Dettol – Power & Fresh – Allesreiniger – Kersenbloesem – 8 x 1 Liter

Dettol – Power & Fresh – Allesreiniger – Kersenbloesem – 8 x 1 Liter

Productbeschrijving

Dettol Power & Fresh Allesreiniger is een krachtige allesreiniger die helpt bij het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken. Het product biedt niet alleen een diepe reiniging, maar laat ook een aangename kersenbloesemgeur achter in uw huis. De allesreiniger is geschikt voor gebruik op alle harde en afwasbare oppervlakken en is verkrijgbaar in een pakket van 8 x 1 liter.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

– Merk: Dettol

– Serie: Power & Fresh

– Type: Allesreiniger

– Geur: Kersenbloesem

– Inhoud: 8 x 1 liter

Dimensies

– Gewicht: 8 kg

– Afmetingen (L x B x H): 25 x 17 x 30 cm

Gebruiksgemak

– Makkelijk te doseren

– Geschikt voor alle harde en afwasbare oppervlakken

– Laat geen residu achter

Fysieke kenmerken

– Kleur: Roze

– Textuur: Vloeibaar

– Verpakking: Fles

Andere functies

– Verwijdert hardnekkig vuil en vlekken

– Laat een aangename kersenbloesemgeur achter

– Helpt bij het verminderen van bacteriĆ«n en virussen

Beoordelingen

Gebruikers zijn tevreden met de prestaties van deze allesreiniger. Het product biedt een diepe reiniging en laat een aangename geur achter. De gebruiksvriendelijke verpakking maakt het gemakkelijk om het product te doseren en te gebruiken. Sommige gebruikers merkten op dat het product een beetje prijzig is in vergelijking met andere allesreinigers, maar de prestaties maken het de moeite waard.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een krachtige allesreiniger die hardnekkig vuil en vlekken verwijdert en een aangename geur achterlaat, dan is Dettol Power & Fresh Allesreiniger met kersenbloesemgeur de juiste keuze voor u. Het product is geschikt voor alle harde en afwasbare oppervlakken en biedt een diepe reiniging zonder residu achter te laten. Het is een geweldige keuze voor mensen die waarde hechten aan hygiƫne en een fris en schoon huis willen hebben.

Lees ook:   12 tips om mieren uit de kolibrievoeder te houden (2022)

FAQ

Hoe gebruik ik dit product?

Doe 1 dop (30 ml) in een emmer water (5L) voor normale reiniging. Gebruik het onverdund voor hardnekkige vlekken. Breng het product aan op het oppervlak, laat het 5 minuten intrekken en spoel het vervolgens af met water.

Is dit product veilig te gebruiken?

Ja, Dettol Power & Fresh Allesreiniger is veilig te gebruiken op alle harde en afwasbare oppervlakken. Volg de instructies op de verpakking voor het beste resultaat.

Kan ik dit product gebruiken op houten oppervlakken?

Nee, dit product is niet geschikt voor gebruik op houten oppervlakken. Gebruik het alleen op harde en afwasbare oppervlakken.