Hoeveel Plug In Pest Free units heeft u nodig

pro domestic commercial

Hoeveel Plug In Pest Free units heeft u nodig

Hoeveel Plug In Pest Free units u nodig heeft is afhankelijke van de grote van uw huis of bedrijf. Voor zakelijk gebruik is het ook van belang hoeveel apparatuur er binnen staan. 

Hoeveel Plug In Pest Free units hebben wij nodig, is een veel gestelde vraag. In dit artikel wil ik daar graag wat meer duidelijkheid over geven.

Hoeveel Domestic units heb ik nodig ? 

plug in pest free domestic zilvervisjes muizen

Plug In Pest Free Pomestic

1 Domestic unit is voor een gelijkvloerse woning tot maximaal 200 vierkante meter. Een kleine eensgezinds woning met een beneden verdieping van maximaal 50 vierkante meter is ook goed te doen met 1 Domestic unit.

Wordt de woning groter dan heeft u er 1 beneden en 1 boven nodig. Dit is om overal in uw huis een even sterke werking te verkrijgen.   

Hoeveel Pro units heb ik nodig ?

 

Plug In Pest Free Pro

Plug In Pest Free Pro

Is uw woning nog groter dan hier boven omschreven dan kunt u kiezen voor 1 Pro unit of voor 3 Domestic units.  De Pro unit heeft een extra functie over de aarde kabel die door uw woning gaat. Door de aarde functie gaan uw apparatuur als een soort antenne werken waardoor deze ook onprettig aanvoelen.

Een Pro unit is voor grotere huizen en voor klein zakelijk gebruik tot maximaal 375 vierkante meter. Het kan zijn dat voor zakelijk gebruik meerdere Pro units nodig zijn voor bedrijven die kleiner zijn dan 375 vierkante meter. Het heeft te maken met de hoeveelheid apparatuur die in het bedrijfspand aanwezig zijn.

Hoeveel Commercial units heb ik nodig ? 

pest free commercial

pest free commercial

De commercial units worden wereldwijd met succes ingezet in onder andere supermarkten. Supermarkt Coles is een van de grootste supermarktketens van Australië en werkt reeds jaren met Plug In Pest Free commercial units. 

Voor zakelijk gebruik is het altijd nodig dat er een vertegenwoordiger van Plug In Pest Free bij u komt kijken. Ook als het om Pro units gaat vinden wij dat belangrijk.

Elektronische ongediertepreventie is meer dan alleen het inpluggen van een Pest Free unit.

Er zijn een aantal zaken die belangrijk zijn voor een succesvolle ongediertepreventie zonder gebruik van giftige stoffen.  Deze maatregelen zijn echter ook van belang als u besluit om wel met giftige stoffen te werken.

  • Goede hygiëne ( schoon werken )
  • Bouwkundige maatregelen ( weren )
  • Bedrijfskundige maatregelen ( opruimen )

Voor een effectieve werking van Plug In Pest Free is het noodzakelijk dat er een paar uurtjes per dag stroom door de elektriciteitskabels gaat. Zonder stroomverbruik is er geen elektromagnetisch veld en zonder dat is Plug In Pest Free niet effectief. Normaliter wordt er overal voldoende stroom verbruikt. Soms wordt het aanbevolen om tijdelijk op een bepaalde plaats een lamp van minimaal 60 watt aan te laten.  Heeft u daar vragen over dan verneem ik die graag.

Onze vertegenwoordigers kunnen uw bedrijf heel goed begeleiden met een succesvolle bestrijding van ongedierte zoals muizen, zilvervisjes, ratten of kakkerlakken.

Wij werken steeds vaker met scholen en kinderdagverblijven, met bakkers, restaurants en lunchrooms. Samenwerking tussen opdrachtgever en Pest Free is daarbij heel belangrijk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en om de beste resultaten te behalen.

Steeds meer particulieren nemen contact met ons op om vragen te stellen, hoe ook zij zonder gebruik van giftige stoffen bepaalde soorten ongedierte te lijf kunnen gaan. Huishoudens probeer ik zoveel als mogelijk tips en adviezen te geven via mijn blog.  Mocht u toch nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op via het commentaarveld hier onder.

Graag wil ik voor alle duidelijk hier nog een keer aangeven dat ik gediplomeerd ongediertebestrijdingstechnicus ben. Tevens zijn wij lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en van brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland. Ik ben HACCP gecertificeerd en heb 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. 

Heeft u vragen over ongedierte of lukt het niet helemaal zoals u verwacht, neem dan contact met ons op.  Wij helpen u graag.

Pest free hygiene expert

 

 

 

 

social position

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.