Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x3

Productbeschrijving

De Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x3 is een krachtige allesreiniger die uw huis in een handomdraai schoonmaakt en een heerlijke kersenbloesemgeur achterlaat. Deze reiniger is geschikt voor het reinigen van alle oppervlakken in uw huis, van de keuken tot de badkamer en alles daartussenin. Hij is ontworpen om vuil en vet effectief te verwijderen en laat uw huis stralend schoon achter.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

– Merk: Dettol
– Type: Allesreiniger
– Geur: Kersenbloesem
– Inhoud: 1L x3

Dimensies

– Gewicht: 3 kg
– Afmetingen (LxBxH): 10 x 10 x 25 cm

Gebruiksgemak

– Eenvoudig in gebruik
– Geschikt voor alle oppervlakken
– Effectief bij het verwijderen van vuil en vet

Fysieke kenmerken

– Kleur: Roze
– Materiaal: Plastic fles

Andere functies

– Laat een frisse kersenbloesemgeur achter
– Krachtige reinigingsformule

Reviews

“Ik ben zeer tevreden met deze allesreiniger. Hij maakt mijn huis grondig schoon en de kersenbloesemgeur is heerlijk fris.” – Annelies

“Ik heb deze allesreiniger gebruikt voor het schoonmaken van mijn keuken en badkamer en ik ben erg onder de indruk van de krachtige reinigingsformule.” – Peter

“Ik ben dol op de frisse kersenbloesemgeur die deze allesreiniger achterlaat. Het maakt het schoonmaken van mijn huis een stuk aangenamer.” – Maria

Conclusie

Als u op zoek bent naar een krachtige allesreiniger die uw huis grondig schoonmaakt en een heerlijke kersenbloesemgeur achterlaat, dan is de Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x3 de perfecte keuze. Deze allesreiniger is geschikt voor alle oppervlakken en is gemakkelijk in gebruik. Bovendien is hij zeer effectief bij het verwijderen van vuil en vet.

Lees ook:   iRobot Roomba i7+ (i7558)

FAQ

Hoe gebruik ik deze allesreiniger?

Verdun de allesreiniger in een emmer met water en breng het aan op het oppervlak dat u wilt reinigen. Laat het een paar minuten intrekken en spoel het vervolgens af met schoon water.

Kan ik deze allesreiniger gebruiken op alle oppervlakken?

Ja, deze allesreiniger is geschikt voor alle oppervlakken.

Is deze allesreiniger veilig voor huisdieren?

Ja, deze allesreiniger is veilig voor huisdieren wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt. Houd het buiten bereik van huisdieren en vermijd contact met hun voedsel en drinken.

Is deze allesreiniger milieuvriendelijk?

Deze allesreiniger bevat chemische ingrediƫnten en is daarom niet milieuvriendelijk. Zorg ervoor dat u het op de juiste manier weggooit en vermijd lozing in het milieu.