DE FEITEN OVER RATTEN!

ratten bestrijden

DE FEITEN OVER RATTEN!

Volgens gegevens van de volksgezondheidinstanties worden wereldwijd meer dan 45.000 mensen per jaar door ratten gebeten. Ratten vernietigen en besmetten een hoeveelheid voedsel per jaar waarmee wereldwijd 200 miljoen mensen per jaar gevoed kunnen worden. Volgens schattingen van de World Health Organisation veroorzaken ratten in de  Verenigde Staten schade aan eigendommen en gezondheidskosten die geraamd wordt op 500 miljoen tot 1 miljard dollar per jaar.

De rattenpopulatie in Amerika is in werkelijkheid ongeveer net zo groot als het aantal inwoners aldaar, vandaag de dag 315 miljoen!

Waar ze ook leven, meer dan 80% van de activiteit van ratten vindt plaats in de directe omgeving van mensen. Het omgevingsbereik van ratten wordt, heel simpel, afgemeten aan de normale beperkingen van hun bewegingen. Dit omgevingsbereik bevat over het algemeen eten, water en een schuilplaats. Een schuilplaats die ratten normaal gesproken alleen verlaten bij gevaar of stress. Deze stress wordt voor gecreëerd door de ON/OFF 24/7 modulatie van een Pest Free Unit!

Ratten en muizen verhuizen over het algemeen nooit verder als 6 tot 30 meter van hun geboorteplaats gedurende hun levensduur van slechts 1 jaar of minder.

Ratten vermenigvuldigen zich elke 3 weken en kunnen 8 tot 12 jongen per keer voortbrengen. Het totale aantal nakomelingen per jaar van 1 paar ratten kan dus wel uit 15.000 stuks bestaan.

Ratten kunnen door bijna alles heen bijten; inclusief de bedrading in plafonds van gebouwen, computers, magnetrons, vaatwassers, wasmachines etc.. Ratten zijn dan ook verantwoordelijk voor zeer veel branden. Geschat wordt dat ze wereldwijd 25% van alle branden veroorzaken.

Gif en lokaas vormen een bedreiging voor huizen, kantoren, bedrijfsgebouwen en onze leefomgeving omdat de dode ratten en muizen in muren en moeilijk bereikbare plaatsen achterblijven waar ze gaan stinken en een gezondheidsbedreiging vormen voor gezinnen, klanten en personeel. Dode muizen en ratten veroorzaken op hun buurt ook weer overlast van andere soorten ongedierte.

Plug In Pest Free is HET gifvrije alternatief om langdurig, kostenbesparend en milieuvriendelijk ongedierte blijvend te bestrijden!

Voor het vangen van ratten en muizen buiten kunnen wij u helpen met het EKO 1000 systeem. Dit is een rodenticide vrije, effectieve methode die zeer effectief is gebleken. Doordat er minder frequent gecontroleerd hoeft te worden is deze methode kosteneffectief en duurzaam.

Heeft u vragen over onze gifvrije methodes bel dan de Hygiëne & Ongedierte Advieslijn 0900-1916 ( 60 cent per minuut )

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *