Gegarandeerd Code Groen Plan Horeca

Gegarandeerd Code Groen ! Hoe u het ook went of keert, het kan zomaar zijn dat u binnenkort ook aan keuring wordt onderworpen van de NVWA Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Het rapport dat daaruit volgt wordt op internet en op de app gepubliceerd en is voor iedereen inzichtelijk. Uw klanten kunnen online zien hoe uw horeca onderneming scoort bij de NVWA. Met een waarschuwing is te leven en die is vaak simpel te corrigeren, maar wat als u code oranje of rood krijgt ? Krijgt u Code groen dan heeft een marketing tool in handen die u absoluut zal helpen.

Met het Gegarandeerd Code Groen GCG plan heeft u altijd code groen als de NVWA bij u op inspectie komt. Ik geef u die garantie als u met De Hygiëne Expert gaat samen werken. Doelstelling van het GCG plan is dat uw bedrijf een niveau hoger komt.

Ik ben ervan overtuigd dat elke horeca onderneming in Nederland code GROEN moet kunnen hebben. Horeca ondernemers zijn gepassioneerde mensen en harde werkers. Vaak verliezen zij door drukke bezigheden en bedrijfsblindheid het zicht over hun bedrijf. Medewerkers verliezen de scherpte en alertheid daardoor ook. Hierdoor kunnen onhygiënische toestanden ontstaan waar de NVWA niet vrolijk van wordt.

De Hygiëne Expert heeft voor elke horeca onderneming een oplossing. Het GCG plan. Gegarandeerd Code Groen plan.
Het GCG plan is in elke horeca onderneming toepasbaar. Het is een flexibel en op maat gemaakt plan voor horeca onderneming individueel.

Het GCG plan gaat van start na een geheel vrijblijvende hygiëne inspectie door De Hygiëne Expert. Uit deze inspectie zullen een aantal actie- en of verbeterpunten komen. Deze punten worden met u besproken. Na het bespreken van deze punten beslissen we of dat wij gaan samenwerken.
Samenwerken doen we als er een klik is tussen u, uw horeca onderneming en De Hygiëne Expert. U wilt niet werken met iemand waar u geen goed gevoel bij heeft en ik ook niet. Is de klik er wel en besluiten we om met elkaar in zee te gaan, dan gaan we er ook echt voor.

Ik geef u de garantie dat zolang wij samenwerken u altijd code groen heeft als de NVWA bij u op controle komt.

Ik ben ervan overtuigd en ik geloof echt dat ik alle horeca bedrijven kan helpen. De Hygiëne Expert weet door zijn 35 jaar ervaring de pijnpunten te vinden en heeft daar ook een oplossing voor. Ik kan bedrijven helpen met een intensieve begeleiding als dat nodig is, maar ik kan bedrijven ook helpen door alert en scherp te blijven. Altijd met de doelstelling dat uw bedrijf GROEN blijft.

Dit betekend dat ik bij het ene bedrijf twee keer per jaar kom om een algehele inspectie te komen doen, en dat ik bij het andere bedrijf elke 3 maanden of zelfs vaker kom. Het uiteindelijke doel is om elke bedrijf GROEN te krijgen en te houden en de controles en begeleiding af te bouwen. Voor sommige bedrijven is het noodzakelijk om in het begin een intensievere begeleiding te geven. Ik laat u zien en leg u precies uit waarom dat dan zo is.

De Hygiëne Expert is HACCP gecertificeerd, weet alles van hygiëne codes en heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenbranche. En als u overlast van ongedierte heeft, dan heb ik daar ook een passende oplossing voor.

Het grote voordeel van het GCG plan is dat u altijd onder controle blijft, zolang u dat wilt. Waarschuwingen, boetes of sluiting van uw zaak. Elke optie is duurder dan samenwerking met De Hygiëne Expert, dus daar hoeft u het niet voor te laten. Er wordt niet met contracten gewerkt.

Ziet u ook de voordelen in van een samenwerking met De Hygiëne Expert neem dan nu actie en nodig mij uit voor een gratis eerste hygiëne check. U krijgt direct van mij te horen waar u nu staat en wat ik voor u kan betekenen. Altijd eerlijk en open advies.

Als u mij uitnodigt vraag ik u om een korte vragenlijst in te vullen. Door het invullen van die lijst weet ik bij wat voor soort bedrijf ik kom en kan ik mezelf goed voorbereiden. U zult begrijpen dat dit noodzakelijk is voor de eerste gratis hygiëne check en onze eerste kennismaking.

Neemt u de eerste stap en nodig mij uit. Het kost u niets, en ik weet zeker dat mijn eerste bezoek al zeer waardevol voor kan zijn.

Hygiene optimaal plan

contact de hygiene expert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.