Dazenval zelf maken

H Trap dazenval dazenvanger dazen vangen

Een dazenval zelf maken? Zelf een dazenval maken is een mogelijkheid, maar de kans is groot dat u bij het maken van een dazenval te maken krijgt met een ontplofte skippybal. Tenminste, als u een skippybal gebruikt van dun plastic. Vaak is een ontplofte skippybal aan het eind van een warme zomerse dagen het resultaat, omdat deze de hele dag in de heten zon hangt. Een dazenval zelf maken is vanzelfsprekend wel goedkoper, maar als u telkens te maken krijgt met ontplofte skippyballen, dan is het kopen van een dazenval van goed kwaliteit een betere optie. Een professionele dazenval gaat vaak ook jarenlang mee. Het frame van een professionele dazenval is vaak steviger en u bespaart veel tijd door niet zelf te knutselen.

Wilt u desondanks toch graag zelf een dazenval maken? U heeft het volgende nodig om een dazenval te kunnen maken: een zwarte skippybal, een doorzichtig zeil, een ronding voor de vorm, een vangbeker, stalen frame, bevestigingsmaterialen. Al met al is het een heel gedoe, en als u uw tijd rekent dan is het voordeliger om een dazenval aan te schaffen. Onze H-Trap dazenval is van zeer goede kwaliteit waardoor u er jarenlang plezier van kunt hebben bij normaal gebruik. De losse onderdelen zijn ook via ons te bestellen.

Dazenval kopen
Heeft u geen zin in het zelf maken van een dazenval of heeft u hier geen tijd voor, maar heeft u wel te maken met dit vervelende ongedierte? Via onze webshop kunt u eenvoudig een dazenval bestellen. Wij hebben een kwalitatieve zeer goede dazenval in ons assortiment, namelijk de H-Trap dazenval. Dankzij deze dazenval zult u op warme dagen een stuk minder last hebben van dazen bij uw paard of paarden.

bestel h-trap dazenval hygiene expert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *