DETTOL – ANTIBACTERIËLE OPPERVLAKTEDOEKJES – LIME & MINT – 3x 110 STUKS

Het product dat we vandaag bespreken zijn de Dettol Antibacteriële Oppervlaktedoekjes in de geur Lime & Mint. Deze doekjes zijn verpakt in een set van 3, met elk 110 stuks. Ze zijn ontworpen om oppervlakken grondig schoon te maken en te desinfecteren, terwijl ze ook een heerlijke geur achterlaten. Laten we eens kijken naar de gedetailleerde specificaties en andere kenmerken van deze doekjes.

Productbeschrijving

De Dettol Antibacteriële Oppervlaktedoekjes zijn perfect voor het schoonmaken en desinfecteren van verschillende oppervlakken in huis. Of het nu gaat om de keuken, badkamer of andere delen van uw huis, deze doekjes zorgen voor een grondige reiniging en verwijderen bacteriën en ziektekiemen. Daarnaast laten ze een verfrissende geur van limoen en munt achter, waardoor uw huis heerlijk fris ruikt.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Aantal doekjes per verpakking: 110
 • Aantal verpakkingen: 3
 • Geur: Lime & Mint
 • Desinfecterend: Ja

Dimensies

 • Doekjesformaat: 20 cm x 20 cm

Gebruiksgemak

 • Makkelijk te openen en sluiten verpakking
 • Doekjes zijn vochtig genoeg voor effectieve reiniging

Fysieke kenmerken

 • Kleur: Wit
 • Materiaal: Sterk en absorberend

Andere kenmerken

 • Veilig te gebruiken op verschillende oppervlakken, zoals aanrechtbladen, tafels en toiletten
 • Biedt bescherming tegen bacteriën en ziektekiemen
 • Laat een frisse geur van limoen en munt achter

Reviews

Veel klanten zijn erg tevreden over de Dettol Antibacteriële Oppervlaktedoekjes in de geur Lime & Mint. Ze prijzen de doekjes voor hun effectieve reiniging en desinfecterende eigenschappen. Daarnaast wordt de verfrissende geur als aangenaam ervaren. Klanten merken ook op dat de doekjes handig zijn in gebruik en geschikt voor verschillende oppervlakken. Kortom, deze doekjes zijn een aanrader voor wie op zoek is naar een hygiënische en frisse schoonmaakervaring.

Conclusie

Met de Dettol Antibacteriële Oppervlaktedoekjes – Lime & Mint – 3x 110 stuks kunt u uw huis grondig reinigen en desinfecteren. De doekjes zijn handig in gebruik, hebben een fijne geur en bieden bescherming tegen bacteriën en ziektekiemen. Of het nu gaat om de keuken, badkamer of andere delen van uw huis, deze doekjes zijn een ideale keuze voor een hygiënische schoonmaakervaring.

Veelgestelde vragen

Zijn deze doekjes veilig te gebruiken op alle oppervlakken?

Ja, de Dettol Antibacteriële Oppervlaktedoekjes zijn veilig te gebruiken op verschillende oppervlakken, zoals aanrechtbladen, tafels en toiletten.

Hoelang blijft de geur van limoen en munt hangen?

De geur van limoen en munt blijft na het schoonmaken enige tijd hangen, waardoor uw huis heerlijk fris ruikt.

Kortom, met de Dettol Antibacteriële Oppervlaktedoekjes – Lime & Mint – 3x 110 stuks kunt u uw huis grondig schoonmaken en desinfecteren, terwijl u geniet van een verfrissende geur. Deze doekjes zijn veilig te gebruiken op verschillende oppervlakken en bieden bescherming tegen bacteriën en ziektekiemen. Bestel ze vandaag nog en ervaar een hygiënische schoonmaakervaring!

Lees ook:   hoe roestvrij staal schoonmaken