Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs

Beschrijving

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs is een hoogwaardige stofzuiger die garant staat voor een grondige reiniging van elk oppervlak in jouw huis. Met zijn geavanceerde functies en innovatieve ontwerp is deze stofzuiger een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van kracht en gebruiksgemak.

In één oogopslag

– Hoogwaardige stofzuiger met geavanceerde functies

– Krachtige motor voor een grondige reiniging

– Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken

– Grafietgrijze kleur voor een stijlvolle uitstraling

Productspecificaties

Algemene kenmerken

– Merk: Miele

– Model: Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs

– Type: Stofzuiger met zak

– Energieklasse: A

– Stofopvang: Stofzak

– Inhoud stofzak: 4.5 liter

– Gewicht: 7.26 kg

Technische details

– Vermogen: 1200 watt

– Geluidsniveau: 73 dB

– Actieradius: 12 meter

– Zuigkrachtregeling: Ja, elektronisch

– Type borstel: Combiborstel, parketborstel

Productafmetingen

– Hoogte: 38.2 cm

– Breedte: 59.5 cm

– Diepte: 32.3 cm

Bijzondere kenmerken

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs heeft een aantal speciale functies die het stofzuigen nog gemakkelijker maken. Zo is de stofzuiger uitgerust met een elektronische zuigkrachtregeling, waarmee je de zuigkracht kunt aanpassen aan het type vloer. Daarnaast beschikt de stofzuiger over een combiborstel en parketborstel, waardoor je zowel harde vloeren als tapijt moeiteloos kunt reinigen.

Gebruikersvoordelen

– Krachtige motor zorgt voor een grondige reiniging

– Groot stofreservoir van 4.5 liter, waardoor je minder vaak de zak hoeft te vervangen

– Lange actieradius van 12 meter, waardoor je grote oppervlakken kunt stofzuigen zonder van stopcontact te hoeven wisselen

– Comfortabel in gebruik dankzij het ergonomische handvat en de soepele wielen

Lees ook:   Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7

Nadelen

– De stofzuiger is aan de zware kant, wat het manoeuvreren kan bemoeilijken

– Het geluidsniveau van 73 dB kan als luid ervaren worden

Voor welke vloertypes is de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs het meest geschikt?

Deze stofzuiger is geschikt voor alle vloertypes, waaronder harde vloeren en tapijt. Dankzij de combiborstel en parketborstel kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende oppervlakken en zorgen voor een grondige reiniging.

Kan de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs omgaan met dierenharen?

Ja, deze stofzuiger is uitermate geschikt voor het verwijderen van dierenharen. De krachtige motor en de speciale borstels zorgen ervoor dat zelfs de meest hardnekkige haren moeiteloos worden opgezogen.

Waarom kiezen voor de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs?

– Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

– Krachtige motor voor een grondige reiniging

– Geavanceerde functies voor extra gebruiksgemak

– Stijlvol design in grafietgrijze kleur

Onderhoud

Het onderhouden van de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs is eenvoudig. Reinig regelmatig de stofzak en vervang deze indien nodig. Daarnaast kun je de borstels en filters schoonmaken om optimale prestaties te behouden.

Ontwerp

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs heeft een modern en stijlvol ontwerp in een grafietgrijze kleur. Het ergonomische handvat en de soepele wielen zorgen voor extra comfort tijdens het stofzuigen.

Accessoires, tools en borstels

Deze stofzuiger wordt geleverd met verschillende accessoires, tools en borstels, zoals een combiborstel, parketborstel en een meubelzuigmond. Hiermee kun je alle oppervlakken in jouw huis grondig reinigen.

Filters

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs is uitgerust met een AirClean filter. Dit filter zorgt ervoor dat de uitblaaslucht schoon is en filtert fijne stofdeeltjes uit de lucht.

Lees ook:   witte steen schoonmaakmiddelen

Geluidsniveau

Met een geluidsniveau van 73 dB is de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs niet de meest stille stofzuiger op de markt. Houd hier rekening mee als je gevoelig bent voor geluid.

Batterijduur en opladen

Deze stofzuiger werkt op netstroom en heeft geen batterij. Je kunt de stofzuiger eenvoudig aansluiten op het stopcontact en direct beginnen met stofzuigen.

Gebruikershandleiding

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs wordt geleverd met een gebruikershandleiding waarin alle functies en instellingen worden uitgelegd. Raadpleeg deze handleiding voor het optimale gebruik van de stofzuiger.

Garantie

Deze stofzuiger wordt geleverd met een garantie van 2 jaar. Neem contact op met de fabrikant voor meer informatie over de garantievoorwaarden.

Wat zit er in de doos?

– Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs

– Combiborstel

– Parketborstel

– Meubelzuigmond

– Gebruikershandleiding

Merkinformatie

Miele is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten op het gebied van huishoudelijke apparaten. Met jarenlange ervaring en innovatieve technologieën biedt Miele producten die voldoen aan de hoogste normen.

Vergelijking met andere stofzuigers

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs is een hoogwaardige stofzuiger met geavanceerde functies. Het kan worden vergeleken met andere merken en modellen op basis van specificaties, prestaties en prijs om de beste keuze te maken.

Samenvatting

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en gebruiksvriendelijke stofzuiger. Met zijn geavanceerde functies en stijlvolle design zorgt deze stofzuiger voor een grondige reiniging van elk oppervlak.

Review

Geef hier een persoonlijke review van de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs. Vertel over jouw ervaringen met de stofzuiger en wat je goed en minder goed vindt.

Lees ook:   hoe makreel schoonmaken

Alternatieve stofzuigers

– Stofzuiger A

– Stofzuiger B

– Stofzuiger C

Geef hier een lijst met alternatieve stofzuigers die vergelijkbaar zijn met de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs.

Veelgestelde vragen

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen over de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs.

Conclusie

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs is een hoogwaardige stofzuiger met geavanceerde functies en een stijlvol design. Met zijn krachtige motor, gebruiksgemak en grondige reinigingsprestaties is deze stofzuiger een uitstekende keuze voor elk huishouden.

Deel deze stofzuiger met anderen en abonneer je op onze blog voor meer handige tips en informatie over huishoudelijke apparaten.