Hygiëne APK

hygiëne check apk algemen periodieke hygiene keuring de hygiëne expert

Hygiëne APK oftewel een Algehele Periodieke Keuring voor uw bedrijfshygiëne. Hygiëne is volgens De Hygiëne Expert het visitekaartje en uitstraling van elk bedrijf. Horeca, bakkerij, slagerij, viswinkel en in alle andere bedrijven waar met voedsel wordt gewerkt is hygiëne van cruciaal belang.

Er komen naar schatting jaarlijks vele honderdduizenden tot wel twee miljoen voedselvergiftigingen voor in Nederland. Dat zijn er natuurlijk veel te veel. Uit deze cijfers blijkt dat het voedsel wat wij consumeren lang niet altijd aan de voedselveiligheidseisen voldoet.

Een optimale hygiëne kun je volgens De Hygiëne Expert nooit alleen bewerkstelligen. Hygiëne is een continu proces dat de gehele dag door gewaarborgd moet worden om uw klanten van veilig voedsel te voorzien, waar ze niet ziek van worden. Hygiëne is een proces dat 24 uur per dag actueel is en ook moet zijn.

Om u een voorbeeld te geven !

Een bedrijfsruimte is spik en span schoongemaakt en gedesinfecteerd. De ruimte staat er stralend bij en de collega`s van de productie zijn reeds naar huis. Een klant vraagt iets waarvoor u achter een klein stukje van een werktafel nodig heeft. U doet u ding op die mooie schone werktafel. Vervolgens brengt u het naar uw klant en maakt het niet schoon. Het is een warme zomerdag, en u gaat later ook lekker naar huis. Heeft u enig idee wat er op die werktafel gebeurd ????

Dat is de rede waarom ik als Hygiëne Expert altijd zeg dat je hygiëne nooit alleen kunt verwezenlijken. Er zal constant gemonitord moeten worden, en er zal een goede communicatie tussen leidinggevende, medewerkers en de Hygiëne Expert moeten zijn. Als die synergie er is dan worden er geweldige resultaten bereikt.

De Hygiëne APK is daarbij een heel goed hulpmiddel. Door regelmatig een Hygiëne APK te laten doen blijven medewerkers scherp en zullen zij bewuster omgaan met hygiëne.

Gaat u serieus om met uw hygiëne ? Is uw bedrijfshygiëne wel eens getest ? Is uw hygiëne optimaal ? Zijn er geen verbeterpuntjes meer aan uw bedrijfshygiëne ? Hoe vaak controleert u serieus uw bedrijfshygiëne ?

Bent u het met mij eens dat bedrijfshygiëne minstens 4 keer par jaar gecontroleerd moet worden dan is er voor u het Hygiëne Optimaal Plan.

Wilt u minder vaak een controle, maar u wilt wel advies en wilt u wel aan uw bedrijfshygiëne blijven werken dan is een Hygiëne APK iets voor uw bedrijf.

Dit is wat houdt een Hygiëne APK precies in ?

  • Een professionele inspectie
  • Tips en adviezen
  • Professioneel digitaal verslag

U bepaald zelf wanneer u een Hygiëne APK laat doen. De Hygiëne Expert werkt niet met contracten. Als u mijn inspectie niet waardevol vindt mag ik niet meer bij u terug komen. Verdient u mijn inspectie snel terug dan mag ik vaker komen. Dat is ook hoe ik als Hygiëne Expert wil werken. Uitgangspunt is dat uw bedrijf er beter van wordt.

Bestel direct

Wilt u weten hoe ik u kan helpen met een professionele Hygiëne APK, nodig mij dan uit voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.