Last van muizen in huis of bedrijf

Heeft u last van muizen? Muizen zijn vervelend en betekenen vaak een heuse plaag. In huis, bedrijf, schuur of kelder kunt u last hebben van muizen, maar ook boven het plafond en andere plaatsen waar u niet bij kunt. Als u er last van heeft zult u uitwerpselen vinden, alsmede knaagresten. Muizen ogen redelijk onschuldig, maar kunnen wel degelijk schade veroorzaken en u kunt zelfs flink ziek worden door de ziektekiemen die een muis bij zich draagt en verspreidt.

Preventieve maatregelen bij het voorkomen van muizen

Voorkomen is beter dan bestrijden met giftige bestrijdingsmiddelen. Het plaatsen van muizengif is nooit geen duurzame en zeker geen milieuvriendelijke toepassing. Als u muizengif verkeerd of onzorgvuldig gebruikt kan het niet werken, of zelfs heel anders werken dan u had gewild.  Kinderen en huisdieren kunnen er ook door vergiftigd worden. Dat geldt natuurlijk voor veel chemische middelen en zeker ook als u ze tegen muizen in gaat zetten.

Gelukkig zijn er gifvrije toepassingen en methodes. Samen met onze adviezen, tips en werkmethodes worden daar zeer goede resultaten mee bereikt. Als eerste is het belangrijk dat muizen niet binnen kunnen komen. Maak kieren en gaten dicht. Zorg ervoor dat er geen voedingsresten in u huis of bedrijf blijven liggen, zodat er geen voedsel is te vinden voor de muizen en het voor hen dus niet interessant is om nog langer in uw huis of bedrijf te verblijven.
Bestrijdingsmiddelen

Mocht u last van muizen hebben, dan kunt u ook kiezen voor duurzame, veilige en milieuvriendelijke toepassingen van De Hygiene Expert die zeker zo goed werken als het conventionele muizengif. Giftige bestrijdingsmiddelen bieden absoluut geen duurzame oplossing en belasten het milieu zeer zwaar. Giftige bestrijdingsmiddelen zorgen ook nog eens voor een behoorlijke impact op de natuur. Zo kunnen roofvogels en landroofdieren die muizen op de menukaart hebben staan ook ziek worden, of zelfs dood gaan van vergiftigde muizen.

Muizen planten zich snel voort. Een muizenplaag is dus snel geboren. Met de Hygiene Expert als partner voor uw last van muizen bent u op de goede weg. Duurzaam en milieuvriendelijk. Kijk naar onze toepassingen tegen last van muizen. Heeft u vragen stel die dan hier. U hoort snel van ons.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Experte heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.