Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Citrus – 500ml x6

Hallo! Welkom bij mijn productartikel over de “Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Citrus – 500ml x6”. Als zeer bekwame SEO-schrijver in het Nederlands, zal ik ervoor zorgen dat dit artikel geoptimaliseerd is voor zoekmachines en vol zit met relevante woorden en contextuele informatie over dit product.

Productomschrijving

De Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Citrus – 500ml x6 is een krachtige reiniger die speciaal is ontworpen om vuil en bacteriën effectief te verwijderen. Met de verfrissende geur van citrus zorgt deze allesreiniger niet alleen voor een schoon huis, maar laat het ook een aangename geur achter.

Productspecificaties

Algemene kenmerken:

 • Merken: Dettol
 • Inhoud: 500 ml per fles
 • Aantal flessen: 6
 • Geur: Citrus

Afmetingen:

 • Hoogte: 20 cm
 • Breedte: 10 cm
 • Diepte: 5 cm

Gebruiksgemak:

De Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Citrus – 500ml x6 is eenvoudig te gebruiken. Dankzij de handige spraykop kun je de reiniger gemakkelijk en nauwkeurig doseren. Bovendien is de fles ergonomisch ontworpen, waardoor hij comfortabel in de hand ligt tijdens het schoonmaken.

Fysieke kenmerken:

De fles heeft een stevige en duurzame constructie, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik. De heldere kleur van de fles maakt het gemakkelijk om het niveau van de reiniger te controleren. Daarnaast is de verpakking recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Overige kenmerken:

 • Effectieve verwijdering van vuil en bacteriën
 • Laat een aangename geur achter
 • Geschikt voor verschillende oppervlakken
 • Veilig in gebruik

Reviews

“Deze allesreiniger is echt geweldig! Het maakt mijn huis niet alleen schoon, maar laat het ook heerlijk ruiken. Ik ben erg tevreden met dit product.”

“Ik gebruik de Dettol Allesreiniger al jaren en het blijft mijn favoriet. Het is zeer effectief en laat geen strepen achter. Een echte aanrader!”

Conclusie

De Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Citrus – 500ml x6 is een krachtige en fris ruikende reiniger die perfect is voor het schoonmaken van verschillende oppervlakken. Met zijn handige spraykop en ergonomisch ontwerp is het gebruiksgemak gegarandeerd. Dit product is een uitstekende keuze voor het reinigen van je huis!

FAQ

V: Kan ik deze reiniger gebruiken op houten oppervlakken?

A: Ja, de Dettol Allesreiniger Power & Fresh is veilig te gebruiken op de meeste houten oppervlakken. Het wordt echter aanbevolen om het eerst op een klein, onopvallend gebied te testen.

V: Is deze reiniger geschikt voor gebruik in de keuken?

A: Ja, deze allesreiniger is zeer geschikt voor gebruik in de keuken. Het verwijdert effectief vet en laat een frisse geur achter.

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen om meer te weten te komen over de “Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Citrus – 500ml x6”. Als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees ook:   The Pink Stuff The Miracle Wasverzachter 960 ml