Muizen bestrijden met muizengif

Hoewel het een dieronvriendelijke manier is kunt u muizen bestrijden met muizengif. De bestandsdelen van het gif zijn schadelijk zijn voor het milieu en de natuur. Bovendien zullen muizen bij het gebruik van muizengif veel pijn ervaren en zullen ze langzaam dood gaan. Het gebruik van muizengif is nog wel toegestaan. U mag het alleen binnenshuis gebruiken. Bij het bestrijden van muizen met muizengif gebruikt men meestal een lokdoos met gif. Dit zijn gifkorrels, gifblokken of gifgel. Deze verschillende soorten worden door de muizen meegenomen naar het nest en zo kunt u de muizen uitroeien. Het is aan te raden om de lokdozen iedere dag te controleren, zodat je de lokdozen indien nodig kunt bijvullen met gifkorrels. Doet u dat niet dan bent u de muizen alleen maar aan het voeren, en dat is wat u juist niet wilt.

Het alternatief is Zonder gif

Een muis bestrijden zonder muizengif is de diervriendelijkste methode, en het is zeker zo effectief zoniet effectiever. De Hygiene Expert kan u helpen met diverse alternatieven om muizen te bestrijden zonder muizengif. Professionele muizenvallen, professionele vangsystemen en professionele verjaagsystemen. U kunt onze systemen en methodes afzonderlijk gebruiken, maar ook in combinatie. Dit is afhankelijk van de situatie en hoe groot het probleem is met overlast van muizen.

Met muizenvallen kunt u enkele muizen doden, maar als u te maken heeft met een heuse muizenplaag dan zullen er ook andere gifvrije methodes en technieken ingezet dienen te worden. Wij kunnen u helpen met advies en het kiezen van de juiste methodes. Gebruikt u daarnaast onze tips, adviezen en werkwijze dan is de kans groot dat u zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen het probleem onder controle gaat krijgen.

Wilt u snel verlost zijn van de muizen? Heel vaak is het installeren van Plug In Pest Free units voldoende. Als dat niet het geval mocht zijn neem dan altijd even contact met ons op. Wij zijn er alleen bij gebaat als uw overlast van muizen goed wordt opgelost. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Muizen bestrijden met muizengif is een conventionele manier van ongediertebestrijding. Wij geloven en zijn  ervan overtuigd dat de geboden alternatieven zonder gif beter werken, duurzaam, milieuvriendelijk en veiliger zijn.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *