Hygiëne Optimaal Plan HOP

Het Hygiëne Optimaal Plan HOP is door De Hygiëne Expert in het leven geroepen om voor uw bedrijf een constante hygiëne optimalisatie te waarborgen.

Vaak komt het er door drukte of personeelsgebrek niet van om zelf uw bedrijfshygiëne onder controle te houden. Begrijpelijk want u wilt bezig zijn met uw bedrijfsvoering en lekkere producten maken en verkopen. Dat is uw core business.

Het Hygiëne Optimaal Plan van De Hygiëne Expert ontzorgt u op gebied van hygiëne en alles wat daarbij hoort.

Het Hygiëne Optimaal Plan is een op maat samengesteld hygiëneplan voor uw bedrijf. Wilt u twee keer per jaar een check, of wilt u die elke maand één. Het plan wordt op uw bedrijf afgestemd. Er wordt gekeken waar u nu staat met uw bedrijf. Aan de hand van onze bevindingen stemmen dan samen het Hygiëne Optimaal Plan af op uw wens, behoefte of noodzaak.

Wilt u een constante goede algehele hygiëne van uw bedrijf dan is het Hygiëne Optimaal Plan een perfecte oplossing voor u.

Voordelen :

 1. Voorkom boetes van de NVWA.
 2. Goede hygiëne is klantenbinding dus omzet.
 3. Uw bedrijf blijft onder controle.
 4. Waarborging voedselveiligheid.
 5. Prettige werksfeer.
 6. Betrokken medewerkers.
 7. Gemotiveerde medewerkers.
 8. Medewerkers die initiatief tonen.

Voor wie is het Hygiëne Optimaal Plan ?

 • Bakkerij
 • Slagerij
 • Worstmakerij
 • Supermarkten

Direct na onze eerste kennismaking zal ik bij u een korte hygiëne inspectie doen. Naar aanleiding daarvan kan ik u zeggen hoe ik u kan helpen en waarmee. Als we samen besluiten om met elkaar te gaan samenwerken dan kunnen we aan de slag. Daarna zal een uitgebreide professionele hygiëne-inspectie plaats vinden. U krijgt daar een uitgebreid verslag van. Het verslag is ons uitgangspunt waarin onze hygiëne doelen worden genoemd.

Natuurlijk is het wel zo als we gaan samenwerken met het Hygiëne Optimaal Plan dat alles afhankelijke is van de inzet van u en uw medewerkers. Als u en uw medewerkers mijn adviezen niet opvolgen dan is het plan gedoemd om te falen. Ik ga er echter van uit als u met mijn wilt gaan samenwerken, dat er ook gedaan wordt wat ik u adviseer. Uw bedrijfshygiëne optimaliseren is ons doel waar we voor gaan.

Samenwerking tussen management, medewerkers en De Hygiëne Expert zijn van cruciaal belang. Ik geloof en ben ervan overtuigd dat er zeer bijzondere resultaten behaald kunnen worden. De sleutel tot succes is afhankelijk van communicatie, betrokkenheid, samenwerking en doen !!

Onze gezamenlijke doelstelling is dat uw bedrijf minimaal op het niveau komt dat wordt verlangt door de voor u geldende hygiënecode of HACCP plan.

De Hygiëne Expert keurt en beoordeelt geen voedsel. Ik kan u uitsluitend helpen met het optimaliseren van uw bedrijfshygiëne.

Wilt u weten hoe ik uw organisatie kan helpen ? Nodig mij dan uit voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek.

Gegarandeerd code GROEN plan

contact de hygiene expert

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.