Dettol spray 3x500ml Hygiënische Multi-reiniger + 3x500m Power & Fresh Citroen combipakket

Dettol spray 3x500ml Hygiënische Multi-reiniger + 3x500m Power & Fresh Citroen combipakket is een geweldig product dat je helpt om je huis schoon en fris te houden. Met deze handige spray kun je gemakkelijk verschillende oppervlakken reinigen en desinfecteren. Of het nu gaat om de keuken, badkamer of andere ruimtes in huis, met deze Dettol spray ben je verzekerd van een hygiënische omgeving.

Productomschrijving

De Dettol spray 3x500ml Hygiënische Multi-reiniger + 3x500m Power & Fresh Citroen combipakket is een krachtige reiniger die effectief bacteriën, virussen en andere ziektekiemen bestrijdt. Het is speciaal ontworpen om oppervlakken grondig schoon te maken en te desinfecteren. De spray heeft een frisse citroengeur die langdurig blijft hangen, waardoor je huis heerlijk fris ruikt.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Verpakking: 3x500ml Hygiënische Multi-reiniger + 3x500m Power & Fresh Citroen
 • Desinfecteert oppervlakken
 • Beschermt tegen bacteriën, virussen en ziektekiemen
 • Met frisse citroengeur
 • Geschikt voor verschillende ruimtes in huis

Afmetingen

 • Inhoud per flesje: 500 ml

Gebruiksgemak

 • Handige sprayflacon
 • Eenvoudig in gebruik

Fysieke kenmerken

 • Kleur: Transparant
 • Materiaal: Kunststof

Overige kenmerken

 • Lange houdbaarheidsdatum
 • Veilig in gebruik

Reviews

Ik gebruik de Dettol spray al een tijdje en ben er erg tevreden over. Het is gemakkelijk in gebruik en laat mijn huis heerlijk fris ruiken. Daarnaast geeft het me ook een geruststellend gevoel dat het oppervlakken desinfecteert en beschermt tegen bacteriën en virussen. Ik raad dit product zeker aan!

Een andere gebruiker schreef: “Deze spray is echt ideaal! Ik gebruik het voor het schoonmaken van mijn keuken en badkamer en het werkt geweldig. De citroengeur is lekker fris en blijft lang hangen. Ik voel me veel beter wetende dat mijn huis schoon en hygiënisch is.”

Conclusie

Met de Dettol spray 3x500ml Hygiënische Multi-reiniger + 3x500m Power & Fresh Citroen combipakket heb je een krachtige reiniger in handen die je helpt om je huis schoon en fris te houden. Het desinfecteert oppervlakken en beschermt tegen bacteriën, virussen en andere ziektekiemen. Bovendien heeft het een heerlijke citroengeur. Dit product is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan hygiëne.

Veelgestelde vragen

Is deze spray veilig te gebruiken?

Ja, de Dettol spray is veilig in gebruik. Het is speciaal ontworpen om oppervlakken te reinigen en desinfecteren zonder schadelijke stoffen achter te laten.

Kan ik deze spray ook gebruiken op delicate oppervlakken?

Ja, de Dettol spray is geschikt voor verschillende oppervlakken. Het is echter altijd verstandig om het product eerst op een klein, onopvallend deel van het oppervlak te testen om er zeker van te zijn dat er geen schade ontstaat.

Hoe lang blijft de citroengeur hangen?

De citroengeur van de Dettol spray blijft langdurig hangen. Je kunt dus lang genieten van een heerlijk fris ruikend huis.

Lees ook:   Hoe te strijken zonder strijkplank