Dazenval kopen

Voordelig een dazenval kopen? Zoek niet verder, want wij hebben een effectieve dazenval voor u in ons assortiment. Dazen zijn voor veel dieren behoorlijk vervelend. Niet alleen voor dieren, want ook de mens kan last hebben van dazen. Voornamelijk vrouwtjes dazen bijten vrijwel direct en een beet van een daas kan behoorlijk pijnlijk zijn. Paarden hebben er veel last van, omdat ze veel stress ervaren en zich opgejaagd voelen. Ook de wondjes zijn allesbehalve aangenaam voor een paard. Voor deze paarden is het dan ook belangrijk om ze te beschermen tegen dazen.

In ons assortiment vindt u de H-Trap dazenval. Met zo’n dazenval wordt een zoogdier nagebootst. Hoewel dazen redelijk intelligent zijn, zullen ze zich aangetrokken voelen door de warmte van de dazenval. De ronde bal van H-Trap kan worden beschouwd als het achterwerk van een paard. Dazen belanden als ze een poging willen wagen om te bijten in de vangbeker van de H-Trap dazenval. Hierdoor kun je dankzij de dazenval veel dazen vangen.

Het voordeel is dat de dazen zonder bestrijdingsmiddelen worden gevangen. U kunt de dazen die in de opvangbeker terecht zijn gekomen dood laten gaan. In rap tempo kunt u zo veel dazen vangen. Het kan soms nuttig zijn om dieren in te spuiten met speciale spray, zodat de dazen op afstand zullen blijven, en nog eerder op de H-Trap dazenval af komen.

Dazenval kopen
Een dazenval kopen via onze webshop is eenvoudig. Plaats de dazenval in je winkelwagen en nadat je de bestelling hebt afgerekend krijg je een bevestiging per e-mail. Binnen een aantal dagen heeft u vervolgens de bestelde dazenval in huis.

bestel h-trap dazenval hygiene expert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *