lokaasdepots lokaasdozen

De Hygiëne Expert is importeur van kwalitatieve lokaasdepots en lokaasdozen voor ratten, muizen en insecten met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Onze lokaasdozen en depots zijn gemaakt van zeer sterk polypropyleen. Vanwege deze zeer hoogwaardige kwaliteit zijn ze bestemd voor zware omstandigheden. Bij normaal gebruik hebben ze daardoor een lange levensduur.

De prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed en zeer concurrerend. De Hygiëne Expert kan deze lokaasdozen en depots door haar grote inkoop voor een zeer scherpe rijzen op de markt brengen. Per stuk en per doos. Kijk en vergelijk. Niemand is zo goedkoop als De Hygiëne Expert.

Heeft u meerdere dozen nodig neem dan altijd even contact met ons op om het transport af te stemmen. Wellicht dat daar nog op bespaart kan worden. Wij willen graag de beste kwaliteit voor de laagste kosten leveren.

Alle lokaasdepots en dozen zijn geschikt voor diverse soorten middelen. Korrels, vaste vorm of gels.

Lokaasdepots van De Hygiëne Expert worden gebruikt bij ongediertebestrijding methodes en voldoen aan de hoogste eisen qua stevigheid en gebruiksgemak.

Zie hier ons zeer voordelige assortiment. Waarom meer betalen als het niet nodig is ?

 

Rat muis lokaasdepot lokaasdoos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *