ekologische reinigingsmiddelen

ekologische reinigingsmiddelen

Ekologische reinigingsmiddelen zijn producten die milieuvriendelijk  zijn geproduceerd. Ik geloof en ben ervan overtuigd dat schoonmaken en reinigen in de toekomst alleen nog maar gebeurd met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. De Hygiëne Expert zet zich daarvoor in.

Ekologische reinigingsmiddelen bevatten in tegenstelling tot synthetische reinigingsmiddelen werkzame stoffen uit de natuur. Ze bevatten plantaardige en minerale grondstoffen. De effectieve werking doet niet onder voor die van synthetische schoonmaakmiddelen.

Zo wordt in onze producten natuurlijke alcohol gebruikt uit gefermenteerde suikers. Hiermee kunnen glas, spiegels en ramen perfect mee gereinigd worden.

Als kleurstof wordt voor onze producten een natuurlijk kleurmiddel gebruikt zoals bijvoorbeeld van rode bieten. Dit houdt in dat na verloop van tijd de kleur minder zal worden. De kwaliteit blijft echter hetzelfde.

Voor geuren worden natuurlijke essentiële oliën gebruikt uit pijnboompitten, lavendel, en citroen. Deze stoffen komen uiteindelijk allemaal weer terug in het milieu. Natuurlijke ingrediënten belasten het milieu minder zwaar dan synthetische grondstoffen.

Werkzame stoffen die ervoor zorgen dat het oppervlak schoon wordt komen uit soja, kokos en palmolie. Deze natuurlijke grondstoffen en ingrediënten zorgen voor een goed biologische afbreekbaarheid.

Ekologische reinigingsmiddelen doen absoluut niet onder voor synthetische. Door de sterke concentratie van onze producten hoeft u maar heel weinig te gebruiken. Dat maakt werken met reinigingsmiddelen van De Hygiëne Expert voordelig en kostenbesparend.

Heeft u iets wat u niet goed schoon krijgt vraag het dan aan ons. Wij hebben voor bijna elke vervuiling een milieuvriendelijke oplossing. Ekologisch reinigen heeft de toekomst.

eko vriendelijk duurzaam milieuvriendelijk

eko vriendelijk duurzaam milieuvriendelijk

social position

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.