DHE Diensten

Met DHE Diensten willen wij u een compleet pakket aanbieden als het gaat om milieuvriendelijke oplossingen met betrekking tot hygiëne en ongediertepreventie. Wij doen dat nooit op basis van contract. De Hygiëne Expert vindt contracten belemmerend werken en zeer klant onvriendelijk. Als wij gelukkig met elkaar zijn zullen we een duurzame relatie hebben. Zijn we niet meer gelukkig met elkaar dan nemen we afscheid. Zo simpel is het, en zo staan wij er ook in.

U mag er echter vanuit gaan dat wij service, klantcontact en het goed afleveren van onze diensten zeer hoog in het vaandel dragen en daar ook voor staan en voor gaan.

Diensten waarmee De Hygiëne Expert uw bedrijf zou kunnen helpen :

 1. Hygiëne advies
 2. Hygiëne check
 3. Hygiëne plan
 4. Controlelijsten
 5. Ongedierte advies
 6. Ongediertepreventie
 7. Ongediertebestrijding
 8. Schoonmaak advies
 9. Schoonmaak instructie
 10. Schoonmaak hulp
 11. Hygiëne APK

Alvorens wij een afspraak maken over de door ons te leveren diensten hebben we samen eerst een gesprek waarin u aangeeft wat u van ons verwacht.

ad 1.

Hygiëne advies. Wij adviseren u hoe u het beste een hygiënische bedrijfsvoering kunt voeren. Aan de hand van praktische voorbeelden laten wij zien hoe het ook anders kan.

ad 2.

Hygiëne check. Met een hygiëne check controleren wij visueel uw bedrijf. Van deze check krijgt u een uitgebreid verslag en er wordt met u besproken welke maatregelen u kunt nemen op uw hygiëne optimaal te krijgen.

ad 3.

Hygiëne plan. Een hygiëne plan is het verlengstuk van de hygiëne check. Naar aanleiding van de hygiëne check kunnen we samen een plan maken dat past binnen uw bedrijfsvoering en waarmee uw hygiëne constant onder controle blijft.

ad 4.

Controle lijsten. Ik geloof in de kracht van controlelijsten. Deze lijsten zijn onderdeel van een hygiëne plan. Controlelijsten stelt medewerkers verantwoordelijk voor hun taken. Hygiëne en ongediertepreventie kun je niet alleen. Het zijn twee bedrijfsprocessen die je gezamenlijk uit voert en daarmee dan ook de beste resultaten bereikt.

ad 5.

Ongedierte advies. Onder de naam van Pest Free Benelux geven wij u ongedierte advies. Ongediertebestrijding, preventie en beheersing is meer dan het neerzetten van giftige stoffen. Door het geven van ongedierte advies willen wij bereiken dat er geen giftige stoffen meer nodig zijn om het ongedierte beheersbaar te houden.

ad 6.

Ongediertepreventie. Ik geloof echt dat ongediertepreventie optimaal is als de hygiëne en de bouwkundige staat goed in orde zijn. Ongediertepreventie = hygiëne + bouwkundige voorzieningen.

ad 7.

Ongediertebestrijding. Bij ongediertebestrijding denk je al snel aan muizengif en rattengif. Ook wel rodenticiden genaamd. De Hygiëne Expert is een vakbekwaam, gediplomeerd ongediertebestrijder. Wij werken volgens de IPM methode waarbij de oorzaak en de bron als eerste worden aangepakt. Duurzaamheid voort bij ons de boventoon. Gebruik van pesticiden wordt zoveel als mogelijk vermeden. In uiterste gevallen zullen we ze toepassen.

ad 8.

Schoonmaak advies. Schoonmaak advies is dat wij u na een hygiëne check advies geven hoe u vervuiling het beste kunt oplossen. Ook hier houden wij rekening met natuur en milieu. Onze ekologische biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen kunnen daarbij een rol spelen. Ze zijn zeer sterk geconcentreerd en daardoor zeer zuinig in het gebruik waarbij uw rekening van reinigingsmiddelen behoorlijk kan zakken.

ad 9.

Schoonmaak instructie. De Hygiëne Expert kan een schoonmaak instructie geven aan uw medewerkers. Insteek van deze instructie is dat er mogelijkheden worden aangereikt waardoor hygiëne een gewoonte wordt in plaats van een noodzakelijk kwaad.

ad 10.

Schoonmaak hulp. Wij kunnen u een schoonmaak hulp bieden voor één hele dag of voor een dagdeel. Uw eigen medewerkers komen maar niet toe aan die extra schoonmaak, maar het moet gebeuren. De Hygiëne Expert kan u helpen met tijdelijke krachten die ervaring hebben in het schoonmaak vak.

ad 11.

Hygiëne APK. APK Algehele Periodieke Keuring. Met de Hygiëne APK blijven uw medewerkers scherp. Op afspraak komt er iemand van De Hygiëne Expert op een onverwachte tijd uw bedrijf inspecteren. Tijdens deze inspectie wordt er gelet op de sporen van ongedierte en er wordt gelet op de hygiënische toestand van uw bedrijf. Worden de controlelijsten nog wel ingevuld en wordt er nog wel gewerkt volgens het hygiëne plan ? U bepaald hoe vaak u een Hygiëne APK wilt hebben. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor elk bedrijf een zeer waardevol instrument is om serieus met hygiëne om te gaan en het niveau van uw onderneming te verhogen.

Wist u dat ?

 • Er jaarlijks naar schatting 500.000 tot 2 miljoen voedselvergiftigingen plaats vinden in Nederland.
 • Er bijna niemand met een schoonmaakplan werkt
 • Er bijna nergens contolijsten aanwezig zijn.
 • Alle bedrijven waar met voedsel wordt gewerkt zich minimaal aan de hygiënecode moeten houden.
 • Ongediertepreventie en hygiëne onlosmakelijk aan elkaar zijn verbonden.
 • Schoonmaken als niet leuk wordt ervaren omdat het als laatste moet gebeuren.

Wilt u meer informatie over onze diensten ? Vul het contact formulier in met uw vraag en wij nemen contact met u op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.