Lijmplanten bij het bestrijden van kakkerlakken

Heeft u last van kakkerlakken in huis of in uw bedrijf? Deze bent u ze liever kwijt dan rijk, dus gaat u op zoek naar bestrijdingsmiddelen. Via onze webshop kunt u eenvoudig een aantal effectieve middelen vinden om ze te vangen en te verjagen. Middelen die u helpen bij het bestrijden van kakkerlakken. Denk aan lijmplaten en Plug In Pest Free units. Lijmplaten lokken kakkerlakken en kakkerlakken blijven aan deze lijmplakken vast zitten, zodat u ze eenvoudig kunt vangen en weggooien. Bekijk ons aanbod lijmplaten en vang de kakkerlakken in uw woning of bedrijf.

Overige preventieve maatregelen

Lijmplaten alleen zijn niet altijd genoeg, want om kakkerlakken effectief te bestrijden kunt u het beste zoveel mogelijk maatregelen nemen. U kunt veel preventieve maatregelen nemen om het aantal kakkerlakken terug te dringen. Het is vooral belangrijk om etensresten te verwijderen. En dan hebben we het over écht alle etensresten. Zelfs een kruimel of een spetter vet is voor kakkerlakken voldoende om enkele weken in leven te kunnen blijven. Ook water is een bron van energie voor de kakkerlak. Een vaatdoek kun je het beste dus ook niet achterlaten op het aanrecht. Hoewel miniem, maar ook in een vaatdoek zitten voedselresten.

De lijmplaten die u via onze webshop kunt kopen zijn scherp geprijsd en het bestellen ervan is zeer eenvoudig. Mocht u er desondanks niet uitkomen, dan helpen wij u uiteraard altijd graag. Hiervoor kunt u ons per mail of telefonisch benaderen. Wij proberen u altijd per mail en telefonisch zo spoedig mogelijk te helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.