Dettol – Power & Fresh – Allesreiniger – Katoenfris – 3 x 4 Liter

Dettol – Power & Fresh – Allesreiniger – Katoenfris – 3 x 4 Liter

Productomschrijving

De Dettol Power & Fresh Allesreiniger in de geur Katoenfris is een krachtige reiniger die zorgt voor een frisse en hygiënische schoonmaak. Deze allesreiniger is geschikt voor het reinigen van verschillende oppervlakken in huis, zoals vloeren, tegels, aanrechtbladen en badkamers.

De formule van de Dettol Power & Fresh Allesreiniger is speciaal ontwikkeld om hardnekkig vuil, vet en bacteriën effectief te verwijderen. Het laat een langdurige frisse geur achter, waardoor je huis niet alleen schoon, maar ook heerlijk ruikt.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

  • Merk: Dettol
  • Producttype: Allesreiniger
  • Geur: Katoenfris
  • Inhoud: 3 x 4 liter

Kenmerken

  • Afmetingen: n.v.t.
  • Gebruiksgemak: eenvoudig
  • Fysieke eigenschappen: vloeibaar
  • Overige kenmerken: effectieve reiniging, langdurige frisse geur

Reviews

De Dettol Power & Fresh Allesreiniger – Katoenfris heeft veel positieve reviews ontvangen van tevreden gebruikers. Klanten prijzen de effectieve reiniging, de heerlijke geur en het gebruiksgemak van deze allesreiniger. Veel mensen gebruiken dit product dagelijks om hun huis schoon en fris te houden.

Een tevreden klant schrijft: “Ik ben zeer tevreden met de Dettol Power & Fresh Allesreiniger. Het maakt mijn vloeren en aanrechtbladen grondig schoon en laat een langdurige frisse geur achter. Bovendien is het zeer eenvoudig in gebruik.”

Conclusie

De Dettol Power & Fresh Allesreiniger – Katoenfris is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige reiniger met een langdurige frisse geur. Met deze allesreiniger maak je moeiteloos verschillende oppervlakken schoon en geniet je van een hygiënisch en fris huis.

Veelgestelde vragen

Q: Is de Dettol Power & Fresh Allesreiniger veilig te gebruiken op alle oppervlakken?

A: Ja, deze allesreiniger is veilig te gebruiken op de meeste oppervlakken, waaronder vloeren, tegels, aanrechtbladen en badkamers. Het wordt echter altijd aanbevolen om het product eerst op een klein, onopvallend gebied te testen.

Q: Hoelang blijft de frisse geur van de Dettol Power & Fresh Allesreiniger aanwezig?

A: De frisse geur van deze allesreiniger blijft langdurig aanwezig in je huis. Het exacte tijdsbestek kan echter variëren afhankelijk van de omstandigheden en de grootte van de gereinigde ruimte.

Q: Kan ik de Dettol Power & Fresh Allesreiniger ook verdunnen?

A: Ja, deze allesreiniger kan worden verdund met water voor een minder krachtige reiniging. Volg hiervoor de instructies op de verpakking.

Q: Is de Dettol Power & Fresh Allesreiniger veilig voor huisdieren?

A: Hoewel dit product doorgaans veilig is voor huisdieren, wordt het aanbevolen om contact met huisdieren tijdens het schoonmaken te vermijden. Zorg er ook voor dat huisdieren niet direct van gereinigde oppervlakken eten of drinken.

Q: Kan ik de Dettol Power & Fresh Allesreiniger ook buiten gebruiken?

A: Deze allesreiniger is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. Het wordt niet aanbevolen om het product buiten te gebruiken.

Lees ook:   Magnetische Raamwissers