Hoe werkt Plug In Pest Free

PestFree Benelux

Hoe werkt Plug In Pest Free

Soms komen er vragen van consument die willen weten hoe de technologie van Plug In Pest Free invloed heeft op muizen, ratten en kakkerlakken. Omdat onze producten wetenschappelijk getest en bewezen zijn, is het belangrijk om u goed uit te leggen waarom er wereldwijd zoveel vertrouwen en geloof is in onze producten.

Vraag van een consumenten aan een Pest Free Benelux: Hoe werkt de Plug In Pest Free op ratten, muizen en kakkerlakken?

Antwoord:

Het is de samenstelling van de haarzakjes van ratten en muizen en de voelsprieten van kakkerlakken die wordt beïnvloed door de Pest Free Units. Ratten en muizen hebben een verhoogde gevoeligheid in hun haren en haarzakjes. Ze gebruiken hun haren als een navigatie-instrument om snel hun weg te kunnen vinden, net zoals een hond geïrriteerd kan raken door een hondenfluitje dankzij zijn scherpe gehoor. Wij mensen kunnen het fluitje niet eens horen, we reageren er niet op en zijn ook lang niet zo afhankelijk van ons gehoor.

Kakkerlakken voelen met hun voelsprieten en omdat de meeste soorten kakkerlakken nachtdieren zijn is de tastzin van deze voelsprieten van essentieel belang om positie, vorm en structuur van de omgeving waar te nemen. De haren van ratten en muizen en de voelsprieten van kakkerlakken zijn mechanoreceptoren (gevoelszenuwcellen) die mechanische stimulering zoals aanraking, druk , trillingen en het geluid van externe en interne omgevingen detecteren.

Met een Pest Free unit in de omgeving van muizen, ratten en kakkerlakken worden de mechanoreceptoren beïnvloed. Het belangrijkste effect van de Pest Free is dus het verstoren van de hoofdnavigatie van het ongedierte waardoor het centrale zenuwstelsel van het ongedierte niet meer de juiste zintuiglijke waarnemingen door kan geven. Hierdoor raakt het ongedierte gestrest. Muizen en ratten kunnen niet leven in een omgeving waar ze constant gestrest raken. Dat is de rede dat ze weg zullen gaan. Kakkerlakken worden uit hun schuilplaatsen verjaagd waardoor ze gemakkelijker zijn te vangen.

Zie hier onze Plug In Pest Free units

Referenties Plug In Pest Free

Geschreven door Ray Connel. JP. President and founder off Plug In Pest Free

plug in pest free

22 jaar plug in pest free

social position

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.