Dazenvallen kopen

Bent u op zoek naar een webshop waar u voordelig dazenvallen kopen kunt? Zoek dan niet verder. Via onze webshop kunt u voordelig dazenvallen kopen. Hierdoor zullen paarden, koeien of andere dieren geen last meer hebben van dit steekgrage ongedierte. Vooral paarden hebben in de regel veel hinder van dazen die voor stress kunnen zorgen.

Over dazen
Dazen zijn vliegen die behoorlijk kunnen bijten. Dazen hebben overigens ook andere benamingen. Ze worden door sommige mensen ook wel een blinde mug, bermster, daps, steekvlieg, dazerik of blinde daas genoemd. Overigens worden ze ook wel eens verward met horzels. Het verschil is dat horzels niet bijten.

Als dazen op een mens of dier ‘landen’, dan bijten ze vrijwel direct. Vrouwtjes dazen voeden zich met bloed, terwijl mannetjes dazen zich voeden met nectar. De vrouwtjes zijn beduidend agressiever. Vooral mensen, koeien, paarden en vogels moeten het ontgelden. Door kooldioxide vinden ze hun gastheer en op lange afstand kunnen ze een mens, koe, paard of vogel al ruiken. Ook visuele aanwijzingen helpen een daas, want ook de grootte van een paard valt op bij dazen. Een daas is ook nog eens snel, want ze kunnen een prooi met 25 km/u volgen. Voor dieren of mensen die last van dazen hebben kan dat behoorlijk vervelend zijn.
Om minder last te hebben kunt u een dazenval aanschaffen. De Hygiene Expert heeft een effectieve dazenval in ons assortiment, namelijk de H-Trap dazenval. Dit is een professionele dazenvanger waarmee u paarden helpen te beschermen. Zonder dazenval kan het voor bijvoorbeeld uw paarden stressvol zijn. Dit komt omdat een beet van een daas pijnlijk is en behoorlijke wondjes en infecties kan veroorzaken.

Wilt u meerdere H-Trap dazenvallen kopen neem dan altijd even contact met De Hygiene Expert op. In onderling overleg kunnen we dan het een en ander kortsluiten.

bestel h-trap dazenval hygiene expert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *