HG natuursteenreiniger extra sterk Dé krachtige natuursteen reiniger

Faq

Q: Wat is HG natuursteenreiniger extra sterk?

A: HG natuursteenreiniger extra sterk is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor natuursteen. Het biedt een diepe reiniging en verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil en vlekken.

Q: Is HG natuursteenreiniger extra sterk veilig te gebruiken?

A: Ja, deze reiniger is veilig te gebruiken op alle soorten natuursteen, zoals marmer, graniet, travertin en leisteen. Het beschadigt het oppervlak niet en laat geen strepen achter.

Q: Hoe gebruik ik HG natuursteenreiniger extra sterk?

A: Verdun 1:10 met lauw water en breng het aan op het oppervlak. Laat het enkele minuten inwerken en verwijder het vervolgens met een dweil of spons. Spoel het oppervlak na met schoon water.

Q: Kan ik HG natuursteenreiniger extra sterk ook op andere oppervlakken gebruiken?

A: Nee, deze reiniger is speciaal ontwikkeld voor natuursteen en kan schade veroorzaken op andere oppervlakken. Gebruik het daarom alleen op natuurstenen oppervlakken.

Q: Hoe vaak moet ik HG natuursteenreiniger extra sterk gebruiken?

A: De frequentie van gebruik hangt af van de mate van vervuiling. Voor periodieke reiniging is één keer per maand voldoende. Bij hardnekkige vlekken kan vaker gebruik nodig zijn.

Reviews

“Ik heb HG natuursteenreiniger extra sterk gebruikt op mijn marmeren vloer en ben erg tevreden. Het verwijderde moeiteloos alle vlekken en gaf mijn vloer een prachtige glans.” – Anne

“Deze reiniger is echt krachtig! Ik had wat ingetrokken vlekken op mijn granieten aanrechtblad en na gebruik van HG natuursteenreiniger extra sterk waren ze volledig verdwenen. Een aanrader!” – Peter

Conclusie

HG natuursteenreiniger extra sterk is de ideale keuze voor het reinigen van natuurstenen oppervlakken. Met zijn krachtige formule verwijdert het moeiteloos hardnekkig vuil en vlekken, terwijl het de natuursteen niet beschadigt. Het is veilig te gebruiken op verschillende soorten natuursteen en laat geen strepen achter. Met deze reiniger ziet uw natuursteen er weer als nieuw uit!

Table of Contents