Flyzone vliegenvanger voor buiten

Flyzone vliegenvanger in boom

De Flyzone vliegenvanger is voor het effectief wegvangen van vliegen voor buiten, in stallen en maneges, op recreatieparken en op campings. Zo gauw als het weer wat warmer begint te worden in het voorjaar neemt direct de overlast van vliegen toe. Het is raadzaam om zo vroeg mogelijk in het seizoen te beginnen met de bestrijding van deze onhygiënische insecten.

Voortplanting van vliegen

Een wijfje legt honderden eitjes en de ontwikkeling van eitje tot volwassen exemplaar gat relatief snel. Afhankelijk van de temperatuur zijn ze binnen 3 tot 5 weken volwassen.  Er worden per seizoen 15 tot 20 generaties geboren. U kunt wel uittellen hoeveel vliegen dat er in één seizoen voortgebracht kunnen worden. Enkele honderdduizenden.

Vliegen die u ziet vliegen zijn slechts een klein deel van de totale populatie. Dit is ongeveer 15 % van het totaal. Dit betekend dat 85 % nog aan het ontwikkelen is op rottende organische voedselrijke plaatsen.

Vliegen vangen

Als de temperatuur gunstig is gaat de ontwikkeling van eitje tot volwassen vlieg razendsnel. Het is daarom zaak dat er snel actie wordt ondernomen om de vliegen te vangen. Een vliegenplaag is immers zo uitgebroken.  Het vinden van de bron is haast onbegonnen werk omdat het soms absoluut niet mogelijk is. Er kunnen veel oorzaken zijn voor overlast van vliegen.

Effectief vliegen vangen doet u met de Flyzone vliegenvanger. Deze vliegenvanger is uitgerust met een zeer aantrekkelijke lokstof waar vliegen dol op zijn. Vliegen vangen is daardoor zeer effectief met deze vliegenval.

De Flyzone vliegenvanger voor buiten is te gebruiken rondom gebouwen en in sommige gevallen ook voor binnen gebruik. De Flyzone vliegenvanger hangt u in de buurt van de plaats waar het meeste overlast is van vliegen. Hang de Flyzone buiten op een hoogte van ongeveer 2 meter en 5 tot 10 meter van de plaats waar de overlast het grootst is. Zelfs in de buurt van vuilcontainers is de Flyzone vliegenvanger voor buiten zeer effectief.

Sommige situaties laten het toe om ook een Flyzone vliegenvanger binnen op te hangen. Binnen is de val te gebruiken op maneges, veehouderijen, boerderijen, melklokalen en dergelijken.

Voor in stallen kunnen wij u ook helpen met een vliegenrol en vliegenlint.

Hoeveel Flyzone vliegenvangers heeft nodig

Afhankelijk van de omvang van het terrein en het gebouw is het aantal vliegenvallen dat geplaatst kan worden. Normaliter plaatst u elke 15 meter een vliegenval rondom een gebouw.  Plaats ze in de vorm van een w zodat er vliegenvangers wat dichterbij en wat verder af van het gebouw hangen.  U creëert nu een No Flyzone rondom uw gebouw. U zult echt verstelt staan van het resultaat. Één Flyzone vliegenvanger voor buiten is goed om duizenden vliegen te vangen.

Waar is de Flyzone vliegenvanger te gebruiken

 • In de buurt van vuilcontainers
 • In de buurt van GFT containers
 • Rondom en in stallen
 • In de buurt van compost stapel
 • Bij slachterijen
 • Bij maneges
 • Overal waar buiten overlast van vliegen is

Is de Flyzone vliegenvanger vol  haal deze dan weg en doe de val in een afgesloten plastic zak. Gooi deze zak direct in de container. Zorg dat de vliegenvangers buiten bereik van kinderen, dieren en huisdieren worden opgehangen.

bestel direct hygiene expert

Vliegenvanger

 

Comments (2)

 • roos Reply

  Is dit een wegwerpproduct?

  08/07/2018 at 04:14
  • Hygiene-Expert.nl Reply

   Beset Roos, ja dit is een wegwerp product. Met vriendelijke groet Francois

   11/10/2018 at 00:03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *