Dettol Power & Fresh Citrus Huishoudelijk Allesreiniger Voordeelbundel – 2 x 500 ml

Dettol Power & Fresh Citrus Huishoudelijk Allesreiniger Voordeelbundel – 2 x 500 ml

Dettol Power & Fresh Citrus is een huishoudelijke allesreiniger die zorgt voor een grondige en frisse reiniging van je huis. Met deze voordeelbundel ontvang je twee flessen van elk 500 ml, waardoor je langdurig kunt genieten van een schoon en fris huis.

Productbeschrijving

De Dettol Power & Fresh Citrus allesreiniger is speciaal ontworpen om hardnekkig vuil en bacteriën te verwijderen. De krachtige formule dringt diep door in het vuil en zorgt voor een hygiënische schoonmaak. Daarnaast laat de frisse citrusgeur een aangename geur achter in je huis.

Productspecificaties

Algemene kenmerken:

 • Merk: Dettol
 • Type: Allesreiniger
 • Inhoud: 2 x 500 ml
 • Geur: Citrus
 • Geschikt voor: Huishoudelijk gebruik

Dimensies:

 • Hoogte: 20 cm
 • Breedte: 10 cm
 • Diepte: 5 cm

Gebruiksgemak:

De Dettol Power & Fresh Citrus allesreiniger is eenvoudig te gebruiken. Schud de fles voor gebruik en verdun een kleine hoeveelheid in een emmer water. Gebruik een spons of doek om oppervlakken schoon te maken. Spoel indien nodig af met water.

Fysieke kenmerken:

De fles heeft een handig formaat en is voorzien van een ergonomische handgreep. Hierdoor ligt de fles prettig in de hand tijdens het schoonmaken. De vloeistof heeft een heldere kleur en een frisse geur.

Overige kenmerken:

 • Doodt 99,9% van de bacteriën
 • Verwijdert hardnekkig vuil
 • Laat een frisse citrusgeur achter
 • Geschikt voor verschillende oppervlakken

Reviews

“Ik ben zeer tevreden met de Dettol Power & Fresh Citrus allesreiniger. Het verwijdert vuil en bacteriën grondig en laat een heerlijke geur achter in mijn huis. Zeker een aanrader!” – Annelies

“Deze allesreiniger is mijn favoriet geworden. Het maakt mijn huis schoon en fris, en ik hoef geen andere schoonmaakmiddelen meer te gebruiken. Erg handig!” – Mark

Conclusie

De Dettol Power & Fresh Citrus Huishoudelijk Allesreiniger Voordeelbundel is de ideale keuze voor een grondige en frisse reiniging van je huis. Met de krachtige formule worden vuil en bacteriën effectief verwijderd, terwijl de frisse citrusgeur een aangename sfeer creëert. De handige voordeelbundel zorgt ervoor dat je langdurig kunt genieten van een schoon en fris huis. Probeer de Dettol Power & Fresh Citrus allesreiniger nu zelf en ervaar het verschil!

Veelgestelde vragen

Is de Dettol Power & Fresh Citrus allesreiniger veilig te gebruiken op alle oppervlakken?

Ja, de Dettol Power & Fresh Citrus allesreiniger is veilig te gebruiken op verschillende oppervlakken, zoals tegels, vloeren, keukenbladen en meer. Het is echter altijd aan te raden om het middel eerst op een klein, onopvallend deel van het oppervlak te testen.

Hoelang gaat een fles van 500 ml mee?

Dit hangt af van de frequentie en intensiteit van het gebruik. Gemiddeld gaat een fles van 500 ml ongeveer 1-2 maanden mee bij regelmatig gebruik.

Lees ook:   Laminaat onderhouden? Tips voor onderhoud van laminaat