HG parket en hout wasvloer reiniger Geconcentreerde dweilreiniger

HG parket en hout wasvloer reiniger Geconcentreerde dweilreiniger

De HG parket en hout wasvloer reiniger Geconcentreerde dweilreiniger is een geweldige oplossing voor het reinigen van houten vloeren. Met deze reiniger kunt u uw parket en andere houten vloeren grondig schoonmaken en tegelijkertijd beschermen. De reiniger is speciaal ontwikkeld om vuil en vlekken effectief te verwijderen, zonder de houten vloer aan te tasten.

Productomschrijving

De HG parket en hout wasvloer reiniger Geconcentreerde dweilreiniger is een hoogwaardige reiniger die speciaal is ontwikkeld voor parket en andere houten vloeren. De reiniger is zeer effectief in het verwijderen van vuil, vet, vlekken en andere verontreinigingen. Het laat geen strepen achter en zorgt voor een stralende glans op uw vloer.

Deze geconcentreerde dweilreiniger is gemakkelijk te gebruiken. Meng gewoon een kleine hoeveelheid reiniger met water en dweil uw vloer zoals u normaal zou doen. De reiniger heeft een aangename geur en laat uw vloer fris ruiken. Bovendien is de reiniger veilig te gebruiken op alle soorten parket en houten vloeren.

Productspecificaties

Algemene kenmerken:

 • Geschikt voor parket en andere houten vloeren
 • Verwijdert vuil, vet, vlekken en verontreinigingen
 • Laat geen strepen achter
 • Zorgt voor een stralende glans
 • Prettige geur
 • Veilig voor alle soorten parket en houten vloeren

Afmetingen:

 • Inhoud: 1 liter

Gebruiksgemak:

 • Gemakkelijk te mengen met water
 • Eenvoudig aan te brengen met een dweil

Fysieke kenmerken:

 • Vloeibare reiniger
 • Transparante kleur

Overige kenmerken:

 • Langdurige werking
 • Beschermt de vloer tegen vuil en vlekken

Reviews

Gebruikers van de HG parket en hout wasvloer reiniger Geconcentreerde dweilreiniger zijn zeer tevreden over het product. Ze prijzen de reiniger om zijn effectiviteit in het verwijderen van vuil en vlekken. Daarnaast waarderen ze de stralende glans die de reiniger achterlaat op hun houten vloer. De geur van de reiniger wordt ook als aangenaam ervaren.

Lees ook:   Dettol Spray & Wipe Floor Cleaner Vloeibaar Groene Appel

Een gebruiker schrijft: “Ik was op zoek naar een goede reiniger voor mijn parketvloer en deze HG reiniger heeft mijn verwachtingen overtroffen. Mijn vloer ziet er nu weer als nieuw uit!”

Een andere gebruiker zegt: “De HG parket en hout wasvloer reiniger is echt een aanrader. Het maakt mijn vloer grondig schoon en laat geen strepen achter. Ik ben zeer tevreden!”

Conclusie

De HG parket en hout wasvloer reiniger Geconcentreerde dweilreiniger is de ideale keuze voor het reinigen en beschermen van uw houten vloer. Met zijn effectieve formule verwijdert deze reiniger vuil en vlekken, terwijl het de natuurlijke schoonheid van het hout behoudt. De reiniger is gemakkelijk te gebruiken en laat uw vloer stralend achter. Probeer de HG parket en hout wasvloer reiniger Geconcentreerde dweilreiniger vandaag nog en geniet van een schone en glanzende vloer!

Veelgestelde vragen

Is deze reiniger geschikt voor gelakte parketvloeren?

Ja, de HG parket en hout wasvloer reiniger Geconcentreerde dweilreiniger is veilig te gebruiken op alle soorten parket, inclusief gelakte parketvloeren.

Kan ik deze reiniger gebruiken op andere houten oppervlakken?

Ja, deze reiniger is geschikt voor alle houten vloeren en oppervlakken, zoals trappen en meubels.

Moet ik de reiniger verdunnen?

Ja, deze reiniger is geconcentreerd en moet worden verdund met water voordat u het gebruikt.

Hoe lang duurt het voordat de vloer droog is na het reinigen?

De droogtijd kan variƫren, afhankelijk van de omstandigheden. Over het algemeen is de vloer binnen enkele minuten weer droog.