Hygiëne en allergieën

Hygiëne en allergieën kunnen een probleem vormen in stofzakken van stofzuigers. Huismijt, haren van huisdieren, huidschilfers, luizen, vlooien en eitjes ervan kunnen voor problemen zorgen. Kleine stofdeeltjes gaan door filters en stofzuigzakken heen en verspreiden zich door de lucht die u inademt.

Hygiëne

Als u stofzuigt komen er weer opnieuw stofdeeltjes in de lucht die u met het blote oog niet kunt zien. Elke dag stofzuigen zorgt er dus voor dat u juist extra veel kleine stofdeeltjes in de lucht krijgt. Deze kleine stofdeeltjes kunnen astma en allergieën verergeren.

In kleine slaapkamers, peuterspeelzalen, kinderopvang, schoolklassen en ruimtes waar weinig wordt gelucht, vormt dit een herkenbaar probleem voor de gezondheid van mensen die zich daar veel begeven.

Gewone stofzuigers gaan na verloop van tijd stinken. Ze geven dan een muffe lucht af als je ze gebruikt. Dit komt door de micro-organisme die zich in de stofzak bevinden. Staat de stofzuiger in een vochtige ruimte dan wordt dit proces alleen maar versnelt.

Het kan om diverse redenen voorkomen dat er urine of bloed op een matras komt. Met een stoom-zuigreiniger kan dat perfect schoon gemaakt worden en kunnen de nare geurtjes weggenomen worden. Uw matras is daarna weer hygiënisch en fris.

Allergieën

Stofallergieën vormen een groot probleem als het gaat om de levenskwaliteit van onze kinderen en mensen met astma. Het aantal mensen met een allergie is verdubbeld in ons land. Goed geïsoleerde woningen kunnen hier de oorzaak van zijn.

Allergieën die kunnen ontstaan door stof in huis zijn:

  • Hooikoorts
  • Astma
  • Eczeem
  • Jeuk
  • Waterige ogen
  • Jeukende ogen
  • Niezen
  • Loopneus

Door te stofzuigen met een stoom-stofzuiger van De Hygiëne Expert met water als filter, voorkom je dat stofdeeltjes worden terug geblazen in woon, leef en werkruimtes. Hygiëne is niet alleen belangrijk voor de voedselveiligheid maar ook voor uw gezondheid. Mensen met astma of stofallergie hebben alleen maar voordelen van een stoom-stofzuiger.

Neem voor meer informatie of een demonstratie contact op met De Hygiëne Expert

contact de hygiene expert

Stoomreinigen

Stoom-Stofzuigtechniek

Voordelen stoom-stofzuigtechniek

Welke stoom-stofzuiger of stoomreiniger heb ik nodig

Waarom stoomreinigen

Zakelijk gebruik stoom-stofzuig techniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.