Dettol Vloerdoekjes Cleanser 10 stuks x2

Dettol Vloerdoekjes Cleanser 10 stuks x2: Effectieve Reiniging voor een Schone Vloer

Op zoek naar een krachtige en effectieve reiniger voor je vloer? Dan zijn de Dettol Vloerdoekjes Cleanser 10 stuks x2 precies wat je nodig hebt. Deze doekjes bieden een grondige reiniging en zorgen ervoor dat je vloer weer stralend schoon wordt. Met de juiste combinatie van ingrediënten en de handige doekjesvorm, maakt Dettol het schoonmaken van je vloer een stuk gemakkelijker en efficiënter.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Aantal stuks: 10 stuks per verpakking, in totaal 20 stuks
 • Merk: Dettol
 • Type reiniger: Vloerdoekjes

Dimensies

 • Formaat doekjes: 30×30 cm
 • Gewicht per doekje: 10 gram

Gebruiksgemak

 • Handige verpakking met hersluitbare klep
 • Eenvoudig te gebruiken, geen emmers of extra benodigdheden nodig

Fysieke kenmerken

 • Kleur: Wit
 • Materiaal: Stevig en absorberend

Overige kenmerken

 • Verwijdert effectief vuil en vlekken
 • Doodt 99,9% van de bacteriën
 • Frisse geur

Reviews

De Dettol Vloerdoekjes hebben al vele gebruikers overtuigd van hun reinigingskracht. Klanten prijzen de doekjes voor hun gemak en effectiviteit. Veel gebruikers merken op dat de doekjes gemakkelijk vuil en vlekken verwijderen, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een hygiënisch schone vloer. Daarnaast wordt de frisse geur van de doekjes ook positief beoordeeld.

“Deze vloerdoekjes maken het schoonmaken van mijn vloer echt een stuk eenvoudiger. Ze halen moeiteloos vuil weg en laten mijn vloer stralend schoon achter. Ik ben er erg tevreden mee!” – Anja

“Ik heb verschillende merken vloerdoekjes geprobeerd, maar deze van Dettol zijn veruit de beste. Ze zijn stevig, absorberend en laten mijn vloer heerlijk ruiken. Een aanrader!” – Peter

Conclusie

De Dettol Vloerdoekjes Cleanser 10 stuks x2 bieden de perfecte oplossing voor een schone vloer. Met hun effectieve reinigingskracht, handige formaat en frisse geur maken ze het schoonmaken van je vloer een stuk aangenamer. Of je nu hardnekkig vuil wilt verwijderen of gewoon een frisse vloer wilt, deze vloerdoekjes zijn de ideale keuze. Bestel ze vandaag nog en geniet van een schone en hygiënische vloer in een handomdraai!

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaan de Dettol Vloerdoekjes mee?

Elk doekje kan meerdere keren worden gebruikt, afhankelijk van de grootte van de te reinigen oppervlakte. Gemiddeld gaan de doekjes ongeveer 2-3 keer mee voordat ze volledig verzadigd zijn.

Zijn de Dettol Vloerdoekjes veilig te gebruiken op alle soorten vloeren?

Ja, de Dettol Vloerdoekjes zijn veilig te gebruiken op de meeste harde vloeroppervlakken, zoals tegels, laminaat en vinyl. Het wordt echter aanbevolen om de doekjes eerst op een klein, onopvallend deel van de vloer te testen om er zeker van te zijn dat er geen schade optreedt.

Kan ik de Dettol Vloerdoekjes ook gebruiken voor andere schoonmaaktaken?

Hoewel de Dettol Vloerdoekjes speciaal zijn ontworpen voor vloerreiniging, kunnen ze ook worden gebruikt voor andere schoonmaaktaken, zoals het reinigen van aanrechtbladen, tafels en andere harde oppervlakken.

Met de Dettol Vloerdoekjes Cleanser 10 stuks x2 geniet je van een schoon en hygiënisch huis. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf de kracht van deze handige vloerdoekjes!

Lees ook:   Dettol - All In One - Disinfectant Spray - Jasmine Fields - 3x 400ml