Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn in de ogen van veel mensen akelige, vieze, onhygiënische beesten. Dat zijn het ook. Ze kunnen ziektes verspreiden en het is een onaangename gedachte als u kakkerlakken in huis of uw bedrijf heeft lopen. Kakkerlakken bestrijden is dan hetgeen wat veel mensen het liefst zo snel mogelijk doen.

Welke bestrijdingsmiddelen bij een kakkerlak bestrijden?

Voor het zelf bestrijden van kakkerlakken is het niet altijd nodig om giftige bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Een lijmval voor kakkerlakken met lokstof kan soms al voldoende zijn om een groot aantal kakkerlakken te vangen. Deze lijmvallen zijn bijzonder effectief en ze zullen u zeker helpen om kakkerlakken te bestrijden. Een lijmval is een doosjes van karton met in het doosje een lijmplankje of een vel met lijm. Er zit een lokstof in tablet vorm bij waar de kakkerlakken op af komen. U kunt een lijmval neerleggen op plaatsen waar de meeste kakkerlakken zich schuilhouden. Denk aan de donkere plekken zoals achter de koelkast, achter een vriezer of andere apparaten.

Het is bij het kakkerlakken bestrijden ook mogelijk om een aantal kakkerlakken te vangen door een dweil op de vloer van de keuken neer te leggen. Ze zullen hier onder kruipen en u kunt ze dan eenvoudig opvegen. Een bakje met water en olie kan ook helpen. Kakkerlakken zijn dol op water en de olie zorgt ervoor dat de luchtwegen van de kakkerlakken verstopt raken. Hierdoor zullen ze verdrinken. Met ons assortiment tegen kakkerlakken kunt u ze onder controle houden. Heeft u veel kakkerlakken dan is het noodzakelijk om een ongediertebestrijder in te schakelen. Hygiëne en vocht spelen een zeer belangrijke rol in de strijd tegen kakkerlakken. Snel vangen doet u ze met onze kakkerlak val uit onze webshop.

In oude panden is het vaak moeilijk om alle kakkerlakken uit te roeien. Met Plug In Pest Free kunt u ze verjagen uit hun schuilplaatsen waardoor ze gemakkelijker met de vallen en lijmplaten te vangen zijn. Kakkerlakken raken door het Plug In Pest Free gedesoriënteerd en in de war.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *