EKO Power Universeel

EKO Power Universeel

EKO Power Universeel doet haar naam echt eer aan. Dit is een universeel product dat voor veel toepassingen inzetbaar is. Dit biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel kan in alle bedrijfstakken gebruikt worden. Er zijn voor tal van schoonmaak werkzaam heden 1001 namen te verzinnen. Zo zijn er ook 1001 namen te verzinnen voor reinigingsmiddelen.

EKO Power universeel is een glasreiniger, caravanreiniger, interieurreiniger, vloerreiniger, nicotine verwijderaar, oven / grill reiniger, sanitairreiniger, toiletreiniger en ga zo maar door. Voor elke soort vervuiling een milieuvriendelijke oplossing.

De Hygiëne Expert streeft ernaar dat er zo min mogelijk reinigingsmiddel in het milieu terecht komt. Het is daarom ook zeer belangrijk om altijd de juiste dosering te gebruiken.

U kent het verschijnsel wel dat er een blauwe vettige waas achter blijft op oppervlakten. Als u dat ziet gebruikt u teveel reinigingsmiddel. Het oppervlak is dan ook weer eerder vuil. Gebruikt u de juiste verhouding dan heeft u daar geen last van.

Voor het schoonmaken van interieur en ramen is de verhouding 1 : 120. Hiermee heeft u direct de goedkoopste reiniger voor ramen en interieur, maar u heeft ook geen last meer van die blauwe vettige laag. U materialen blijven daardoor langer schoon en trekken minder snel vuil aan.

Het is dus erg belangrijk om de juiste dosering te gebruiken. Een heel fijn en gemakkelijk hulpmiddel is een doseerpomp of een doseersysteem.

EKO Power Universeel is een gebruiksvriendelijk product dat sterk geconcentreerd is. Het bevat biologisch afbreekbare detergenten en natuurlijke oppervlakteactieve stoffen. Voor het verwijderen van minerale oliën, vetten en soortgelijke verontreiniging is dit een ideaal product voor dagelijks gebruik.

Voor zwaardere vervuilingen heeft De Hygiëne Expert ook biologisch afbreekbare oplossingen, maar dan meer toegespitst op het specifieke probleem.

Hygiene Expert - EKO Industrieel - Power Universeel

Hygiene Expert – EKO Industrieel – Power Universeel

social position

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.