Hoeveel Plug In Pest Free units heb ik nodig

Hoeveel Plug In Pest Free units u nodig heeft is afhankelijk van de grote van uw woning of bedrijfsgebouw. Er zijn een aantal standaard criteria waaruit u kunt opmaken wat voor u effectief zal zijn. Het aantal units is afhankelijk van de grote van uw huis of bedrijfsgebouw, maar ook van het aantal apparatuur dat aanwezig is. Des te meer elektrische bekabeling des te effectiever.

Domestic unit

De Domestic unit is voor gelijkvloerse woningen, zoals appartementen tot maximaal 200 m2 en voor kleine eengezinswoningen met een begane grond van maximaal 45 m2. Wordt uw woning groter dan adviseren wij om een extra Domestic unit te nemen of één Pro unit. Voor een klein kantoor of praktijkruimte waar geen apparatuur aanwezig zijn is een Domestic unit ook voldoende.

Pro Unit

De Pro units is voor klein zakelijk gebruik en grotere woningen. Het aantal units is afhankelijk van het aantal vierkante meters en de hoeveelheid apparatuur die opgesteld staan. Een Pro unit kan volstaan bij bedrijven met een oppervlakte van 50 tot maximaal 375 m2. Hierbij uitgaand van normale apparatuur. Neemt u bij twijfel gerust even contact met ons op. De Pro unit is geschikt voor restaurants, lunchrooms, eetcafés, cafetaria`s, scholen en kantoren.

Commercial unit

De Commercial unit is een krachtige unit waarmee Plug In Pest Free uniek is in de wereld. Deze unit is geschikt voor grotere bedrijven of bedrijven waar veel apparatuur en machinerieën aanwezig zijn. Overweegt u om een Commercial unit aan te schaffen neem dan altijd even contact met ons op voor het beste advies. De Commercial unit is geschikt voor bedrijven met een afmeting van 150 tot 800 m2. Om een voorbeeld te geven heeft een supermarkt van 1000 m2 4 Commercial units nodig. Dit heeft te maken met de hoeveelheid apparatuur dat aanwezig is. Een bakkerij van 200 m2 adviseren wij ook een Commercial unit als er ovens en apparatuur aanwezig zijn. Is het een winkel dan zou een Pro voldoende zijn.

Elektronische ongediertepreventie

Elektronische ongediertepreventie met Plug In Pest Free is duurzaam, milieuvriendelijk, hygiënisch en veilig. Inmiddels zijn er wereldwijd honderdduizenden tevreden klanten. Plug In Pest Free bestaat sinds 1993 en is succesvol in 12 landen. Samen maken we het verschil en kunnen wij de enorme gifberg die jaarlijks wordt verbruik terug dringen zo niet uitbannen.

Wat is Plug In Pest Free

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.