Laat u wel eens een hygiëne check doen

hygiëne check apk algemen periodieke hygiene keuring de hygiëne expert

Laat u wel eens een hygiëne check doen

Laat u wel eens een hygiëne check doen voor uw bedrijf ? Heeft u een horeca onderneming of een onderneming aan voedsel gerelateerd dan is hygiëne het aller belangrijkste bedrijfsproces.

Hygiëne is belangrijk voor een aantal zaken :

  • Waarborgen voedselveiligheid
  • Klantenbinding
  • Omzet stimulans
  • Werksfeer
  • Ongediertepreventie

Heeft u er wel eens over nagedacht dat hygiëne met zoveel facetten te maken heeft , en dat hygiëne daar ook invloed op heeft ?

Hygiëne is het belangrijkste bedrijfsproces voor bedrijven waar met voedsel wordt gewerkt. Het belang van een hygiëne check is puur om het feit dat er bijna overal bedrijfsblindheid op treedt. Daar kan niemand niets aan doen, maar dat maakt het wel noodzakelijk om eens iemand anders naar uw bedrijfshygiëne te laten kijken

Een hygiëne check door een onafhankelijke organisatie legt belangrijke zaken bloot die uzelf en uw medewerkers niet meer zien. Soms kan dat heel confronterend, maar zeker ook heel verhelderend zijn. Voor andere is het een bevestiging dat juist alles op orde is.

Wat de uitkomst ook is van een hygiëne check, het is altijd positief. Ik ben ervan overtuigd dat de regels steeds strenger zullen gaan worden en dat er eerder dan ooit bedrijven gesloten zullen gaan worden. Lunchrooms zijn als eerste aan de beurt om op de website van de NVWA te mogen staan. Goed of niet goed, het wordt openbaar gemaakt.

Hygiëne op peil hebben en houden is geen kunst. Het is een kwestie van doen. Door bedrijfsblindheid zie je alleen zelf niet meer waar het fout gaat. Zelfs al werk je met controlelijsten, dan kan het nog fout gaan. Ik geloof dat als je, je bedrijf zo af en toe laat controleren middels een hygiëne check dat iedereen er bewuster mee om gaat en dat het ten goede komt aan uw bedrijf.

De Hygiëne Expert helpt bedrijven hun algehele bedrijfshygiëne op peil te brengen en te houden. Wij doen dit volgens onze eigen methodiek en we hebben daar verschillende gradaties in. De eerste stap is onze Hygiëne APK.

Om te beginnen kunt u met ons een eenmalige hygiëne check afspreken. Dit is onze eerste kennismaking. Deze check wordt gedaan op één van de data die u aan ons doorgeeft en dat de mensen aanwezig zijn waarvan u vindt dat die erbij moeten zijn. De exacte datum wordt van te voeren niet bekend gemaakt omdat ik een zo objectief mogelijke hygiëne check wil maken.

Ik doe de check en maak daarvan een verslag. Dit verslag wordt met de leidinggevende en betrokken werknemers doorgesproken. U krijgt ook een uitgewerkt verslag toegezonden met daarin verbeterpunten, actiepunten, minpunten en pluspunten.

Is deze hygiëne check waardevol voor u dan is dat wellicht de basis voor een verdere samenwerking. Van ons kunt u verwachten dat wij u een eerlijk en oprecht verslag geven. Hierin geven wij to the point aan wat wij ervan denken, met als doel dat uw bedrijf er beter van wordt. Samenwerking is daarbij een cruciale factor.

Gegarandeerd Code Groen Plan

Hygiene Optimaal Plan

Bent u nieuwsgierig geworden, boek dan direct een eerste Hygiëne check.

 

 

 

 

 

social position

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.