Geen langlopende contracten maar een vrijblijvend abonnement voor ongediertebestrijding & preventie.

geen ongediertebestrijding contract

Geen langlopende contracten maar een vrijblijvend abonnement voor ongediertebestrijding & preventie.

Geen langlopende contracten, maar een vrijblijvend abonnement voor ongediertebestrijding en preventie. Lijkt u dat ook niet heerlijk ? Vaak worden er langdurige contracten afgesloten voor ongediertebestrijding en preventie. Maar wat als u niet tevreden bent en uw ongedierteprobleem wordt niet opgelost ? Ik adviseer u om nooit geen contract meer af te sluiten. U bent met handen en voeten gebonden, en het is niet meer van deze tijd.

ongediertebestrijding contract opzeggen ongedierte

Ik geloof in kwaliteit en samenwerking met opdrachtgever. Ik geloof in communicatie, eerlijkheid en openheid met opdrachtgever. In de praktijk kom ik het nogal eens tegen dat daar geen sprake van is.

Herkent u dat ?

Wij werken volgens de IPM methode. Integrated Pest Management oftewel Geïntegreerd Plaagdier Management (beheer) Bij deze methode worden alle mogelijke bestrijdingstechnieken gebruikt alvorens er met giftige pesticiden en rodenticiden gewerkt gaat worden.

Belangrijke peilers van de IPM methode zijn weringsmaatregelen en hygiëne. Ongediertebestrijding, preventie en beheersing hebben daar alles mee te maken en zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Een goede communicatie tussen opdrachtgever, medewerkers en uw ongedierte adviseur is daarom van cruciaal belang. 

De Hygiëne Expert werkt niet met langlopende contracten. Wij werken met vrijblijvende abonnementen. U bent aan niet gebonden en u kunt er a la minute van af. Waarom zou ik u middels een contract aan mijn diensten willen binden ? Ik wil maar één ding en dat is dat u een tevreden opdrachtgever bent. Bent u tevreden blijft u klant, en daar zal ik mijn uiterste best voor doen. 

Ik was gisteren nog bij een bedrijf waar ze ook een contract hadden. Zowel de eigenaar als de bedrijfsleider wisten niet wat, hoe en waar. Ze wisten niet eens dat er ook nog zoiets is als een logboek.  Ze kregen nooit geen instructies en er waren nooit geen verbeterpunten. Ze dachten dat altijd alles goed was………….behalve de ongediertebeheersing.

In de calculatie van contracten wordt geen rekening gehouden met het doorspreken van een inspectie. 

Wij willen graag een ongedierteprobleem bij de bron en de oorzaak aanpakken, met als doel dat er een duurzame oplossing komt, waarmee de opdrachtgever tevreden is.

Wilt u meer weten over onze klantvriendelijke en doeltreffende werkwijze, nodig mij dan uit voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek.

Wij zijn lid van het Kenniscentrum Dierplagen en Brancheorganisatie PLAN. Tevens gediplomeerd ongediertebestrijdingstechnicus en HACCP gecertificeerd. 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie.

Ongediertebestrijding is Ongedierte Advies. Advies is communiceren. Wordt er niet gecommuniceerd krijgt u dus ook geen advies. 

Deel uw ervaring hier in het commentaarveld. Hartelijk dank.

contact de hygiene expert

 

social position

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.