Kakkerlakken bestrijden

kakkerlakken eitjes uigekomen op lijmval kakkerlakval

Kakkerlakken bestrijden

Heeft u last van kakkerlakken, neem dan direct actie. Kakkerlakken planten zich snel voort en voor u het weet heeft u te maken met een heuse plaag. Plaats direct kakkerlak vallen en ga onderzoeken waar de bron van het probleem zit. Kakkerlakken hebben maar weinig voedsel nodig, het is dus echt noodzakelijk om héél en héél goed schoon te maken. Zeker op plaatsen waar u niet vaak komt is het heel belangrijk om extra aandacht aan te geven. Kakkerlakken verschuilen zich in naden en kieren, onder en in apparatuur.

Een ander belangrijk punt is het wegnemen van vocht en water. Vocht is overigens voor alle levende wezens van levensbelang. Het wegnemen van vocht is goed tegen elk ongedierte.

Kakkerlakken zijn vervelend om in huis of bedrijf te hebben. Voordat u het weet heeft u last van een plaag, want kakkerlakken planten zich snel voort. In het geval dat u een kakkerlak ziet, dan is het aan te raden om direct actie te ondernemen. Heeft u eenmaal je te maken hebt met een plaag zult u een professionele bestrijders moeten inschakelen. Zij zijn ter zaken deskundig en hebben de juiste middelen om kakkerlakken te bestrijden. Hygiëne optimaliseren is en blijft de allerbelangrijkste factor in de strijd tegen kakkerlakken. Van 1 druppeltje vet kan een kakkerlak maanden lang leven. Vroegtijdig signaleren en direct actie ondernemen is een must als het gaat om kakkerlakken bestrijden.

Kakkerlakken bestrijden is noodzakelijk, omdat ze niet alleen griezelig en vies zijn, maar ook allerlei ziekten verspreiden. Bovendien ruiken ze allesbehalve fris. Plug In Pest Free is een heel goed hulpmiddel in het onder controle houden van kakkerlakken. Dit systeem verjaagd ze uit hun vertrouwde schuilplaatsen doordat het navigatiesysteem in de war wordt gebracht. Op deze manier zijn  ze gemakkelijker te vangen met kakkerlak vallen. Zo gauw als ze daar op lopen is er geen weg meer terug. Op de kakkerlakval zit een lokstof waardoor ze er nog sneller oplopen.

Voorkomen van kakkerlakken
Is het kakkerlakken bestrijden gelukt dankzij een van onze bestrijdingsmiddelen, dan is het niet nodig om een ongediertebestrijder te laten komen. Lukt het niet dan is het advies om er toch even een professional naar te laten kijken. Het is hierna zaak om diverse tips die De Hygiene Expert geeft in de praktijk te brengen om voorkomen dat u later opnieuw te maken krijgt met kakkerlakken. Het schoonhouden van de keuken is bijvoorbeeld van groot belang. Voldoende luchten is eveneens belangrijk, omdat kakkerlakken niet van kou en tocht houden.

Mocht u in een flat wonen, dan kan een kakkerlakkenplaag zich snel verspreiden. Daarom is het aan te raden om kieren dicht te maken, alsmede ventilatieopeningen en schachten waar doorvoeren doorheen zijn gemaakt. Weren van ongedierte is een heel belangrijk stap als het gaat om duurzaam en milieuvriendelijke bestrijdingstechnieken.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon dierverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *