Kakkerlak bestrijden

Heeft u last van kakkerlakken thuis of op uw bedrijf? Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Is de overlast niet al te groot dan kunt u het zelf nog wel aanpakken. Hygiëne optimaliseren, goed schoon maken en terug dringen van vocht zijn in de strijd tegen kakkerlakken héél belangrijk. Soms kunt u zelf ook maatregelen nemen tegen kakkerlakken. U kunt ze met lijmvallen vangen. In een lijmval zit een lokstof en hier komen de kakkerlakken op af. Doordat kakkerlakken vastplakken aan de kleefplaat kunt u eenvoudig veel kakkerlakken vangen, en zal de populatie snel afnemen. Via onze webwinkel kunt u artikelen kopen die het kakkerlak bestrijden een stuk eenvoudiger maken.
De kans is groot dat u veel succes zult hebben bij het kakkerlak bestrijden door her en der een aantal lijmvallen neer te leggen. Doe dit bij het kakkerlak bestrijden vooral op plaatsen waar het donker is en waar kakkerlakken zich vaak schuilhouden. Dan kan achter een koelkast zijn of andere soortgelijke plaatsen. Mocht een lijmval of andere huis-thuis-en-keuken tips niet helpen, dan kunt u kijken naar een professioneel ongediertebestrijder.

Kakkerlakken zijn hardnekkig

Het kan zijn dat het gebruik van lijmvallen om kakkerlakken te bestrijden niet voldoende zijn. Met het installeren van Plug In Pest Free units verjaagt u ze uit hun schuilplaatsen, waardoor ze met lijmvallen wel gemakkelijker zijn te vangen. Soms is het raadzaam om even contact met ons op te nemen. De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus en kan u helpen met advies, raad en daad. Helaas is het niet altijd mogelijk om zonder bestrijdingsmiddel overlast van kakkerlakken op te lossen.

Het onder controle houden in de wat oudere panden kan heel goed met Plug In Pest Free en lijmvallen. Professionele controles zullen op gezette tijden plaats moeten vinden om ervoor te zorgen dat er geen plaag van kakkerlakken ontstaat.

Wegvangen en monitoren
Het voordeel van deze middelen is dat u kakkerlakken kunt wegvangen en kunt monitoren. Zowel in huis als bij bedrijven is deze kakker val te gebruiken. Deze zijn uitermate geschikt bij ongediertepreventie en monitoring. Ook de lijmvallen op onze website kunnen worden gebruikt bij het bestrijden van kakkerlakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *