamheid geen marketing kreet, maar een tool waar ik elke dag mensen en bedrijven mee help.

Waarom is duurzaamheid zo belangrijk voor De Hygiëne Expert ?

Duurzaamheid is voor De Hygiëne Expert erg belangrijk. Duurzaamheid is voor De Hygiëne Expert belangrijk omdat het ons op een heel andere manier naar bepaalde zaken laat kijken. De Hygiëne Expert wil het probleem waar u mee zit oprecht onder controle krijgen of oplossen. Dat is een heel andere benadering dan bij conventionele methodes. Het maakt daarbij niet uit over welke proces het gaat. Ik geloof dat voor conventionele methodes en toepassingen geen toekomst is. Daar ben ik zelfs van overtuigd.

De Hygiëne Expert ziet het als een taak om eerlijke voorlichting te geven aan consumenten, klanten en partners waar wij mee samen werken. Eerlijke voorlichting is de basis voor een succesvolle samenwerking, en samenwerking is noodzakelijk voor duurzame, milieuvriendelijke toepassingen en oplossingen. Traditionele bestrijdingsmethodes, traditionele reinigingsmethodes zijn niet duurzaam en milieuvriendelijk.

De Hygiëne Expert heeft er voor gekozen om het anders te doen, maar altijd met de gedachte dat het voor u of uw bedrijf beter wordt. De werkwijze van De Hygiëne Expert en van haar partners is dan ook revolutionair anders.

De Hygiëne Expert is constant op zoek naar nieuwe technieken, verbeterde methodes en toepassingen die niet giftig zijn. Door u te voorzien van eerlijke informatie en het aanbieden van goede alternatieven kunnen we het verschil maken. Als u niet weet dat er alternatieven zijn, zult u ze ook niet gebruiken. De Hygiëne Expert laat u weten dat er hele goede alternatieven zijn voor ongediertepreventie, ongediertebestrijding en reinigen.

Daarom is De Hygiëne Expert uw partner, omdat duurzaamheid voor u geen marketing kreet is, maar denk en werkwijze die geroutineerd wordt toegepast. De methodes en toepassingen van De Hygiëne Expert zijn gericht op preventie en beheersen. Niet op bestrijden. Wilt u meer weten neem dan direct contact op. 

Daarom ons !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.