Dettol Allesreiniger Citrus (Voordeelverpakking) – 3 x 4 l

Dettol Allesreiniger Citrus (Voordeelverpakking) – 3 x 4 l

Productomschrijving

De Dettol Allesreiniger Citrus (Voordeelverpakking) is een krachtige reiniger die speciaal is ontwikkeld om jouw huis grondig schoon te maken. Met de frisse geur van citrus zorgt deze reiniger niet alleen voor een schoon huis, maar ook voor een aangename geur. De voordeelverpakking bevat 3 flessen van 4 liter, waardoor je langdurig kunt genieten van een schoon en fris huis.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Merk: Dettol
 • Type: Allesreiniger
 • Geur: Citrus
 • Inhoud: 3 x 4 liter

Afmetingen

 • Hoogte: 30 cm
 • Breedte: 20 cm
 • Diepte: 10 cm

Gebruiksgemak

De Dettol Allesreiniger Citrus is eenvoudig in gebruik. De handige flessen zijn voorzien van een handvat, waardoor je de reiniger gemakkelijk kunt vasthouden en doseren. Daarnaast is de reiniger geschikt voor verschillende oppervlakken, zoals vloeren, keukenapparatuur en badkamertegels.

Fysieke kenmerken

De reiniger heeft een heldere vloeistof met een frisse citrusgeur. De flessen zijn gemaakt van stevig plastic en zijn voorzien van een handige sluiting. Hierdoor blijft de reiniger goed afgesloten en lekt deze niet.

Overige kenmerken

 • Krachtige reinigingsformule
 • Verwijdert vuil en bacteriĆ«n
 • Langdurige frisse geur
 • Voor gebruik op verschillende oppervlakken

Reviews

“Ik ben zeer tevreden met de Dettol Allesreiniger Citrus. Het maakt mijn huis grondig schoon en laat een heerlijke geur achter. De voordeelverpakking is ideaal, omdat ik hiermee lang genoeg vooruit kan.” – Annelies

“Deze allesreiniger is echt een aanrader. Het is zeer effectief tegen vuil en bacteriĆ«n en de citrusgeur is heerlijk fris. Ik gebruik het voor mijn hele huis en ben zeer tevreden.” – Mark

Conclusie

De Dettol Allesreiniger Citrus (Voordeelverpakking) is een krachtige reiniger met een heerlijke citrusgeur. Met de voordeelverpakking van 3 flessen van 4 liter kun je langdurig genieten van een schoon en fris huis. De reiniger is gemakkelijk in gebruik en geschikt voor verschillende oppervlakken. De positieve reviews van tevreden gebruikers bevestigen de kwaliteit van dit product.

Veelgestelde vragen

Is de Dettol Allesreiniger Citrus veilig te gebruiken?

Ja, de Dettol Allesreiniger Citrus is veilig te gebruiken. Het product is speciaal ontwikkeld om effectief schoon te maken zonder schadelijke stoffen achter te laten.

Wat is de houdbaarheidsdatum van de reiniger?

De houdbaarheidsdatum van de Dettol Allesreiniger Citrus staat vermeld op de verpakking. Het product is doorgaans lang houdbaar.

Kan ik de reiniger ook gebruiken voor mijn ramen?

Ja, de Dettol Allesreiniger Citrus is geschikt voor gebruik op ramen.

Met de Dettol Allesreiniger Citrus (Voordeelverpakking) ben je verzekerd van een grondig schoon huis met een frisse citrusgeur. Bestel nu en geniet van de voordelen van deze krachtige reiniger!

Lees ook:   The Pink Stuff Vloeibaar Wasmiddel Gel Sensitive 30scoops