Dettol Schoonmaakdoekjes Power & Fresh – Cleanser – 80 stuks x2

Dettol Schoonmaakdoekjes Power & Fresh – Cleanser – 80 stuks x2

Productomschrijving

Met de Dettol Schoonmaakdoekjes Power & Fresh – Cleanser kun je gemakkelijk en effectief je huis schoonmaken. Deze doekjes zijn doordrenkt met een krachtige formule die bacteriën, vuil en vet verwijdert, waardoor je een schoon en fris resultaat krijgt.

De doekjes zijn geschikt voor verschillende oppervlakken, zoals keukenbladen, tafels, vloeren en badkamers. Ze zijn handig in gebruik en perfect voor dagelijkse schoonmaakklusjes.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

  • Aantal stuks: 80 stuks per verpakking
  • Type doekjes: Cleanser

Afmetingen

  • Breedte per doekje: 20 cm
  • Lengte per doekje: 18 cm

Gebruiksgemak

  • Handig en eenvoudig in gebruik
  • Doordrenkt met een krachtige formule

Fysieke kenmerken

  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Zacht en absorberend

Andere kenmerken

  • Verwijdert bacteriën, vuil en vet
  • Geschikt voor verschillende oppervlakken

Reviews

“Deze schoonmaakdoekjes zijn echt geweldig! Ze maken alles grondig schoon en laten een frisse geur achter. Ik gebruik ze dagelijks in mijn keuken en badkamer. Een absolute aanrader!” – Annelies

“Ik ben zeer tevreden over deze doekjes. Ze zijn sterk en reinigen goed. Bovendien zijn ze handig verpakt en blijven ze lang vochtig. Ik gebruik ze voor allerlei schoonmaakklusjes in huis.” – Mark

Conclusie

De Dettol Schoonmaakdoekjes Power & Fresh – Cleanser zijn de ideale keuze voor een grondige en gemakkelijke schoonmaak. Met hun krachtige formule verwijderen ze bacteriën, vuil en vet, waardoor je oppervlakken schoon en fris worden. Ze zijn handig in gebruik en geschikt voor verschillende oppervlakken in huis. Probeer ze zelf en ervaar het gemak van deze schoonmaakdoekjes!

Veelgestelde vragen

1. Zijn deze doekjes geschikt voor het reinigen van elektronische apparaten?

Nee, het wordt niet aanbevolen om deze doekjes te gebruiken op elektronische apparaten. Gebruik hiervoor speciale reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor elektronica.

2. Zijn de doekjes herbruikbaar?

Nee, de doekjes zijn niet herbruikbaar. Ze zijn ontworpen voor eenmalig gebruik.

3. Kan ik de doekjes gebruiken op gevoelige oppervlakken zoals glas?

Ja, de doekjes zijn veilig te gebruiken op glas en andere gevoelige oppervlakken. Zorg er wel voor dat je het oppervlak vooraf test op een klein, onopvallend gebied.

4. Zijn de doekjes veilig voor gebruik rond huisdieren?

Ja, de doekjes zijn veilig voor gebruik rond huisdieren. Zorg er wel voor dat ze niet aan de doekjes kunnen knagen of eraan kunnen trekken.

5. Hoe lang blijven de doekjes vochtig?

De doekjes blijven lang vochtig zolang de verpakking goed is afgesloten. Zorg ervoor dat je de verpakking na gebruik goed sluit om uitdroging te voorkomen.

Lees ook:   hoe moet je keramische tuintegels schoonmaken