Missie & Visie

MISSIE

De missie van De Hygiëne Expert is dat iedereen en elk bedrijf bewust om gaat met natuur en milieu. De Hygiëne Expert reikt daar ekologische toepassingen voor aan op allerlei gebied. Onze doelstelling is dat reinigen en schoonmaken van huizen en bedrijven op een gezondere manier gebeurd.

De Hygiëne Expert vindt het belangrijk en zet zich in voor de natuur en ons milieu. Terugdringen en uitbannen van schadelijke stoffen. Het geven van doelgericht advies. Hoe u ook een steentje kunt bijdragen aan duurzame en milieubewuste omgeving.

Ik geloof en ben ervan overtuigd dat duurzaamheid loont een zeker niet duurder hoeft te zijn. Het geven van eerlijk en open advies behoort tot onze taak. Altijd met de achterliggende gedachte dat het voor u voordelen op moet leveren.

Onze producten zijn ekologisch geproduceerd.  Sommige producten zijn helemaal biologisch afbreekbaar en bevatten natuurlijke ingrediënten.

Het is onze missie om uw familie, vrienden, klanten, medewerkers en andere die uw huis of bedrijf bezoeken en duurzame en milieuvriendelijke omgeving te bieden.

De Hygiëne Expert staat voor milieuvriendelijke en duurzame toepassingen binnen haar bereik, die bijdragen aan een betere en gezondere werk en leefomgeving voor alles wat leeft op deze aarde.

VISIE

Voor iedereen veilig voedsel en een prettige werkomgeving.

Onze missie is waar wij voor staan en onze visie is waar wij voor gaan. Reist u en uw organisatie met ons mee !

Comment (1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.